reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam

larvunia-dzieki
Befatka- przykro mi wiem jak to jest. dobrze ze mamy maluszki które sie tula i z nami spia.
dzieki za miłe słowo i wsparcie dziewuszki!!!
Moja malutka jeszcze kimka, a droga szama śniadanko bo zrobiłam jej wolne przez przypadek (przegapiam autobus:-D) ale Wiki sie ucieszyła.
Dziewczyny szkoda ze tak brzydko jest bo byście wpadły do mnie tu miejsca pod dostatkiem. Wiki ma miniplac zabaw na podworku i do 15 jestem tu sama.
Fajnie miec dwoje dzieci starsze pomaga przy młdszym rewelacja!! Wika w sumie prawie jak moja zajmuje sie nia od dawna miała 13 miesiecy jak zaczełam spotykac sie z Pawłem. Jest miedzy nimi 20 lat roznicy w sumie na spułke z siostra Pawła w moim wieki wychowaliśmy Wikunie. A teraz w grudniu konczy 7 lat jak ten czas leci.

reklama
Dzień Dobry!
Larvunia super ze lubie sie kreca!!! A chyba trafie do Ciebie, tylko musze opis zapisac;) A jak nie, to mam siostre w gw to mi wytłumaczy.
Annes.....nie smuć się.....

Ja dzis kiepsko spałam coś.

na 13 do piotrowej znowu na kontrole.

Witam ja z kawa :-)

Larvunia fajnie ze sie kreci z dnia na dzien bedzie pewnie coraz lepeij..a co masz tez jakies ciuszki???:sorry:....

annne trzymaj sie kobitko....moj tez ma teraz nocki i spie sama...:tak:

no wpadlabym tam do was z kasia nawet hehe...ale pogoda do kitu...

katgen a ty na pazurki idziesz czytalam??

ja to nie lubie takiego zarcia tej chinszczyzny bee...

ja juz robie obiad dzis gulasz z zoladkow i kasza lubicie??

mmmmm Madzia bardzo lubię. Ja dziś nie robię obiadu. Na 13 do tego lekarza, później na 16 do Beti. Pójdziemy na kebaba chyba.

mmmmm Madzia bardzo lubię. Ja dziś nie robię obiadu. Na 13 do tego lekarza, później na 16 do Beti. Pójdziemy na kebaba chyba.

o kebab pychotka...wez mnie ze soba :-D:-D

a na pazurki to chyba do domu idziesz czy do studia??

jakas okazja ze robisz czy tak dla poprawy humorku??:-D
:-D

Cześć kwiatuszki:-) Moja jak zwykle pobudka o 5:45 i tak już nie spalam:sorry: wkurzylam się na maxa bo ani wczoraj wieczorem ani dziś rano nie wypiła mi mleka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:odgrzalam jej naleśniczka z wczoraj bo mi zostały to tylko skubnęła, to więc chciałam by trochę jogurtu zjadła i też zaledwie 3 lyżeczki dziabła, już nie wiem co mam jej dać żeby głodna mi nie była:-(ale jak jej daję sok do picia to pije łapczywie, dobrze że chociaż mi pije,,, no a jak bym pokazała słodkie to też weżmie ale mleka nie!

Annes- współczucia z powodu śmierci wujka:-(nie martw się ja od poniedziałku też zostane sama, może tym cię pocieszę troszkę;-)

Ostatnia edycja:
megi u mnie jest tak codziennie szymon prawie wcale nie je sniadan ile ja sie naczecze co mu dam to wszystko jest bee..i koniec
wkurzam sie na maksa bo gumy czy ciasta to zje :tak::tak:
a ani chlebka ani serka czy wedliny nic..nie wspomne o mleku....
wiec nie jestes sama...

ale twoja chociac troche wazy a moj jak byl wazony 1,5 miesiaca temu to wazyl 10.600 wiec co to jest na 2 latka...

mowi ci jakie mam nerwy przez te wybrzydzanie i nie jedzenie ech..szkoda gadac....:wściekła/y::wściekła/y:

a wy jakie plany na dzis???
bo ja miasto popoludniu ide moze upatrze jakies sandalki :-)
:-)

Hej Madzia- ale pychotka obiadek serwujesz:tak:ja się właśnie zastanawiam bo mojemu się zachciało makaronu z jajkiem smażonego:sorry:teraz Zuza śpi i pokaszluje mi, zobaczę jak nie przejdzie do jutra to chyba do lekarza pójdę:-(a planó na dziś nie mam, wyjść nie ma co z nią zresztą ta pogoda mnie wnerwia:wściekła/y:Do Beti też się na pazurki wybieram ale w lipcu, mój m mi zafunduje:-D no a teraz to posiedzę tu i przy okazji śniadanko skonsumuję:-D

a my spadamy ubieram nas i idziemy sobie do piekarni kola sadu :-):-)
mam cherc na eklerka z bita smietana wiec idziemy....
obiad mam juz gotowy tylko potem kasze ugotuje i wsio....

to do zas narazie !!!:-)

reklama
hej dziewuszki
Annes bardzo wspolczuje
Larvunio fajnie z einteres sie kreci a co wazne to to ze ty zadowolona:-)
ja zaraz zmykam ogarnac domek potem bede szykowac obiadek,znalazlam jakis przepis ciekawy i bede probowac:-)
potem chce isc do miasta z siostrzenica i ja na solarium czmychne a ona powozi dawidka,pogoda taka srednia,ale wczoraj z dawidkiem nie bylam i trzeba znim isc bo mi sie chlopak musi hartowac:-)
wczorak dopiero zasnal mi o 22-30 i spal do 4-30 dalam mu same mleczko,potem marudzil przed 7 to dalam herbatke i dalej wkimono nawet oczek nie otworzyl:-)no i obudzil sie o 8:-)
aa my wczoraj film ogladalismy ale ja szybko zasnelam i niewiem jak sie skonczyl,
ok do pozniej kochane
Katgen ja bede w sobote w m-czu bo musze skoczyc do intermarche po mleczko bo tam duzo tansze to moze sie zgadamy co do tych pampersiakow,to tak w drodze do gorzowa :)

Do góry