Moj jak tylko był o tej godzinie w domu to tez zawsze ogladał:-);-)Ja oglądałam prawie wszystkie odcinki "Brzyduli", a muszę wam powiedzieć, że nawet mojego m ten serial wciągnął, chociaż on za serialami nie przepada.To coś w tym musi być!
![]()
reklama
medeuska
październikowa mama'09
ja tez czasem oglądalam pierwsza milosc ale teraz jakos juz ten serial mi sie nie podobamedeuska mój M też ze mna ogląda seriale.
M jak Miłość,Barwy szczęścia,Pierwsza Miłość i Brzydulę![]()

Moj na szczescie tylko Brzydule i czasami "Na wspolnej"medeuska mój M też ze mna ogląda seriale.
M jak Miłość,Barwy szczęścia,Pierwsza Miłość i Brzydulę![]()
agunia-ln
Fanka BB :)
szef wpadł na dłuższą chwilę i mnie wylogowało

ja też nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad
ale chyba jeszcze zostało mi trochę już zrobionego mięska mielonego z pieczarkami to zrobię zapiekankę makaronową

i z głowy a na jutro cos wykombinuję wieczorem 

to dlaczego gotujesz takie niesmaczne zupy????zjadłabym cos ale niewiem sam co :-( mam na obiad zupe na ktora wcale nie mam ochoty

ja też nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad

Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Moj to nie oglada zadnego serialu ze mna no jedynie odcinki Big Brother albo Nianie ja zreszta sama nie ogladam zadnych seriali kiedys ogladalam Brzydule na Niemieckim ale to bylo jakies 2 lata tamumój tez toogląda, w sumie to on mnei w to wciągnął
ale on to seriaomaniakjak na faceta
ogląda klan brzydule plebaniei potem ze mna na wspolnej, ale na wpsolnej przeze mnie zaczal ogladac
on ogladal m jak milosc, ale ze ja ogladalam na wspolnej to musial zrezygnowaci wciagnal sie w moj
ale w sumie to nie ma tak ze jak nie zobaczy jednego odcinka jakiegos serialu to panikanajbardziej to brzydula go wciagnela
![]()

Ale moje dziewczynki sie grzecznie bawiaPootwierałam Im wszystkie drzwi łacznie z tymi od kuchni i łaznienki i mam spokoj:-)Własnie Klaudia weszła do pokoju z paczka ob
![]()

agunia-ln
ja ostatnio już praktycznie nic nie oglądam

w "na wspólnej" nie wiem o co chodzi, "barwy szczęścia" mi się znudziły, "brzydula" jest o złej porze a "m jak miłość" mi się przejadło, czasem spojrzę na "dr hausa" jak leżę z Misią i to by było na tyle;-)

reklama
agunia-ln
ciekawe co z tym zrobi???Ale moje dziewczynki sie grzecznie bawiaPootwierałam Im wszystkie drzwi łacznie z tymi od kuchni i łaznienki i mam spokoj:-)Własnie Klaudia weszła do pokoju z paczka ob
![]()

Podziel się: