reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
medeuska mój M też ze mna ogląda seriale.
M jak Miłość,Barwy szczęścia,Pierwsza Miłość i Brzydulę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ja tez czasem oglądalam pierwsza milosc ale teraz jakos juz ten serial mi sie nie podoba:sorry: czasem na niego zerknę, ale baaaardzo rzadko jak trafie na niego w tv jak nic nie ma, nawet nie wiem o której godz leci:-D:-D:-D

szef wpadł na dłuższą chwilę i mnie wylogowało:eek::eek::eek::eek:
zjadłabym cos ale niewiem sam co :-( mam na obiad zupe na ktora wcale nie mam ochoty
to dlaczego gotujesz takie niesmaczne zupy????:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad:baffled:ale chyba jeszcze zostało mi trochę już zrobionego mięska mielonego z pieczarkami to zrobię zapiekankę makaronową:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:i z głowy a na jutro cos wykombinuję wieczorem :tak::tak::tak:

mój tez toogląda, w sumie to on mnei w to wciągnął:szok:

ale on to seriaomaniak:-D jak na faceta:-D ogląda klan brzydule plebaniei potem ze mna na wspolnej, ale na wpsolnej przeze mnie zaczal ogladac:tak::tak:

on ogladal m jak milosc, ale ze ja ogladalam na wspolnej to musial zrezygnowac:-D i wciagnal sie w moj:-D:-D
ale w sumie to nie ma tak ze jak nie zobaczy jednego odcinka jakiegos serialu to panika:tak::tak::tak::tak: najbardziej to brzydula go wciagnela:tak::tak::tak:
Moj to nie oglada zadnego serialu ze mna no jedynie odcinki Big Brother albo Nianie ja zreszta sama nie ogladam zadnych seriali kiedys ogladalam Brzydule na Niemieckim ale to bylo jakies 2 lata tamu :szok::szok:

Ale moje dziewczynki sie grzecznie bawia:tak::tak::tak:Pootwierałam Im wszystkie drzwi łacznie z tymi od kuchni i łaznienki i mam spokoj:-)Własnie Klaudia weszła do pokoju z paczka ob:-D:-D:-D

ja ostatnio już praktycznie nic nie oglądam:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: w "na wspólnej" nie wiem o co chodzi, "barwy szczęścia" mi się znudziły, "brzydula" jest o złej porze a "m jak miłość" mi się przejadło, czasem spojrzę na "dr hausa" jak leżę z Misią i to by było na tyle;-)

reklama
Do góry