reklama
Nektarynka
Fanka BB :)
ja mam tak[ url=".....tu ten adres...."]obecny cykl[/url ]Troszke inaczej sie zapisalo niz u ciebie?
bierz wszystko co masz.. a popo ladny wykresik wychodzi ze w 7dpo byla implementacjaMam pytanko, ide dzis na ta konsultacje co powinnam zabrac ze soba? Wzielybyscie wykresy nie chce byc wymiana...ze taka w desperacji...nawet nie wiem na czym bedzie polegac ta wizyta.
nooo laska super..Wpadlam na sekundke. Dostalam list z kliniki. W ciagu 18 tygodni bede miec IVF. HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAA
Teraz to juz nie ma wala, na 100% sie nie bede mogla skupic na nauce.
wlasnie sie zastanawiam czy faktycznie to owulka.. bo czasem sie odezwa jajniki ale wczoraj mial tylko 15mm 2mm na dobe to nawet byłby 17 dzis to za maly.. ale z drugiej strony w poniedzilek do nie bylo a w srode 15mm. wiec nie wiem.. zobaczymy jutrokochana cudowny spadek temki czyzby dzis owu, jak jutro skoczy i sie utrzyma to tak, pieknie Ci sie wyregulowal cykl owu 13-14 dc...a faza lutealna nie zawsze musi byc taka sama moze byc spokojnie 14-16 dni a moze byc i ponizej 14 ja mialam zwykle 15 ale zdarzyaly mi sie 14 dniowe i dwa razy 17 dniowa wiec juz myslalam...hmmmmmmm 17 dzien podwyzszonnej temki czyzby...a tu 18 dnia @ i 36,6
Kaprycha
aha to tak to się w skucie nazywa dzięki Kaprycha za wyjaśnienie i proszę się ze mnie nie śmiać
Ptaszku alez ja sie absolutnie z Ciebie nie smieje. Usmiecham sie jak glupi do sera, bo mam dobry dzien

M powiedzial, ze chca mu domeldowac kogos do pokoju w pracy - okazalo sie, ze jakas babke!!!!!!!!!!!!! On wie, ze ja sie bardzo niekomfortowo bym z tym czula, ze mialby pokoj z jakas panienka, oni sami, we dwoje, z nia spedzalby wiecej czasu niz ze mna...... jestem zazdrosna

Kaprycha
Dzieki Nektarynko moja soczysta

Zaniepokojona, nie bedziemy placic. Dwie proby mamy refundowane. Mam nadzieje, ze sie nam uda. Moj m. mnie dzis zaskoczyl, bo jak dostalismy ten list, zabral mi go, wzial dlugopis i zaczal wszystko wypelniac w srodku sniadania. Szok normalnie, bo on zawsze wszystko odklada na "pozniej"

Betka85
Olapolap
kochana nie jest to faktycznie łatwo ja bym też nie chciała zeby mój mąż spędzal więcej czasu z jakąs inną kobietą niż ja. A jaką on ma prace co to znaczy że do pokoju?/ on tam by tylko z nia pracował czy to jakieś biura są co dużo ludzi obok siebie pracuje??
a zgodził sie robić dziś badanie nasienia??
kochana nie jest to faktycznie łatwo ja bym też nie chciała zeby mój mąż spędzal więcej czasu z jakąs inną kobietą niż ja. A jaką on ma prace co to znaczy że do pokoju?/ on tam by tylko z nia pracował czy to jakieś biura są co dużo ludzi obok siebie pracuje??
a zgodził sie robić dziś badanie nasienia??
Kaprycha
cios za ciosem dzisiaj!!!!!!!!!!!!1 :-
-
-(
M powiedzial, ze chca mu domeldowac kogos do pokoju w pracy - okazalo sie, ze jakas babke!!!!!!!!!!!!! On wie, ze ja sie bardzo niekomfortowo bym z tym czula, ze mialby pokoj z jakas panienka, oni sami, we dwoje, z nia spedzalby wiecej czasu niz ze mna...... jestem zazdrosnanie wiadomo czy cos z tego wyjdzie, ale chyba rozumiecie jak sie czuje..... i znowu rycze....... kur*a no... czemu to zycie jest takie podle?... a juz mialam dobry humor........
znowu placze, no znowu.......
![]()
Jestem psychiczna. Totalnie zle zrozumialam posta, hahaha. Myslalam, ze chodzi o pokoj w hotelu w delgacji. HAHA. Jezeli chodzi o laski w biurze, to tez mialam taka sytuacje. Moj m. poprosil o przeniesienie i sie udalo (przynajmniej mi tak powiedzial, bo kazalam mu prace zmienic hyhyhy). Pracuje juz tam 5 lat i znam jego kolegow z pracy i niby zadnych babek u nich nie ma ale cholera wie.
Ostatnia edycja:
reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
matko jedyna kobito uspokoj sie natychmiast!!!!!!!!!!!!!!!!!!cios za ciosem dzisiaj!!!!!!!!!!!!1 :-
-
-(M powiedzial, ze chca mu domeldowac kogos do pokoju w pracy - okazalo sie, ze jakas babke!!!!!!!!!!!!! On wie, ze ja sie bardzo niekomfortowo bym z tym czula, ze mialby pokoj z jakas panienka, oni sami, we dwoje, z nia spedzalby wiecej czasu niz ze mna...... jestem zazdrosna
nie wiadomo czy cos z tego wyjdzie, ale chyba rozumiecie jak sie czuje..... i znowu rycze....... kur*a no... czemu to zycie jest takie podle?... a juz mialam dobry humor........
znowu placze, no znowu.......
![]()

przeciez ty sie w nerwice wpedzisz!!!! a jedyne co mi sie nasuwa to to ze nie ufasz męzowi!

a tak zmieniajac temat to patrze sie na ten twoj wykres i zastanawiam sie czy byla juz owu bo jak na moje oko to nie bylo jeszcze fazy wyzszych tempek!

Olesia a u ciebie to niezle wyzyny na tym wykresie! :-)
Kingus vel Kopciuszku

Kaprycha superrrrrr wiesci!!!!!!!!! :-):-):-):-) hura!!!!
a mi sie odechcialo pracowac!

Podziel się: