reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MAMA HELENKI
Ja ytez bardzo nie chciałam cesarki:no:Chociaz na 90 % wiedziałam ze beda ja miala:no:Ale do konca robilam wszystko zeby rodzic sn:tak:Jednak sie nie udało bo ta ktora miala pierwsza wyjsc była ulozona posladkowo a do tego mialam za maly brzuch i nie mialy szanas urodzic sie sn:no::no::no:
Sama cesarke wspominam bardzo milo(chociaz nie ukrywam ze balam sie jak cholera do samego konca).No ale po cesarce doszłam do siebie szybciej niz po porodzie sn:tak::tak::tak:
Teraz na zmiane pogody mnie troszke boli ale nie jest tak zle

jej, ja pamietam jak byłam w londynie jak wyczaiłam jeden sklep z takimi świetnymi rzeczami i takimi tanimi ze szok, nieraz rzeczy vyły tansze nawet przeliczajac funty na zł, ale pracujac i mieszkając tam, ja bym byla w 7 niebie- bo ciuchy takie tanie, za to jedzenie droższe:sorry::sorry::sorry::sorry:
W Londynie jest mnóstwo sklepów, gdzie ciuchy są taniutkie, a jak jeszcze trafisz na wyprzedaże to można się tak obłowić, że szok. :szok: Ja kiedyś trafiłam na taką promocję, gdzie za 1 funciaka mogłaś wybrać 3 dowolne ciuchy! :szok::szok::szok::szok: Tylko, że tam wyprzedaż to jest prawdziwa wyprzedaż, a nie jak u nas - przecenią ze 100zł na 95zł :baffled:

bierzesz znieczulenie? ja własnie tez planuje ze znieczuleniem, bo nie wyobrażam sobie tego bez... ja sie strasznie boje:-:)-:)-:)-(

Pomysl sobie ile kobit na swiecie urodzio dzieci, a co ty nie dasz rady!! Pewnie, że dasz :tak:

Jak akcja porodowa bedzie szybko szła ( mam nadzieje) to sie i bez znieczulenia może obejdę :-p A do wyższośi cc nad sn nikt mnie nie przekona to w końcu operaja :no: A blizny wole nie mieć, zadnej nawet najładniejszej :-D No ale jak mus to mus, cóż począć, wstępnie okarze sie za tydzień, bo mam usg i zobaczymy jak leży moaj panienka bo aj sie już pogubiłam :baffled::-D

To bedzie mniej wiecej tak wygladalo

Super :tak:

Ja tez nie brałam znieczulenia do porodu sn:tak::tak::tak:Na poczatku o tym myslalam ale nawet dobrze ze nie wziełam:tak:Porod byl szybciutki i nawet nie czulam kiedy maly wychodzi:-D:tak:
Słyszalam jak na pozostalych porodowkach kobiety krzyczaly i bylam w szoku:szok::szok::szok:

reklama
Do góry