P
patrysia*
Gość
Dzień dobry :-)
Przepraszam ale dopiero nadrabiam zaległości ;-);-) zaraz wszystko przeczytam
O to moja córcia![]()
słodkie malenstwo :-)
a więc tak było cieżko
bo wylosowałam takie pytanie którego nie chciałam ale jak pech to pech i oczywiście coś pomyliłam na samym początku i pani dziekan mi ciagle przerywała i zadawała podchwytliwe pytania wymądrzając sie na każdym kroku ale nic powiedziałam co wiedziałam i odpowiedziałam na jej pytania i z pracy to już gładko poszło choć też mi ciagle przerywała i zadawała pytania jakieś ale dałam rade i suma sumarum mam
......................................................... .4 na dyplom!!!!!!!!!!!!! bardzo sie cieszę i niech kto mówi co chce ale ja jestem zadowolona choć jak wyszłam z sali to byłam kompletnie załamana ale jak mi pani dziekan wreczała indeks to mi powiedziała ze bardzo dobrze odpowiadałam!!!.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
gratulacje:-)
Cześć Dziewczynki. Właśnie wróciłam od gina. Dzisiaj rano zrobiłam test. Wyszła druga kreska, ale tak strasznie blada, że musiałam oczy wytrzeszczać, żeby ją zobaczyć. Gin zrobił mi usg i... powiedział, że widzi pęcherzyk! Ba... widzi dwa! Maleńkie, ale są. Powiedział, że mam przyjść za tydzień, żeby zobaczyć co się dalej będzie działo. Jej, nie wierzę![]()
gratulacje :-)