reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
zdjęcia super,a kwiatuszek pierwsza klasa :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka właśnie usypia,pewnie zejdzie jej do 30min :-D:-D:-D:-D:-D

a wiecie że w piątek jest ostatni odcinek Brzyduli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie mogłam w to uwierzyć bo tak mnie wciągnął ten serial że szok.a tu taka wiadomość,robią dłuższą przerwę wakacyjną.nowe odcinki wracają dopiero na poczatek września :-:)-:)-:)-:)-( nie wiem jak ja teraz przeżyję 3 mies bez Brzyduli :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Jakos dasz rade bez Brzyduli:tak::tak:
Moja mame tez ten serial wciagnal oglada kazdy odcinek:tak::tak:
Ja niestety nie ma Polskich programow:-:)-( a tez by moze i mnie serial wciagnal:tak:

mnie tezsie nie chce isc do sklepu i jakos inspiracji brak :-:)eek:
Ja tez jeszcze nie mam pomyslu na obiad a chlop bedzie po 13 w domu:szok::szok::szok::szok:

myszunia z chęcią bym obejrzała bo nie oglądałam od początku,Brzydulę zaczęłam oglądać gdzieś od 2tyg-3tyg jakoś tak.
tylko że pisali w gazecie że na razie nie przewidują powtórek,nie wiem dlaczego :sorry:
A jednak Cie wciagła na całego:tak::tak::tak:
Ja tez bym chetnie poogladała powtorki bo wszystkich odcinkow nie widziałam

Ja oglądałam prawie wszystkie odcinki "Brzyduli", a muszę wam powiedzieć, że nawet mojego m ten serial wciągnął, chociaż on za serialami nie przepada. :sorry: To coś w tym musi być! :-D

Ja oglądałam prawie wszystkie odcinki "Brzyduli", a muszę wam powiedzieć, że nawet mojego m ten serial wciągnął, chociaż on za serialami nie przepada. :sorry: To coś w tym musi być! :-D
mój tez toogląda, w sumie to on mnei w to wciągnął:szok:

ale on to seriaomaniak:-D jak na faceta:-D ogląda klan brzydule plebaniei potem ze mna na wspolnej, ale na wpsolnej przeze mnie zaczal ogladac:tak::tak:

on ogladal m jak milosc, ale ze ja ogladalam na wspolnej to musial zrezygnowac:-D i wciagnal sie w moj:-D:-D
ale w sumie to nie ma tak ze jak nie zobaczy jednego odcinka jakiegos serialu to panika:tak::tak::tak::tak: najbardziej to brzydula go wciagnela:tak::tak::tak:

reklama
Do góry