reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jaki juz dorosly skoro w bokserkach:-D:-D:-D
a moze o kim innym mowa??????????????????:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:
O kubusiu piszę,o Kubusiu.
On uwielbia je nosić a tatuś kupować.
To niech sobie dalej robią ,ja nie protestują.
Kuba ma 1 warunek.
Bokserki muszą być w dinozaury,stwory lub bohaterów bajek.

Patrysia ja w pierwszej ciązy to tez się super czułam a druga tragedia więc nic nie wiadomo ,życzę Ci żebyś ją przeszła jak pierwszą:tak:
a co do bliźniaków moja kuzynka urodziła bliźniaki a nikt w rodzinei nie miał ani u nas ani u jej męza więc wiesz kochana ..:-D:-D:-D

:tak::tak::tak::tak:

A odezwała sie do ktorejs na kom???
ja nie mam z nia kontaktu przez tel,ale widzialam opis na gg

O kubusiu piszę,o Kubusiu.
On uwielbia je nosić a tatuś kupować.
To niech sobie dalej robią ,ja nie protestują.
Kuba ma 1 warunek.
Bokserki muszą być w dinozaury,stwory lub bohaterów bajek.

no to wybredny chlopak:-)
zajrzlama do kalendarza-jutro imieniny Mleny:-)

upsssssssssssss ale wpadka:-):-):-):-):-)

mi Aleksia wyslala waidomosc z nuemrem gg jakis czas temu jej numer 8451208 "Dziekuje Wam Kochane za wsparcie,za to ze jestescie.Kocham WAs;)"

reklama
Do góry