reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Eh kilka stron wczesniej pisalam, ze miedzy mna a M super, bo sie M stara, a tu taka qpa, ze jestem wsciekla :wściekła/y: Czekalam az M wroci z pracy,...... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A widzisz, powinien zadzwonić. Musisz mu to do łba wbić, że po to są te pieprzone komórki. SMS-a mógł napisać nawet podczas spotkania!

hej babeczki ale mi smutno... i P. tez mial łzy w oczach ... bo przed chwila sprzedalismy nasz ukochany samochodek! :confused2: ehhh... teraz przed nami przeprawa w szukaniu nowego :laugh2:

Hehe ale ta linia co ja FF narysowalo jest na bank falszywa. Ona sie pojawila, bo od wtedy biore progesteron - wiec tempka zaczela rosnac... Mysle, ze, O ILE W OGOLE, to owu mialam jakos okolo 7 dc - wtedy mialam bardzo plodny sluz no i poza tym mam krotkie cykle...
:sorry:
hmm sama nie wiem.. zobaczymy:)

hej babeczki ale mi smutno... i P. tez mial łzy w oczach ... bo przed chwila sprzedalismy nasz ukochany samochodek! :confused2: ehhh... teraz przed nami przeprawa w szukaniu nowego :laugh2:
Oj znam to - takie sentymentalne przywiązywanie się do starych rzeczy:-)ale nie martw sie nowe atko też będzie fajniutkie, na pewno:-) a jakie planujecie kupić?? Pochwal się!!

Dziewczynki ja uciekam bo mecz niedługo:tak::tak:

FC Barcelona Manchester United Liga Mistrzów finał:-D
Czyżbyś była fanką piłki nożnej??

Wróciłam od lekarza.
Dzidzia cała i zdrowa. Dziś ciąża ma 16t 2d

Lekarz powiedział, że teraz coraz trudniej będzie ją dokładnie zmierzyć (w sensie długość, bo dzidzia jest już zgięta jakby siedziała) :-)
Zdjęcia nie brałam, bo i tak z tego aparatu usg z przychodni te fotki są takie nijakie.

Niby nie widac żebym miała jakis stan zapalny, ale przecież czuję, że mam, bo mnie wszystko swędzi, więc przepisał mi Pimafucin- globulki dopochwowe, bo lactovaginal coś niebardzo mi pomógł.

Mam zacząć brać Feminantal.
Poza tym zlecił kolejne badanie krwi i moczu i kolejna wizyta 17.06 (za 3 tygodnie).

Jest jedna zła informacja- mój lekarz od lipca nie będzie już przyjmował na NFZ, także muszę zacząć kasę zbierać :-(

Wróciłam od lekarza.
Dzidzia cała i zdrowa. Dziś ciąża ma 16t 2d

Lekarz powiedział, że teraz coraz trudniej będzie ją dokładnie zmierzyć (w sensie długość, bo dzidzia jest już zgięta jakby siedziała) :-)
Zdjęcia nie brałam, bo i tak z tego aparatu usg z przychodni te fotki są takie nijakie.

Niby nie widac żebym miała jakis stan zapalny, ale przecież czuję, że mam, bo mnie wszystko swędzi, więc przepisał mi Pimafucin- globulki dopochwowe, bo lactovaginal coś niebardzo mi pomógł.

Mam zacząć brać Feminantal.
Poza tym zlecił kolejne badanie krwi i moczu i kolejna wizyta 17.06 (za 3 tygodnie).

Jest jedna zła informacja- mój lekarz od lipca nie będzie już przyjmował na NFZ, także muszę zacząć kasę zbierać :-(
To świetne wiadomości!!!
Najważniejsze, że z dzidzią wszystko dobrze, a Tobie to zapalenie na pewno szybciutko przejdzie!!
a co do lekarza, to faktycznie nieciekawie, ale na pewno jakoś sobie poradzisz, w końcu sprytna dziewczyna jesteś:tak:

reklama
no ładnie się tak śmiać:wściekła/y:
naprodukowałyście tyle stron, że trudno to nawet pobieżnie przejrzeć a co dopiero przeczytać:tak:

Eve - zawsze jest tak, że jak stare odchodzi to robi miejsce na nowe :tak: pewnie, że szkoda starego jak się przyzwyczaiłaś i łezka sie kręci - do autka nowego też się przyzwyczaicie;-)
jak się czujesz - kupiłaś syrop - zawsze to bezpieczniejszy przy ewentualnej fasolce:tak:

Marzenixx - i jak poprawa pracy? skończyłaś pewnie;-)

Agniesiak - jak rozmowa o pracę - może pisałąś, ale jeszcze nie doczytałam:-)

Loree - już na wakacjach :tak:
i nie zdążyłam jej wczoraj pożyczyć miłego pobytu:-(

Nektarynko - czyli po desperados nie wszystkich powala - tylko M Niuni był powalony;-)
ja też bardzo lubię desperados:-p

Gosiu - ja dopiero za rok kończę staż na dyplomowanego ale teraz już mam dosyć pisania z koleżanką ocen, notatek itp. :no:

Domelko - co u lekarza???!!!

Lolitko - spóźnione ale szczere - wszystkiego najlepszego:-):-):-)

Do góry