Joanna73
uzależniona od BB
nie jestem w ciązy 
tylko po prostu monotonia sie wkradła do naszego jadlospisu no i Gabi nie wszystko może jeść wczoraj wołała zupkę a dzis to juz nie wei mtrzeba sie jakoś zebrac i isc do sklepu 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakos dasz rade bez Brzydulizdjęcia super,a kwiatuszek pierwsza klasa
Oliwka właśnie usypia,pewnie zejdzie jej do 30min
a wiecie że w piątek jest ostatni odcinek Brzyduli
nie mogłam w to uwierzyć bo tak mnie wciągnął ten serial że szok.a tu taka wiadomość,robią dłuższą przerwę wakacyjną.nowe odcinki wracają dopiero na poczatek września :--
-
-
-( nie wiem jak ja teraz przeżyję 3 mies bez Brzyduli
![]()
Ja tez jeszcze nie mam pomyslu na obiad a chlop bedzie po 13 w domumnie tezsie nie chce isc do sklepu i jakos inspiracji brak :-eek:
A jednak Cie wciagła na całegomyszunia z chęcią bym obejrzała bo nie oglądałam od początku,Brzydulę zaczęłam oglądać gdzieś od 2tyg-3tyg jakoś tak.
tylko że pisali w gazecie że na razie nie przewidują powtórek,nie wiem dlaczego![]()
no to masz nie wiele czasuJa tez jeszcze nie mam pomyslu na obiad a chlop bedzie po 13 w domu![]()
No wlasnie wiemno to masz nie wiele czasu![]()
mój tez toogląda, w sumie to on mnei w to wciągnąłJa oglądałam prawie wszystkie odcinki "Brzyduli", a muszę wam powiedzieć, że nawet mojego m ten serial wciągnął, chociaż on za serialami nie przepada.To coś w tym musi być!
![]()
to kup sobie pomysł na obiadNo wlasnie wiemzrobie zaraz cos na szybko tylko nadal nie wiem co
![]()