reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiktoria ty poranny ptaszku:-DNaleśniki jak się robi dziewczyny ci wytłymaczyły,mna pewno wyjdą super:tak:

Kciukasy zaciśnięte:tak:

Patrysia ,zdrówka życzę:tak:

HMMMMMedeuska ,ja też za bardzo nie cziłam o co chodzi:zawstydzona/y:,ale teraz już wiem:-Dbędziesz mogła się wyżywać sprzątająć:-DZaglądałaś ostatnoi na nk????
Ja się pochwalę tylkoże dostałam wczoraj kwiatkiod klaudii i laurki od obojga i mnóstwo wspaniałych życzeń:tak: Burzy nie było chyba u nas ,bo spałam jak zabita,ale lało ,bo mokro ,dziś wiatr dmucha,pochmurno,a ja przyjemnie wdomku sobie siedziec będę:-D
nie, jakos ostatnio nie miałam kiedy... teraz zajrze:tak::tak::tak::tak::tak:

a ja tez sie musze pochwalic ze od :Zuzi" dostałam Toffifee:-D:-D:-D:-D

reklama
meduska ha ha ha już ci zuzia prezenty daje ale słodzizna:-D:-D:-D:-D:-D a mi sie ostatnio śniło że napisałaś nam na bb że będziesz miała syna i mamy ci pomóc wybrać imie bo ty nie masz pomysłu bo miała być zuzia:szok::-D:-D

meduska ha ha ha już ci zuzia prezenty daje ale słodzizna:-D:-D:-D:-D:-D a mi sie ostatnio śniło że napisałaś nam na bb że będziesz miała syna i mamy ci pomóc wybrać imie bo ty nie masz pomysłu bo miała być zuzia:szok::-D:-D
dla chłopca mam Maksymilian:-D
kolezanki wszystkie mówią że nrzydko, ja to mam gdzies... jakos nie mampomysłu na inne imie:sorry::sorry:

dziewczyny zapomniałam Wam wczoraj powiedzieć.jakby któras potrzebowała w biedronce jest promocja na chusteczki mokre do pupy Dada.4 paczek chusteczek Dada kosztuje 12,99.wczoraj kupiłam,są sprawdzone i mi odpowiadają,nie mma do nich żadnych zastrzeżeń.Warto je kupić i to za taką cenę tym bardziej.:tak::tak:

dziewczyny zapomniałam Wam wczoraj powiedzieć.jakby któras potrzebowała w biedronce jest promocja na chusteczki mokre do pupy Dada.4 paczek chusteczek Dada kosztuje 12,99.wczoraj kupiłam,są sprawdzone i mi odpowiadają,nie mma do nich żadnych zastrzeżeń.Warto je kupić i to za taką cenę tym bardziej.:tak::tak:
Biedronka często ma fajne promocje i atrakcyjna cenowo jest.obie zrobić jakieś piciu,na kredensie leży princessa kokosowa ,a ja walczę ze sobą:no::tak:

dziewczyny zapomniałam Wam wczoraj powiedzieć.jakby któras potrzebowała w biedronce jest promocja na chusteczki mokre do pupy Dada.4 paczek chusteczek Dada kosztuje 12,99.wczoraj kupiłam,są sprawdzone i mi odpowiadają,nie mma do nich żadnych zastrzeżeń.Warto je:tak: kupić i to za taką cenę tym bardziej.:tak::tak:
oo popatrz neiwidzialam, po wyplacie m pojde kupic, bo ja uzywam ich do demakijażu też:-D i wlasnei zDada najczescie kupuje:tak::tak::tak:

Witam
Mlody juz w przedszkolu a M podkarmia dziewczynki jogurcikiem:tak:Ja sie zaraz ubieram i ide do mlodego na uroczysta herbatke z okazji Dnia Matki:tak::tak::tak:
Zdazyłam juz sobie zrobic zakupki:-)
Pogoda fatalna bo cały czas pada:no::no::no:

MADZIULKA
Nie załuj sobie-zjedz ta princesse:tak::tak::tak::-)

AGNES
No to niezła promocja:szok:Ja co prawda nie uzywam tych chusteczek ale ostatnio kupilam chusteczki huggiesa na promocji w realu :tak::tak::tak:A chyba jakies nowe bo super pachna

reklama
dowikla ja nie lubię chusteczek huggisa :no::no::no::no::no: raz miałam i powiedziałam nigdy więcej.ten zapach mi nie odpowiada,głowa od razu mnie boli od nich.

Do góry