reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

lecz się lecz kobietko bo to nie ma żartów, zwłaszcza z gorączką w ciąży, musisz ją zbić paracetamolem bo jest niebezpieczna (tak przynajmniej mi mówiono). I też brałam jak tu niunians mówiła bioparox, na zapalenie krtani w drugim miesiącu i jak ręką odjoł. To mi moja lekarka zapisała więc polecam.
(...)
Nie wiem czy przypadkiem bioparox nie jest antybiotykiem. Nawet jesli to nie antybiotyk, to i tak na recepte.

reklama
agata0123 witamy Cie serdecznie na naszym "skromnym" forum :-)ja mam termin na 03.11 takze bardzo blisko :-)

kaska k biedulko kuruj sie,pij duzo wody przegotowanej z miodem i cytryna,jedz warzywa i owoce to dla nas najlepsze witaminy teraz
zycze Ci szybkiego powrotu do zdrowia pa

anadri - wspaniale czytać o tak pozytywnych wieściach, od razu az lepiej na sercu się robi :tak:
Na śledzie jeszcze fazy nie miałam, za to zdziwiłam się mocno dzisiaj bo tak jak jeszcze nigdy w czasie ciąży nie wymiotowałam tak dzisiaj mój żołądek odmówił przyjęcia na śniadanie szpinaku który wprost uwielbiam :eek: Zgięło mnie w 3 min. Może zbyt ciężkostrawne było bo z czosnkiem...
No i dostałam dziś dwa kolejne delikatne szturchańce podczas podróży do domu z pracy - nareszcie - czekałam na nie z niecierpliwością bo ostatnie dwa dni to spokojniutko było :-)

agata0123
I ja witam Cię serdecznie i gratuluję sukcesów ;-)
Swoją drogą już nie pierwszy raz słyszę, że ktoś właśnie wtedy kiedy odpuścił sobie staranie o dzidziusia osiągnął sukces :-) Organizm się relaksuje, odpręża i... gotowe :-D

też tak miełam ... teraz muszę coś zjeść przed witaminkami....
i mam problem z głowy... choć czasem wymiotuję z rana.... albo już w nocy...
a już najgorsza jest jazda samochodem... chyba że jestem kierowcą -wtedy jest ok...

poza tym jem dużo a nic niee rosnę....:-( mój brzuszek jest malutki , choć ja i D jjuż go widzimy :tak: ale inni nie...

poza tym jem dużo a nic niee rosnę....
Ja tam bym pozazdrościła takiego "nierośnięcia" ;-) - Dzisiaj rano stanęłam na wagę i przeraziłam się nieco - w ciągu kilku dni kolejne 2kg! A przysięgam Wam że jadam normalnie, jak wszyscy w koło - 3-4 posiłki dziennie, dbam żeby były warzywka i trochę mięska... ehhhhhh jak się waga nie ruszła wcześniej tak teraz ruszyła z kopyta. To dopiero 16 tydz a ja już 6kg na plusie :-(

Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam. Jestem mama Antosia i zostane mama po raz kolejny termin 29 listopada. Na poczatku yłam przerazona teraz juz sie oswoiłam. Jestem po usg i na 80% kolejny chłopak.Pozdrawiam wszystkie mamy i gratualcje

reklama
etna36 niby am dobrze ale ile się nalatam i nachodzę po lekarzach:confused2:
ale cieszę się że widzę dzidziusia i wiem że jest ok....:tak:

butterfly oczywiście że najważniejsze żeby było zdrowe...
ale... sama wiesz.... każdy chciałby wiedzieć czy chłopiec czy dziewczynka i na co się nastawiać :-p

Klaudzia ja jestem w Irlandii i u nas się robi usg co wizytę co 2 miesiące....
ale u nas są polscy gin... też mam niezbyt bliosko ale wolę jechać...
przecież trzena pobrać krew , zbadać siebie i zobaczyć czy dzidzia się prawidłowo rozwija... radziłabym Ci czasem jechać do polskiego bo przecież to jest niemożliwe żeby tak robili:wściekła/y: muszą Cię badać czassem....

Ostatnia edycja:
Do góry