reklama
Ja tez kiedys kupilam jakies inne i były fatalnedowikla ja nie lubię chusteczek huggisaraz miałam i powiedziałam nigdy więcej.ten zapach mi nie odpowiada,głowa od razu mnie boli od nich.

Ok ja zmykam:-)
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Mi sie to imie strasznie podoba i tez mialam wzias to imie jak byl by chlopakdla chłopca mam Maksymilian
kolezanki wszystkie mówią że nrzydko, ja to mam gdzies... jakos nie mampomysłu na inne imie![]()

ale nic straconego moze za pare lat

My wstalismy dzis juz po 8 Emily jakos nie chciala spac wiec wziela ja do mojego lozka i tam dopiero zaczela rozrabiac

U nas dzis piekna pogoda sloneczko slicznie swieci

M ma dzis w planie trawe kosic tylko ciekawe czy do tego dojdzie

ja od poczatku kupowałam chusteczki dzidziuś od kiedy Oliwka sie urodziła ale teraz strasznie podrożały.zawsze kosztowały niecałe 5zł za opakowanie a teraz już kosztują 6,30.no to różnica jest.dlatego od 2 miesięcy uzywamy chusteczek Dadyja nie lubie chusteczek z nivea
kiedys uzywalam i powiedzialam dosc....
teraz najczesciej kupuje dzidziusie![]()

Agnieszka&Emily
Jak jetem w Pl to tez kupuje te chusteczkija nie lubie chusteczek z nivea
kiedys uzywalam i powiedzialam dosc....
teraz najczesciej kupuje dzidziusie![]()

i jestem z nich zadowolona

medeuska
październikowa mama'09
wlasnieoglądam Towja galerie na nkJak jetem w Pl to tez kupuje te chusteczki![]()
i jestem z nich zadowolona![]()

a mąż.. jaki przystojniacha.. no no no

madziulanatasza
Fanka BB :)
Ja mam dzieci duże ,ale też kupuję Dada ,bo lubię w samochodzie miec mokre chusteczki ,bo w podrózy dzieci się lubią upaprać,
Agnieszka&Emily
wlasnieoglądam Towja galerie na nkświetne masz włosy
ale nie wiem czemu wyopbrazałam sobie ze jestes blondynką
![]()
:-):-):-)Dziekuje

ale jak juz widzialas blondynka nie jestem i nigdy nie bylam

reklama
medeuska
październikowa mama'09
ja tez mialam kiedys carne awsze farbowałąm na czerno, raz tez sobie zrobiłam czerwone pasemka:-):-):-)Dziekuje
ale jak juz widzialas blondynka nie jestem i nigdy nie bylamod kad pamietam zawsze wlosy farbowalam na czarno no i ewentualnie czerwone pasemka
![]()

Podziel się: