reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

Wczoraj moje dziecie nie spało cały dzień, za to o 20.30 padła :tak:

Mnie wczoraj meczyły jakies bule krzyzowe :wściekła/y: Już powoli siły mi odchodzą. :no: A do tego M musiał dziaj do pracy iść :wściekła/y: Mam nadzieję tylko, że odbierze sobie wolny poniedziałaek :sorry:

wlasnie sprawdzilam cene niekapka aventu:szok::szok::szok:
...

Mojej Helenie kubek nie kapek nie pasował :no: Mogę ci oddać, ustnik tylko musiał byś sobie kupić :tak: Teraz mam wszystko nuka i jestem zadowlona :tak:

Naprawde jestem sama, czasami próbuje byc ojcem dla dzieci, ale jakoś mu to nie wychodzi:-:)-:)-(Już nie mieszkamy razem, przychdzi, taki pies ogrodnika, nie jesteśmy razem a on pilnuje, żebym czasem kogoś nie poznała:wściekła/y::wściekła/y:

To jak on przychodzi to ty rób sobie wolne :tak:

Fotkę wtawię tylko jeszcze ktoś musi mi zdjęcie zrobić:-D:-D:-Dale będę pamiętać i coś wrzucę. Teraz mam wyrzuty sumienia, że wydalam kasę na włosy, mogłam coś dzieciom kupić:-(

Nie żartuj, przecież dzieci muszą mieć ładną mamusie :tak: Przecież to wszystko dla nich :-D:tak:

Zapomnialam Wam sie pochwalic ze dzisiaj wyszedł Klaudunii pietnasty zabek:tak::tak::tak:Dolna trojeczka:-)Nawet nie wiedzialam ze Jej wychodzi ale sie przewrociła i zagladłam Jej do geby:-D;-)

Grtki dla Klaudii :tak::tak::tak:

...

A tak w ogóle to obciełam oliwce dzis włosy :-p:-p:-p:-p:-p:-p
niestety na fryzjera się nie nadaję :-D:-D:-D:-D:-D:-Dza krutko ja obciełam,wygląda jak paź :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: taka pulchna zrobiła sie na buzi,ale cóż odrosną :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Pochwal się będziemy oceniać ;-):tak:

CHWALĘ SIĘ :
Klaudia najlepiej z całej szkoły napisała egzamin 6 klasisty na 37 punktów.
Pomimo ,że nie uzyskała kompletu 40 punktów to i tak jestem z niej MEGA DUMNA
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Brawa dla córuni :tak:

Właśnie zjadłam ostatnią porcję truskawek i mogę z czystym sumieniem iśc spać.:-D:-D:-D
Rano idę na bazarek .Zgadnijcie po co?:-D:-D:-D:-D:-D
Dobrej nocki dziewczynki :rofl2::rofl2:

Mój bilan truskawkowy jak narazie to 3 łubianki :-D Dzisaj kolejna dostawa :-D

Mielismy dzisaj z M odać Helenke na noc do babci odpocząć troszke, tylko nie wiadomo o której on skończy i czy cokolwiek wypali :wściekła/y: Ale jestem wściekła :wściekła/y::no:

reklama
MAMA HELENKI
No to pewnie niedlugo sie rozdwoicie:tak::tak::tak:
A jaka mala jest juz duza???

No właśnie nie wiem, we wtorek wizyta i będę miał dopiero zlecone badania niezbędne do szpitala, a w czwartek usg to pomierzą kruszynkę :tak:

Mamo Helenki ,rozsypka blisko ,ale jeszcze z miesiąc mogłabyś sie pokulać ,wytłumacz Anice:-D:-D:-D

Tłumaczę tłumaczę i zaraz idę poleżeć i potłumaczyć :-D:-p

cześc dziewczyny ja na dzień dobry weszłam i coś napisałam w @@@
Już wiem że weekend będe miała do d..:-(

na razie tylko Witam :-D zaległosci nadrobie pózniej :tak:wczoraj zabalowaliśmy do 0.30 ;-)ale było super pogoda tylko nie dopisala ale towarzystwo doborowe :-D chyba tego nam z mężem bylo trzeba Nawet sie zastanawialism z mężem czemu wczesnij sie tak nie spotykalismy z tą gałezia rodziny To jest cioteczna siostra mojego męża z ktora sie razem wychowywal bo moj mąż urodził sie w czerwcu a Beata w sierpniu :tak: Gabi latala po domu bawiła sie z piesekiem bo maja pokojowca Mele i caly czas wołal Mela Mela i za kotem jedzenia dużo smialimy sie ze porawiny poprawin Milego dnia :-D

M własnie pojechał odwieść Oliwkę do babci :tak::tak::tak::tak:
a potem jedziemy razem do Aquaparku :tak::tak::tak::tak::tak::-) poszalejemy trochę :-p
fajnie ten dzisiejszy dzień się zapowiada :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
idę się wydepilować wszędzie :tak::tak::tak::tak: bo na basenie musze byc gładziutka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry