reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Gosia i Agnieszka - macie jakieś przeczucia co do testowania?? Oczywiście trzymam kciuki za 2 krechy!!
Ja tam już sama nie wiem..:-D zobaczymy za parę dni..@ dalej brak:-)
Dziękuję za kciuki:tak:

Cześć Dziewczynki. Właśnie wróciłam od gina. Dzisiaj rano zrobiłam test. Wyszła druga kreska, ale tak strasznie blada, że musiałam oczy wytrzeszczać, żeby ją zobaczyć. Gin zrobił mi usg i... powiedział, że widzi pęcherzyk! Ba... widzi dwa! Maleńkie, ale są. Powiedział, że mam przyjść za tydzień, żeby zobaczyć co się dalej będzie działo. Jej, nie wierzę :-D

Ogromne gratulacje Kochana!! Matko Bliźniaki:-D następne pokolenie Mroczków:-D:-D

reklama
Witam się weekendowo:-):-):-)

Zaniepokojona Bernardko - teraz musisz zmienić nick - bo już mam nadzieję nie jesteś zaniepokojona;-)

Gratulacje!!!

Asiq - dla Ciebie też mega gratki - 2 pęcherze:szok::szok::szok::-):-):-)

Bernardka - czy już mozemy pić za ten Twój wynik:-p?

Ja w kazdym razie wczoraj nie skorzystałam to dzis jestem chętna na imprezkę;-)

poza tym mam chyba 100 stron do przeczytania i moze być wspomaganie potrzebne:-D

Ostatnia edycja:
ładny suwaczek sobie wstawiłam??
Pierwsza klasa :tak::tak:

tak na recepte i jeszcze kosztuje prawie 40zl za 10 tabletek - to jest progesteron tak jak luteina tylko syntetyczny i ponoc lepszy...
Sprawdź w różnych aptekach ja znalazłam jedną gdzie było o 10 zł taniej.

Cześć Dziewczynki. Właśnie wróciłam od gina. Dzisiaj rano zrobiłam test. Wyszła druga kreska, ale tak strasznie blada, że musiałam oczy wytrzeszczać, żeby ją zobaczyć. Gin zrobił mi usg i... powiedział, że widzi pęcherzyk! Ba... widzi dwa! Maleńkie, ale są. Powiedział, że mam przyjść za tydzień, żeby zobaczyć co się dalej będzie działo. Jej, nie wierzę :-D
Podwójne gratulację ;-);-)
Nie bój się skarbie, ja też pierwszą ciąże poroniłam a teraz jestem już w połowie.
Będzie dobrze:tak::tak:

Podwójne gratulację ;-);-)
Nie bój się skarbie, ja też pierwszą ciąże poroniłam a teraz jestem już w połowie.
Będzie dobrze:tak::tak:

Dziękuję Wam wszystkim. Sama jestem ciekawa czy za tydzień gin potwierdzi ciążę bliźniaczą, bo z tego co wiem, jeden pęcherzyk może się wchłonąć. A co do obaw, to choćby człowiek nie wiem jak się starał, to i tak to gdzieś w głowie siedzi :-)

Ściskam Was wszystkie bardzo ciepło :***

kochane jak sądzicie zdążył pęknąć ten mój pecherzyk?? bo wczoraj wieczorem wzięłam już luteinę a w srode miał 26mm i w każdej chwili powinien pęknąć to mam nadzieję że w ciagu tych 24 godzin co minęło od wizyty u gina do wczoraj wieczór jak wzięłam luteinę to już sie jajeczko uwolniło

Dzień dobry :-)
Przepraszam ale dopiero nadrabiam zaległości ;-);-) zaraz wszystko przeczytam:tak:

O to moja córcia :-D:-D:-D
no śliczna corcia!!!! gratuuluje beatko :****
.4 na dyplom!!!!!!!!!!!!! :-):-):-)
gratuluje kochana, jak naszpilkach siedzialam czekajac na twoja ocene!! gratulacje!! zazdroszcze ze masz juz za soba.....:sorry:

asiq gratuluje i to podwojnie!!
gosiaczku i agniesiak trzymam kciuki za wasze testy!!!

ja juz po szkółce.... dzis sie dowiedzielismy ze nasze prace powiiny byc zaliczone do magistrskich , bo kazali nam pisac takie dlugie i z badaniami a sie okzazalo ze na licencjata sa zupelnie inne wymogi:no::wściekła/y::no::wściekła/y: wszyscy sie wkuzryli strasznie!! ale ja po obronie tu do was nie dotre bo juz sie zmowilismy na chlańsko heheheh:-D

jak ja mam już czas żeby z wami popisać to nikogo nie ma :((( internet mi zwolnił bo pada deszcz i nie moge sobie nic poszukać na allegro bo ciagle mnie rozłącza

Marzenko dziękuje za gratki :-):-)ja też się cieszę ze już mam to z sobą ale ile mnie to nerwów kosztowało to :szok::szok:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny - czytam i czytam - działo się wczoraj dużo:tak:

Marzenixx - coś ten Twój promotro uwielbia dawać Ci poprawki - pewnie chce, żebyś jak najczęściej do niego przychodziła:tak: czy to nie jest jakiś zbereźnik stary:szok::szok::szok::-D:-D:-D

Kinguś - może juz pisałaś ale ja nadal czytam - jak Twoje usg połówkowe?

Mari - pisałyście o zabiegu - ja po łyżeczkowaniu miałam @ po 4 tygodniach - następną też jakoś o czasie:tak:

Poczytam co tam na BB i siadam do magisterki, bo muszę ją trochę do jutra ogarnąć, bo jutro masakra badaniowa :)
OluPM - jaka masakra badaniowa:szok::szok::szok::szok:
Wpadlam na sekundke. Dostalam list z kliniki. W ciagu 18 tygodni bede miec IVF. HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAA
Teraz to juz nie ma wala, na 100% sie nie bede mogla skupic na nauce.
sssssssuuuuuuppppppeeeeerrrrr:-D:-D:-D:-):-):-):laugh2::laugh2::laugh2:

Olapolap - odpuść trochę M - zobaczysz oboje się lepiej poczujecie:tak:
czy zrobiłaś w końcu te jego badania nasienia?

Nektarynko - jak pęcherze dzisiaj:shocked2:

A chłopa w to nie mieszaj niech biedny se spokojnie klika myszką.
Wariatko, Ty juz jej nic o myszkach nie mow :-D:-):-D
:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:
Zajc sie cos do mnie ostatnio nie odzywa. Nie wiecie OCB ?
[/COLOR][/B]
Jak ja miałabym myśleć, że ktoś kto mi nie odpisuje na każdy post sie do mnie nie odzywa to by wyszło, że tylko kilka dziewczyn ze mną gada - jak późno zaglądam to mogę sobie tylko poczytać i sama do siebie pisać bo juz nikogo nie ma:-:)-(

Eve - jak się czuje M i czy udało sie Go skusić w końcu;-)

Wikulaa - pisz ten rozdział - jakie problemy moga być - do roboty leniuszku;-);-);-) wcześniej zaczniesz wcześniej skończysz:tak:

Kroptusiu - wiem, że masz niemiłe wspomnienia z wcześniejszego porodu, ale może nie będzie tym razem problemów:no:

Lolitko - jak nowe mieszkanko:-)

Olica, ja wiem ze bedziesz miala chlopaka. Znam Twojego gina ;-)
:-D:-D:-D

Olesia - super wieści - teraz tak jak pisała Lolitka - 8 tabletek dziennie dla M i będzie dobrze;-)

czytam dalej:tak:

reklama
Andzia

Urzeduje na calego. Fajowo jest. Dzisiaj dostalam malpe wiec mnie troche brzunio boli ale jest git gitara
A co u Ciebie ?

Do góry