reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Na spacerach to Laura nie chce byc w wozku woli biegac Ale czasami ma takie dni ze nie spi w poludnie tylko ze dzis powinna bo wstala przed 9 i o 18 juz by poszla spac.Ale o 21 by wstala i sie chcial bawic:-DWozek i spanko odpada:sorry:
Moze uda sie Ja Tobie przetrzymac skoro jest taka zafascynowana ta kuchnia:-);-)

Moj Dominik wlasnie kazal diewczynkom wygodnie usiasc i włacza Im swoj roczek na video:szok:

reklama
No fajne sa takie spotkanka mamusiek z BB:tak::tak::tak:Zazdroszcze Wam dziewczyny:-)
Moze kiedys uda nam sie jakos wsyztskim spotkac:tak::tak::tak:Ale byłoby superasnie:tak::tak::tak:
To ja podnoszę temat!
Pamiętacie, kiedyś już rozmawiałyśmy o tym, że będziemy kombinować jak się cieplej zrobi. :-) Zbliżają się wakacje i może byśmy pomyślały o takim babskim zlocie! Może zostawimy szkraby naszym facetom, a same poszalejemy, co??? :-)

Akwarelka, miło cię tu widzieć! :-):-):-):-):-)

No fajne sa takie spotkanka mamusiek z BB:tak::tak::tak:Zazdroszcze Wam dziewczyny:-)
Moze kiedys uda nam sie jakos wsyztskim spotkac:tak::tak::tak:Ale byłoby superasnie:tak::tak::tak:
oby:tak:
super!
Moze uda sie Ja Tobie przetrzymac skoro jest taka zafascynowana ta kuchnia:-);-)

Moj Dominik wlasnie kazal diewczynkom wygodnie usiasc i włacza Im swoj roczek na video:szok:
no i super fajnie sie masz z taka trojca umia sie zabawic
A Laura juz w amoku wiec zaraz bedzie miala odlot na szczescie:sorry:
Pewnie tak:-D To moze daruj jej dzisiaj sjeste:sorry:Wieczorem za to wczesniej ci zasnie:-)
moja coreczka to Noemi. Takie miedzynarodowe imie bo mieszkamy we Francji.
aha bo napisalas Emi i dlatego spytalam:-)
To ja podnoszę temat!
Pamiętacie, kiedyś już rozmawiałyśmy o tym, że będziemy kombinować jak się cieplej zrobi. :-) Zbliżają się wakacje i może byśmy pomyślały o takim babskim zlocie! Może zostawimy szkraby naszym facetom, a same poszalejemy, co??? :-)

Ja jestem jak najbardziej za mimo iz mam daleko jak cholera:-D

To ja podnoszę temat!

Ja JESTEM BARDZO ZA:tak::tak::tak:

Oki ide wyłozyc obiad i nakarmic moje glodomorki

Bardziej mi się podoba ten pierwszy, chociaż oba są fajne! :tak:
Ja JESTEM BARDZO ZA:tak::tak::tak:

Oki ide wyłozyc obiad i nakarmic moje glodomorki
No to jak??? Który weekend i gdzie??? :confused: Może ma któraś jakieś sprawdzone miejsce, gdzie można zjeść i przenocować? :-)

Widze, ze starszy brat rzadzi;-) A tak na powaznie to super, ze Dominik potrafi tak ladnie zajac sie siostrzyczkami:-)

Oliwka wstała w bardzo dobrym humorze,z uśmiechem na twarzy.spała 2h :tak::tak::tak::tak: jak sie rozbudzi to dam jej obiadek i idziemy sie przejść.ale dziś wiatrzysko ze szok

Noemi tez przewaznie spi 2 godziny w dzien. Wlasnie odbywa popoludniowa drzemke:-)

Akwarelka a gdzie mieszkasz we Francji??

Laura to szybko zasypia w samochodzie ale daje jej jeszcze 30 minut i potem wyciagam ja

Skad ja to znam :-DU nas tez samochod to najlepszy srodek nasenny:tak:

Mieszkam w malej miescinie w polnocno zachodniej czesci kraju:-p

To ja podnoszę temat!

Witaj Myszuniu. Jak ci bez Piotrusia? ;-)

reklama
Do góry