reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Pewnei że tak... tylko zebym wiecej zarabiała :( w soboty przychodzimy totalnie bez sensu... czasem żaden klient sie nie pojawia a ja marnuję tylko czas. Jeszcze teraz M. nie ma więc nie jest źle ale jak jest to wolałabym się z nim "nudzić" albo polezec dłużej w łóżku niż przyhcodzić tu i zbijac bąki... dobrze że BB jest:D

reklama
no tak skoro w sobote nie ma ruchu i daremne siedzenie to nie powinni wam w soboty kazywać pracować,, niestety te zarobki są marne to fakt ale ja bym sie cieszyła z najniższej średniej krajowej o ile bym miła nie daleko do pracy zeby wszystkich zarobionych pieniędzy nie przetracić na paliwo do samochodu

no tak po co bezsensownie marnować czas jak można w tym czasie zrobić coś dla siebie

uciekam narazie jadę na zakupy papa

No... jeszcze u nas pogoda śpiąca...
muszę jeszcze prezent na dzień dziecka dla chrzestnicy kupić i nie wiem co...

HEJKA:-)
Jakie plany na weekendzik u ZAJĄCZKA I ZANIEPOKOJONEJ juz wiem;-)a ja w domciu no ale jutro moja siostra przyjeżdza na tydzien:-)

Witam porannie przy kawie - impreze przezylam choc glowa mnie juz tam zaczela bolec a apapu sobie nie wzielam. Melduje, ze wypilam w sumie niecale trzy piwka ale przez 6 godzin...
Temperatura 37 ale czy wiarygodna?? mierzona o 10 rano i po alkoholu...
Trzymajcie kciuki zeby te wczorajsze piwka byly ostatnimi przez nastepny rok...

HEJKA:-)
Jakie plany na weekendzik u ZAJĄCZKA I ZANIEPOKOJONEJ juz wiem;-)a ja w domciu no ale jutro moja siostra przyjeżdza na tydzien:-)
Hej PATRYSIU:): Siostra przyjeżdża żeby Ci pomóc??:-)
taaa bedzie sie dzialo tylko ze idziemy na wesele.. i kupa blada bedzie..
Kto sie napije kawci?
Ja chętnie:-):-)
Nektarynka...wesele wieczorem a fikać można o każdej porze:-)
Udanej imprezki
Witam porannie przy kawie - impreze przezylam choc glowa mnie juz tam zaczela bolec a apapu sobie nie wzielam. Melduje, ze wypilam w sumie niecale trzy piwka ale przez 6 godzin...
Temperatura 37 ale czy wiarygodna?? mierzona o 10 rano i po alkoholu...
Trzymajcie kciuki zeby te wczorajsze piwka byly ostatnimi przez nastepny rok...
Cześć Gosiaczku:-):-) Tempka ładna...ale fakt że późno...Podobno powinno się do 8...
maleńka cały czas trzymamy kciuki:-)
Ja też jakby egoistycznie trochę bo też się szykuję o HSG...jeśli więc Tobie sie uda....:-D:-D:-D A się uda to w owóle będę wariować:D
szkoda tylko że jednak mi sie przesunęło to hsg.. BO M. SOBIE WYKMINIŁ ŻE MOGŁAM DO NIEGO PRZYJECHAC NA TYDZIEŃ PO HSG...

reklama
wydaje mi sie ze tama suma wypitego alkoholu nie ma wpływu na tempke.. lecz jednak czas kiedy byla zmierzona.. w kazdym razie zalezy tez o ktorej sie polozylas spac.. musisz conajmniej przespac 4h.. by zmierzyc tempke.. o ktorej normalnie mierzyszz i ile wczoraj mialas?

Do góry