reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cholera i juz wrocilysmy Taki jest wiatr ze szok :szok:

U nas tez ruszył sie wiatr i do tego strasznie sie chmurzy:no:No ale zapowiadali ze tylko dzisiaj bedzie ładnie a od jutra coraz gorzej:no:
A ja wystawiłam sobie własnie pranie na balkon a drugie sie pierze:-)
Teraz wypadaloby wyprasowac to co mam w szafie

reklama
ANKA
To co dałac link na e-bay jest superowe:tak::tak::tak:
Sama bym takie cos sobie kupila jakbym miała cycki:-D
ja nie mam cyckow a chce se kupic:-D
Ja bym tez to ubrala z bolerkiem i spodniami napewno swietnie bedziesz wygladac:tak::tak:

ale kochane sa te twoje malenstwa:tak::tak:

My juz po urodzinach zeszlo nam dluzej niz planowalam ale nie bylo tak zle pojechalismy o 15 a wrocilismy przed 18 tesciowaa sie postarala i upiekla 4 rodzaje ciast:tak::tak: wszystkie byly dobre:tak::tak: wiec nie mam co nazekac:no::no: tylko tutaj LUdzie maja taki zwyczaj ze jak odprawiaja urodziny to tylko kawa ciasto i to wszystko:baffled::baffled: nie ma tak ja w PL ze robia jeszcze przekaske albo kolacje:baffled::baffled: no ida po prostu na latwizne:tak::tak:

dzieki ciocia :) Fajnie ze tesciowka sie postarala trzeba bylo mi podrzucic troche tego ciasta:)Chociaz ja dzis miala z tyruskawkami i galaretka bo mi B przywizol:rofl2:

Malinka a mi sie Merl;in podoba choc ten co masz tez jest gitowy:laugh2:

Cześć ciotki-plotki:-D:-D:-D:-D

malinka a co Ty tam robisz pod tą latarnią???:-D:-D:-D:-D

Anka super ten gorsecik :tak::tak::tak: do tego bolerko i będzie ekstra, niech im szczęki opadną:-D:-D:-D

a ja nie poszłam dzisiaj na angielski:baffled::baffled::baffled::baffled:boli mnie głowa i zrobiłam sobie dzień matki:-D:-D:-D:-D

Cześć ciotki-plotki:-D:-D:-D:-D

malinka a co Ty tam robisz pod tą latarnią???:-D:-D:-D:-D

Anka super ten gorsecik :tak::tak::tak: do tego bolerko i będzie ekstra, niech im szczęki opadną:-D:-D:-D

a ja nie poszłam dzisiaj na angielski:baffled::baffled::baffled::baffled:boli mnie głowa i zrobiłam sobie dzień matki:-D:-D:-D:-D

Nie ma jak sobie zrobic swieto heheheh
Ja czasami robie sobie dzien mtki nawet ja go nie ma heheh gadam mojemu ze nie chce mis ie nic robic i sobie lezymy:-D:-D

Jeszcze tylko Wam pokaze jakie własnie dostalam kwiatki od mojej trojeczki

Załączniki

• SDC10735.jpg
    SDC10735.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Do góry