reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla, fotki super! Dominik taki dumny z siebie! :-) Bardzo fajnie wyglądał. Musiałaś puchnąć z dumy, co? ;-)
Agunia, tak to czasem z tymi facetami jest :sorry: Ja prawie codziennie wracam około 22.00 i moi chłopcy zazwyczaj bawią się w najlepsze, a m mi tłumaczy, że Piotruś o 18.00 był taki śpiący, że po prostu musiał go położyć na pół godzinki (później się okazuje, że spał ze dwie godziny tak naprawdę i do północy szaleństwo :no:)

reklama
zdjęcia super,a kwiatuszek pierwsza klasa :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka właśnie usypia,pewnie zejdzie jej do 30min :-D:-D:-D:-D:-D

a wiecie że w piątek jest ostatni odcinek Brzyduli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie mogłam w to uwierzyć bo tak mnie wciągnął ten serial że szok.a tu taka wiadomość,robią dłuższą przerwę wakacyjną.nowe odcinki wracają dopiero na poczatek września :-:)-:)-:)-:)-( nie wiem jak ja teraz przeżyję 3 mies bez Brzyduli :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
oj noto rzeczywiscie nieciekawie bez brzyduli:baffled:

a ja własnie wypiłam sobie koktajl z truskawek :tak::tak::tak::tak:pycha

a na obiadek mam wątróbkę z ziemniaczkami i mizeria :-):-):-):-):-):-)

zjadłabym cos ale niewiem sam co :-( mam na obiad zupe na ktora wcale nie mam ochoty
A co ty takie smaki masz? Jak kobieta w ciąży :sorry:
zdjęcia super,a kwiatuszek pierwsza klasa :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka właśnie usypia,pewnie zejdzie jej do 30min :-D:-D:-D:-D:-D

a wiecie że w piątek jest ostatni odcinek Brzyduli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie mogłam w to uwierzyć bo tak mnie wciągnął ten serial że szok.a tu taka wiadomość,robią dłuższą przerwę wakacyjną.nowe odcinki wracają dopiero na poczatek września :-:)-:)-:)-:)-( nie wiem jak ja teraz przeżyję 3 mies bez Brzyduli :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Powtórki będziesz oglądać! :-D
mnie tezsie nie chce isc do sklepu i jakos inspiracji brak :-:)eek:
Ja też szukam pomysłu na obiad. :eek:

reklama
MYSZUNIA
Oj puchłam,puchlam i to jeszcze jak:tak::tak::tak:

Ja tez słyszałam ze w piatek jest ostatni odcinek Brzyduli:no:I pozniej dopiero od wrzesnia poleci
Bedzie mi Jej brakowało:-D:tak:

Do góry