Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
mój młody po spacerze śpi jak smok, od 11 a mi zaraz cycki pękną, chyba go zaraz obudzę.... chociaż troche serca nie mam tak słodko śpi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już po gimnastyce. Dobrze trochę się poruszać, ale to nie do końca mój typ aktywności fizycznej.ma_dunia daj znac jak po cwiczeniach!
ja mysle o masażach dla małej :-)
Ja moim mlekiem czyszczę nos Julianowi (na zwinięty róg papierowej chusteczki i do nosa – poradziła mi to położna), używam też spay z morską wodą.A tak wogle to moja mama w zeszłym tygodniu była na szkoleniu dla położnych odnośnie laktacji i Pani mówiła, że jeśli dzidzia ma katarek to do noska zaaplikować mleko cyckowei jeśli nacięte krocze źle się goi to okłady również z mleka
![]()
A tak wogle to moja mama w zeszłym tygodniu była na szkoleniu dla położnych odnośnie laktacji i Pani mówiła, że jeśli dzidzia ma katarek to do noska zaaplikować mleko cyckowei jeśli nacięte krocze źle się goi to okłady również z mleka
![]()
:-):-)
duża ta Twoja malutka![]()