reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

caly czas mam wrazenie ze @ przyjdzie zaraz i wcale nie potrafie uwierzyc w to ze tym razem moglo sie udac...nic mi sie nie chce - nawet obiadu ugotowac choc wszystko mam...tylko do gara wrzucic...tak bym sie polozyla i przelezala te trzy dni do testowania....
Juz się nie moge doczekać... ale dlaczego za 3 dni skoro na suwaczku niby już niedługo...
Hej Dziewczynki...
U mnie bez zmian..mąż w gipsie a ja ślęczę nad magisterką..Dzisiaj po 18 przyjeżdza do mnie kolezanka i przy piwku bedziemy kombinowac ze statystyka dotyczaca badan.. Chyba jajko zniose, bo nic z tego nie kumam..A wczoraj 4 godziny ślęczałam nad bibliografia..
Jesuuu...
PM, dasz radę...
Jak M. się czuje??? Zrobiłaś tą rozpierduche w ZUSie czy nie w końcu??

reklama
Dzień dobry :-)
Przepraszam ale dopiero nadrabiam zaległości ;-);-) zaraz wszystko przeczytam:tak:

O to moja córcia :-D:-D:-D

Załączniki

• Kinia-20tc-4D-mini.jpg
    Kinia-20tc-4D-mini.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 57
a więc tak było cieżko
bo wylosowałam takie pytanie którego nie chciałam ale jak pech to pech i oczywiście coś pomyliłam na samym początku i pani dziekan mi ciagle przerywała i zadawała podchwytliwe pytania wymądrzając sie na każdym kroku ale nic powiedziałam co wiedziałam i odpowiedziałam na jej pytania i z pracy to już gładko poszło choć też mi ciagle przerywała i zadawała pytania jakieś ale dałam rade i suma sumarum mam

.........................................................
.4 na dyplom!!!!!!!!!!!!! bardzo sie cieszę i niech kto mówi co chce ale ja jestem zadowolona choć jak wyszłam z sali to byłam kompletnie załamana ale jak mi pani dziekan wreczała indeks to mi powiedziała ze bardzo dobrze odpowiadałam!!!.

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Nektarynko To jest po korekcie temperatur.Zazwyczaj mierze o godz 10.00 Sadze, ze jesli byla owulacja to 17 dc (poprzedniego dnia szczyt sluzu-chyba, a 14dc szyjka byla tak wysoko, ze nie moglam dotknac i czulam tylko sluz)
Wkleilam wykres, ale pojawil sie jakis blad wiec ponizej podaje moje tempki (po korekcie 0.05 na kazde pol godz)

6dc 36.4 /g.9
7dc 36.45/ g.7.30
8dc 36.5
9dc 36.3
10dc 36.0
11dc 36.0
12dc brak danych
13dc 36.1
14dc 36.55 /g.8.30 (ta nie pasuje do reszty)
15dc 36.1
16dc brak danych
17dc 36.0
18dc 36.5/ g.9
19dc 36.4
20dc 36.6
21dc 36.6 /g.8
22dc 36.65/ g.9.30
23dc 36.8/ g.8.00
Cykle mialam przez kilka miesiecy 32-34, ostatni 38.
Kingus-i juz widzisz do kogo podobna? :) Ja autentycznie wiedzialam, ze corka bedzie miala nos meza od 12 tc!!! Zawsze mi mama powtarzala, ze jako noworodek mialam tak maly nos, ze wlasciwie byly tylko dziurki, a ja wyraznie na badaniu USG widzialam jej nosek! Niezapomniane uczucie.

Ostatnia edycja:
a więc tak było cieżko
.........................................................
.4 na dyplom!!!!!!!!!!!!! bardzo sie cieszę i niech kto mówi co chce ale ja jestem zadowolona choć jak wyszłam z sali to byłam kompletnie załamana ale jak mi pani dziekan wreczała indeks to mi powiedziała ze bardzo dobrze odpowiadałam!!!.
No kochana!!!! mega gratulacje!!!!!!!!!! Bardzo sie cieszę!!! mówiłam że dasz radę:-D
To jest po korekcie temperatur. Sadze, ze jesli byla owulacja to 17 dc (poprzedniego dnia szczyt sluzu-chyba, a 14dc szyjka byla tak wysoko, ze nie moglam dotknac i czulam tylko sluz)
Hope.... ja nic nie widze na tym Twoim wykresiku...

reklama
No to się impreza szykuje!!!!:-) Gratulujęjestem dumna z Ciebie!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry