reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Cześć!
Ja dziś po dniu mamy w przedszkolu obdarowana upominkami:-).
adusia - moje dziecko też chyba ktoś podmienił, bo je, śpi i czasem walnie kupolca:tak: - jest bosko i należało mi się to po tylu męczących dniach i nockach:tak:.
Lecę się wymyć. Do jutra.:-p

reklama
z tym usg bioderek jedni zalecaja do 6 tyg inni w 8 tyg a jeszcze inni do 3 miesiąca
najważniejsze zrobic i sprawdzic i miec pewnsc ze wszystko dobrze:-)

Cześć!

Mi też nie wydaje się, żeby moja córeczka była niedożywiona czy coś. No ale co lekarz to inna opinia - ta akurat uznała, że 400g w 3 tygodnie to za mało.
Może dlatego, że karmię tylko jedną piersią, sama nie wiem.
Doszliśmy do wniosku, że będziemy jej na noc dawać dodatkowo butelkę, żeby się najadła i dłużej spała, bo to się nam sprawdza.
Wyczytałam że maluszek powinien przybierać od 600 do 1000g miesięcznie,więc bez paniki twoja dziewczyna dba o linię od czasów niemowlęcych;-)

Cześć!
Ja dziś po dniu mamy w przedszkolu obdarowana upominkami:-).
adusia - moje dziecko też chyba ktoś podmienił, bo je, śpi i czasem walnie kupolca:tak: - jest bosko i należało mi się to po tylu męczących dniach i nockach:tak:.
I właśnie nocy się boję!!! Choć teraz śpi słodko....

wygląda więc na to, że pójdziemy na to usg prywatnie :tak: bo ten sierpniowy termin ni w ząb nie pasuje :sorry: pierdoły najpierw kazali nam czekac aż młody będzie miał pesel, potem mówią, że wyczerpał się limit na pierwsze półrocze i dzwonić za jakiś czas, i w efekcie przypadł nam sierpień :eek:

witam,
moje szczescie super znioslo te wczorajsze szczepienia,wazy 5080 wiec przybral 1300 przez miesiac;-) lekarka powiedziala ze w sumie powinien kilo na miesiac wiec jestesmy nawet poza norme.Zauwazylam ze juz mu nozki z rozkow wystaja i juz pare ciuszkow sie nie nadaje na kluska:tak:
a dzis zrobil mi swieto bo spal caly dzien z przerwami na szame i siusiu,mam tylko nadzieje ze nie pomylil nocy z dniem bo bardzo potrzebuje sie wyspac troszke

O rany, mój Karol ma dziś równo dwa miesiące:-), ale zleciało, aż łezka się w oku kręci na samo wspomnienie porodu, i w ogóle początków, był taki malutki, a jak sie zmienił w przeciągu tego czasu.

reklama
tez o niej myslalam,dlugo sie nie odzywa,Gabi tez milczy,ciekawe co u niej,widzialam ze logowala sie dzis na bb,Frezja tez znikla:eek:

Do góry