Fajny ten suwaczekwitam czwartkowo.
Biegnę Was poczytam.
Nie wiem czy zauważyłyście,ale baby boom ma swoje suwaczki.
Nie są jakieś wystrzałowe,ale zawsze BB![]()

Ja bym juz musiała sobie zmienic ale musze poszukac jakis fajowy:-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajny ten suwaczekwitam czwartkowo.
Biegnę Was poczytam.
Nie wiem czy zauważyłyście,ale baby boom ma swoje suwaczki.
Nie są jakieś wystrzałowe,ale zawsze BB![]()
No to Ci sie nazbiralo masakra ja najdluzej to 2h ale ja swojego raczej nie prasuje wszystko od lali i Mojegoja stalam w sumie chyba z 10godzin z wczirajszym dniem
ale musialam poprasowac wszystkie letnie rzeczy co popralam.duuuuuuuuuuuuuzo tego wszytskiego
a Weronika swoim sposobem chodzenia,usmiechem i gstami rozwala.chodzilo ciagle po korytarzu jak czekalysmy,bujala sie na boki jak cwaniak,a to gadala do jarzeniowek itd itd,trudno to opisac:-)
a ja polecam film "dom nad jeziorem"
bedzie w sobote ok.21.30 na TVN
taka fajna romantyczna komedia z sandra bulock i keanu reavesem ale taka inna
przypomnijcie mi ze mam to ogladac:-):-)
nie wyganiam Cie alem ciekawa:-):-)
Nie widzial go sie mnie dopytywal gdzie na Gustrofhihih no to nic tylko musisz sie brac za chlopa jak na cos liczy;-);-) David widzial dzis Bogdana w Gustorf ale B jego chyba nie
Tylko uwazaj na chlopa i mu krzywdy nie zrob bo ma bolaca reke;-);-)
ja jeszcze w tym roku truskawek nie jadlamale musze kupic bo narobilyscie mi smaka
![]()
Fajnie ze antybiotyk podzialal i Wercia juz prawie zdrowa:-)ooooooooooo
a Ty jeszcze tu????????
o tej porzez to z reguly ja i AS
ale ja tez chyba bede uciekac
co prawda szkola ma wolne czwartek i piatek bo jest ten oglnopolski zjazd opiekunow pracowni internetowych,ale musze Pauline na 10 wyszykowac bo dziadek po nia przyjedzie.bedzie wraz z klasa cos tanczyc dla tych internautow jak malpki w cyrku
i to na pl godz,a ze mala chora to my w domu
ale Weronice juz lepiej,czasami kaszle ale chrypy juz prawie nie ma
biedny Kubulek:-(oni zawsze coś wymyślą,żeby się dzieciom nie nudziło
dobrze z małą już lepiej.
A mój Kubuś ma nawrót alergicznego zapalenia spojówek
o TY faktycznie przestepczynmi Mam nadzieje ze kary za niewymienione prawko nie dostanieszCześć Dziewczyny
Poczytałam, ale nie mam czasu odpisać.Muszę jechać i złożyć wniosek o nowe prawko.
Dostałam mandat200zł i 4 punkty :-
-
-
-(
Mój m śmieje się, że jestem przestępczynią![]()
piekne wypracowanie, wzruszylam siesłchajcie musze wam naisać a właściwie przepisać wypracowanie mojego adama:
temat: ZA CO KOCHAM MOJĄ MAMĘ.....
wypracowanie:
MOJA MAMA TO ANIA.ZA CO JĄ KOCHAM?????
GDYBYM NPISAŁ ŻE ZA TO ŻE JEST MOJĄ MAMĄ BYŁO BY TO BANALNE...GDYPYM NAPISAŁ ŻE ZA TO ŻE SPRZĄTA PIERZE GOTUJE PRASUJE BYŁO BY TO SEKSISTOWSKIE....
KOCHAM MOJĄ MAMĘ BO NIKT JAK ONA POTRAFI SIĘ ŚMIAĆ BO TYLKO ONA MA CIERPLIWOŚĆ DO SŁUCHANIA MOICH OPOWIEŚCI BO TYLKO ONA ROBI NAJLEPSZE OBIADY BO ROBI MI PYSZNE KANAPKI DO SZKOŁY BO URODZIŁA MI BRATA I SIOSTRE BO CZYTA NAM WIECZIREM FRENKLINA BO GIGLA NAS BO JAK ODKURZA TO ŚPIEWA.KOCHAM MOJĄ MAMĘ BO TO JEDYNA TKA MAAMA NA ŚWIECIE....
opis nauczycielki pod pracą: praca samodzielna na lekcji bogate słownictwo praca wyjątkowa.Adam pisz staranniej ocena celująca:-)
ja bym dala ale nie wiem czy bedzie prawidlowy
dowiem sie po lekarzu i wtedy napewno juz dam;-);-)
heh ale kicia dobra podoba mi sie![]()
z przestępcami się nie kumplujęCześć Dziewczyny
Poczytałam, ale nie mam czasu odpisać.Muszę jechać i złożyć wniosek o nowe prawko.
Dostałam mandat200zł i 4 punkty :-
-
-
-(
Mój m śmieje się, że jestem przestępczynią![]()
no to poszalałaś kobieto
powiedz jak robisz zupę truskawkową????? bo nigdy nie jadłam
własnie muszę kupić arbuzaja uwielbiam a może Oliwce posmakuje :-) trzeba spróbować
![]()
cudne wypracowanie.Chłopak musiał się mocno napracować ,by takie wypracowanie napisać.słchajcie musze wam naisać a właściwie przepisać wypracowanie mojego adama:
temat: ZA CO KOCHAM MOJĄ MAMĘ.....
wypracowanie:
MOJA MAMA TO ANIA.ZA CO JĄ KOCHAM?????
GDYBYM NPISAŁ ŻE ZA TO ŻE JEST MOJĄ MAMĄ BYŁO BY TO BANALNE...GDYPYM NAPISAŁ ŻE ZA TO ŻE SPRZĄTA PIERZE GOTUJE PRASUJE BYŁO BY TO SEKSISTOWSKIE....
KOCHAM MOJĄ MAMĘ BO NIKT JAK ONA POTRAFI SIĘ ŚMIAĆ BO TYLKO ONA MA CIERPLIWOŚĆ DO SŁUCHANIA MOICH OPOWIEŚCI BO TYLKO ONA ROBI NAJLEPSZE OBIADY BO ROBI MI PYSZNE KANAPKI DO SZKOŁY BO URODZIŁA MI BRATA I SIOSTRE BO CZYTA NAM WIECZIREM FRENKLINA BO GIGLA NAS BO JAK ODKURZA TO ŚPIEWA.KOCHAM MOJĄ MAMĘ BO TO JEDYNA TKA MAAMA NA ŚWIECIE....
opis nauczycielki pod pracą: praca samodzielna na lekcji bogate słownictwo praca wyjątkowa.Adam pisz staranniej ocena celująca:-)
hehe zagldzigdzie tam o sikaniu myslalas ona byla glodna hahhaaopdisalam to sie teraz witam z Wami:-)
Wstalysmy o 9 czyli Laura spala 13hObudzila sie glodna bo pierwsze co mama mniam mniam a ja sie jej pytam a siku nie chcesz
NIE mniam mniam
Dopiero jak wypila kasze to mi zrobila siku
Musiala byc bardzo glodna
Juz mi wola na podworko ale pogoda do niczego
Za oknem szaro i ponuro:-(
Ja zmykam zrobic mlodym jedzonko
A po 10 przychodzi kolezanka z corka:-)
haha no chyba zapomnailaPatrysia ja to raczej myslalam zeby siku po nocy zrobila a ta z glodu chyba zapomniala o sikaniu![]()
milej pogaduchyJa zmykam zrobic mlodym jedzonko
A po 10 przychodzi kolezanka z corka:-)