reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Dzieki dziewczynki :-D:-):-D

Zanipokojona, IVF to
In Vitro Fertilisation, czyli zaplodnienie pozaustojowe/in vitro :-D

Pozdro

reklama
Pati ale masz małego urwiska wdomu a i drugi w brzuszku rosnie
aha to tak to się w skucie nazywa dzięki Kaprycha za wyjaśnienie i proszę się ze mnie nie śmiać

Troszke inaczej sie zapisalo niz u ciebie?
ja mam tak[ url=".....tu ten adres...."]obecny cykl[/url ]
Mam pytanko, ide dzis na ta konsultacje co powinnam zabrac ze soba? Wzielybyscie wykresy nie chce byc wymiana...ze taka w desperacji...nawet nie wiem na czym bedzie polegac ta wizyta.
bierz wszystko co masz.. a popo ladny wykresik wychodzi ze w 7dpo byla implementacja:)

Wpadlam na sekundke. Dostalam list z kliniki. W ciagu 18 tygodni bede miec IVF. HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAA
Teraz to juz nie ma wala, na 100% sie nie bede mogla skupic na nauce.
nooo laska super..
kochana cudowny spadek temki czyzby dzis owu, jak jutro skoczy i sie utrzyma to tak, pieknie Ci sie wyregulowal cykl owu 13-14 dc...a faza lutealna nie zawsze musi byc taka sama moze byc spokojnie 14-16 dni a moze byc i ponizej 14 ja mialam zwykle 15 ale zdarzyaly mi sie 14 dniowe i dwa razy 17 dniowa wiec juz myslalam...hmmmmmmm 17 dzien podwyzszonnej temki czyzby...a tu 18 dnia @ i 36,6
wlasnie sie zastanawiam czy faktycznie to owulka.. bo czasem sie odezwa jajniki ale wczoraj mial tylko 15mm 2mm na dobe to nawet byłby 17 dzis to za maly.. ale z drugiej strony w poniedzilek do nie bylo a w srode 15mm. wiec nie wiem.. zobaczymy jutro:)

Kaprycha miło słyszeć ze masz dobry dzień zresztą po takiej wiadomości to na pewno
a będziecie za to płacić??

:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cios za ciosem dzisiaj!!!!!!!!!!!!1 :-:)-:)-(

M powiedzial, ze chca mu domeldowac kogos do pokoju w pracy - okazalo sie, ze jakas babke!!!!!!!!!!!!! On wie, ze ja sie bardzo niekomfortowo bym z tym czula, ze mialby pokoj z jakas panienka, oni sami, we dwoje, z nia spedzalby wiecej czasu niz ze mna...... jestem zazdrosna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiadomo czy cos z tego wyjdzie, ale chyba rozumiecie jak sie czuje..... i znowu rycze....... kur*a no... czemu to zycie jest takie podle?... a juz mialam dobry humor........ :angry::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znowu placze, no znowu....... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzieki Nektarynko moja soczysta :-D

Zaniepokojona, nie bedziemy placic. Dwie proby mamy refundowane. Mam nadzieje, ze sie nam uda. Moj m. mnie dzis zaskoczyl, bo jak dostalismy ten list, zabral mi go, wzial dlugopis i zaczal wszystko wypelniac w srodku sniadania. Szok normalnie, bo on zawsze wszystko odklada na "pozniej" :-D Chyba on tez sie juz doczekac nie moze :-)

Olapolap
kochana nie jest to faktycznie łatwo ja bym też nie chciała zeby mój mąż spędzal więcej czasu z jakąs inną kobietą niż ja. A jaką on ma prace co to znaczy że do pokoju?/ on tam by tylko z nia pracował czy to jakieś biura są co dużo ludzi obok siebie pracuje??

a zgodził sie robić dziś badanie nasienia??

:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cios za ciosem dzisiaj!!!!!!!!!!!!1 :-:)-:)-(

M powiedzial, ze chca mu domeldowac kogos do pokoju w pracy - okazalo sie, ze jakas babke!!!!!!!!!!!!! On wie, ze ja sie bardzo niekomfortowo bym z tym czula, ze mialby pokoj z jakas panienka, oni sami, we dwoje, z nia spedzalby wiecej czasu niz ze mna...... jestem zazdrosna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiadomo czy cos z tego wyjdzie, ale chyba rozumiecie jak sie czuje..... i znowu rycze....... kur*a no... czemu to zycie jest takie podle?... a juz mialam dobry humor........ :angry::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znowu placze, no znowu....... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jestem psychiczna. Totalnie zle zrozumialam posta, hahaha. Myslalam, ze chodzi o pokoj w hotelu w delgacji. HAHA. Jezeli chodzi o laski w biurze, to tez mialam taka sytuacje. Moj m. poprosil o przeniesienie i sie udalo (przynajmniej mi tak powiedzial, bo kazalam mu prace zmienic hyhyhy). Pracuje juz tam 5 lat i znam jego kolegow z pracy i niby zadnych babek u nich nie ma ale cholera wie.

Ostatnia edycja:
reklama
:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cios za ciosem dzisiaj!!!!!!!!!!!!1 :-:)-:)-(M powiedzial, ze chca mu domeldowac kogos do pokoju w pracy - okazalo sie, ze jakas babke!!!!!!!!!!!!! On wie, ze ja sie bardzo niekomfortowo bym z tym czula, ze mialby pokoj z jakas panienka, oni sami, we dwoje, z nia spedzalby wiecej czasu niz ze mna...... jestem zazdrosna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiadomo czy cos z tego wyjdzie, ale chyba rozumiecie jak sie czuje..... i znowu rycze....... kur*a no... czemu to zycie jest takie podle?... a juz mialam dobry humor........ :angry::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znowu placze, no znowu....... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
matko jedyna kobito uspokoj sie natychmiast!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y:
przeciez ty sie w nerwice wpedzisz!!!! a jedyne co mi sie nasuwa to to ze nie ufasz męzowi! :confused2: a jak ty pojdziesz do pracy to powiesz szefostwu ze nie chce siedziec z meżczyzna w pokoju bo .... co? :sorry: opamietaj sie bo niedlugo nie wypuscisz chlopa na zakupy! a wiesz mi ze jak bedzie chcial se przygruchac inna to zrobi to nawet w kosciele! :-p taki maly zarcik! ale taka prawda !!!! :eek: nie mozesz robic takiej afery z takich powodow bo sie wpedzisz w jakas paranoje! ;-)
a tak zmieniajac temat to patrze sie na ten twoj wykres i zastanawiam sie czy byla juz owu bo jak na moje oko to nie bylo jeszcze fazy wyzszych tempek! :eek:

Olesia a u ciebie to niezle wyzyny na tym wykresie! :-)
Kingus vel Kopciuszku :-D trzymam kciuki za usg! :tak: i czekamy na fotke! :-)
Kaprycha superrrrrr wiesci!!!!!!!!! :-):-):-):-) hura!!!!

a mi sie odechcialo pracowac! :confused2:

Do góry