reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A to była pierwsza komisja czy po odwołaniu???Ja Im wyrypalam takie odwołanie ze szok:szok::szok::szok:
Zreszta mialam opinie ze szpitala i od wielu lekarzy
Ale podobno 90% odrzucaja na pierwszej komisji z mysla ze ludzie nie beda sie odwolywac:no:
Ja tez chcialam popuscic i nie chcialo mi sie isc na powtorna komisje ale dobrze ze poszłam

no ja niestety tylko od jednego lekarza.
u Pauliny nie bylo tego problemu bo byly wyrazne problemy
wez mi napisz co napisalas co??????????
na maial albo na priv
bede wdzieczna

reklama
dowiem sie za chiwle bo P tylko powiedzial ze nie przyznali.
skoro inna komisja to jest szansa ze doatniemy
A dokladnie na co sie starasz o to orzeczenie????
Pisz odwołanie koniecznie:tak::tak::tak:
To jest zasilek 160 zł i dodatek chyba 60 zl:tak:Ja dostalam teraz ostatni raz i nie przwdluzam bo teraz to nie mam szans na 100%

no ja niestety tylko od jednego lekarza.
u Pauliny nie bylo tego problemu bo byly wyrazne problemy
wez mi napisz co napisalas co??????????
na maial albo na priv
bede wdzieczna
A nie byłas nigdy na zadnej wizycie u neurologa albo u jakiegokolwiek specjalisty????
Jak byłas to skseruj od Niego kartoteki i to wszystko wez ze soba

Luna ***** mać co to za lekrz:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dobrze że wszystko skończyło się dobrze i macie swój kochany skarb:tak::tak::tak:
a pomysł z bucikami słodki a pytanie brata no wyje:laugh2::laugh2::laugh2:
mnie wszyscy pytali czy boję się porodu a ja zawsze że NIE!!!!!! no bo ja miałam w miarę ok porody ja bardziej bałam się ciąży i komplikacji szpitali leżenia przedwczesnego porodu..............pamiętam jak urodziłam antka położyli go na brzuch i mój okrzyk czemu on nie płacze ...chwila i jego płacz...no a wtedy moje łzy....popatrzyłam mu prosto w oczy to taki moment........jedyny chyba w całym życiu...potem popatrzyłam na piotra ten łzy kapią na ustach banan potem położył głowę na moim ramieni i tylko szepnoł malinuś dziękuję jesteś wielka...mamy ślicznego synka....a potem oboje tak łkaliśmy że już nic nie mogliśmy powiedzieć......położna popatrzyła na nas i powiediała no normalnie mnie wzruszyliście .............

A nie byłas nigdy na zadnej wizycie u neurologa albo u jakiegokolwiek specjalisty????
Jak byłas to skseruj od Niego kartoteki i to wszystko wez ze soba

bylam ale prywatnie i wpis w ksiazeczce tylko
ostatio u neurologa wszytsko ok.tylko od endokrynologa bo to wrodzna niedoczysnnosc tarczycy
wiem ze jedne dziewczyny dostaja inne nie
moze jakbym sie wczesniej starala jak byla mlodsza i jeszcze rehabilitowana to mzoe od razu by dali

reklama
Te papiery co skladalam na pierwsza komisje Oni Im wysłali sami:tak::tak::tak:
A ja brałam tylko te biezace

a no ja wlasnie im wszytskich nie zostwilam i moze to byl blad,teraz skseruje dla siebie i im zostaiwe.
dupa i tyle jestem zla
nie pwoeim bo nawet na rok by mi sie przydalo bo i przejazdy tansze do lekarza

ide
jak mozesz to mi przeslij w miedzyczasie bomam pare dni na odolanie.
dzieki z gory
do wieczora

Do góry