Agniesiak85
Fanka BB :)
:-):-):-):-d:-d:-d:-d:-d:-):-):-):-):-)ale co tam niech się bidna męczy;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-):-):-):-d:-d:-d:-d:-d:-):-):-):-):-)ale co tam niech się bidna męczy;-)
Eh kilka stron wczesniej pisalam, ze miedzy mna a M super, bo sie M stara, a tu taka qpa, ze jestem wscieklaCzekalam az M wroci z pracy,......
![]()
hmm sama nie wiem.. zobaczymy
Hehe ale ta linia co ja FF narysowalo jest na bank falszywa. Ona sie pojawila, bo od wtedy biore progesteron - wiec tempka zaczela rosnac... Mysle, ze, O ILE W OGOLE, to owu mialam jakos okolo 7 dc - wtedy mialam bardzo plodny sluz no i poza tym mam krotkie cykle...![]()
hej babeczki ale mi smutno... i P. tez mial łzy w oczach ... bo przed chwila sprzedalismy nasz ukochany samochodek!ehhh... teraz przed nami przeprawa w szukaniu nowego
![]()
Dziewczynki ja uciekam bo mecz niedługo
FC Barcelona Manchester United Liga Mistrzów finał
Wróciłam od lekarza.
Dzidzia cała i zdrowa. Dziś ciąża ma 16t 2d
Lekarz powiedział, że teraz coraz trudniej będzie ją dokładnie zmierzyć (w sensie długość, bo dzidzia jest już zgięta jakby siedziała) :-)
Zdjęcia nie brałam, bo i tak z tego aparatu usg z przychodni te fotki są takie nijakie.
Niby nie widac żebym miała jakis stan zapalny, ale przecież czuję, że mam, bo mnie wszystko swędzi, więc przepisał mi Pimafucin- globulki dopochwowe, bo lactovaginal coś niebardzo mi pomógł.
Mam zacząć brać Feminantal.
Poza tym zlecił kolejne badanie krwi i moczu i kolejna wizyta 17.06 (za 3 tygodnie).
Jest jedna zła informacja- mój lekarz od lipca nie będzie już przyjmował na NFZ, także muszę zacząć kasę zbierać :-(