reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Ja chętnie:-):-)
Nektarynka...wesele wieczorem a fikać można o każdej porze:-)
Udanej imprezki

no to super mam towarzysza do kawki.. tylko ja sie musze na to wesele wyszykowac bo na 15 juz do kosciola czyli po 14:20 musze wyjechac.. wiec przed raczej nie.. ale pocieszam sie ze wczoraj było.. poza tym wczoraj robilam test owu wyszla slaba kreska.. moze jutro z rana zgwalce M..

reklama
Niech lepiej nie wita!! Nie pozwalamy na to!! a ty masz się dobrze bawić i zastanowiłabym się na twoim miejsce na piciem alkoholu, wiesz może u ciebie jest już fasolka, a ona na pewno nie lubi alkoholu...

wieczor, ja nadrabiam czytanie i sporobuje odpowiedziec na posty

trzymam kciuki by wredna sie nie polazala

Witam Sie witam:-):-):-)
Widzę tylko że strasznie pusto tu dzisiaj ...
Ja jestem, doczytałam was (tylko 10 stron - ekstra):-)

Agniesiak!!!! Ty chcesz nas wykończyć>???? testowałaś??

Hej;-)
Niedawno wstałam. Wczoraj wyszliśmy koło 23 a wróciliśmy po 1 także mini króciutka imprezka, bardziej pogaduchy:tak: Wypiłam łyczek piwa i odstawiłam bo jakoś nie mogłam. @ dalej brak. Jutro jadę do szkoły po jakieś wpisy do indeksu, tak mi się nie chce, że szok. Taka pogoda, że bym tylko spała.
M robi śniadanko, mniami:biggrin2:

no to super mam towarzysza do kawki.. tylko ja sie musze na to wesele wyszykowac bo na 15 juz do kosciola czyli po 14:20 musze wyjechac.. wiec przed raczej nie.. ale pocieszam sie ze wczoraj było.. poza tym wczoraj robilam test owu wyszla slaba kreska.. moze jutro z rana zgwalce M..
To wcześnie ten ślub... U nas są razcej później śluby.. Oj tam... nie ważne co wychodzi- kerska czy nie - ważne żeby fajnie było:-D:-D:-D
Hej;-)
Niedawno wstałam. Wczoraj wyszliśmy koło 23 a wróciliśmy po 1 także mini króciutka imprezka, bardziej pogaduchy:tak: Wypiłam łyczek piwa i odstawiłam bo jakoś nie mogłam. @ dalej brak. Jutro jadę do szkoły po jakieś wpisy do indeksu, tak mi się nie chce, że szok. Taka pogoda, że bym tylko spała.
M robi śniadanko, mniami:biggrin2:
Ja Ci się napiję!!!!!! ;-) jeszcze zdążysz... Za rok czy dwa będziesz mogła pić na umór:-):-):-)
Niech M. zrobi więcej... też się załapać chciałbym:-)

wydaje mi sie ze tama suma wypitego alkoholu nie ma wpływu na tempke.. lecz jednak czas kiedy byla zmierzona.. w kazdym razie zalezy tez o ktorej sie polozylas spac.. musisz conajmniej przespac 4h.. by zmierzyc tempke.. o ktorej normalnie mierzyszz i ile wczoraj mialas?
zawsze mierze o 6 rano i wczoraj bylo 36,9 a dzis polozylam sie po 3 rano i mierzylam o 10. Czasowo sen wychodzi tyle samo co normalnie:-):-)

To wcześnie ten ślub... U nas są razcej później śluby.. Oj tam... nie ważne co wychodzi- kerska czy nie - ważne żeby fajnie było:-D:-D:-D

Ja Ci się napiję!!!!!! ;-) jeszcze zdążysz... Za rok czy dwa będziesz mogła pić na umór:-):-):-)
Niech M. zrobi więcej... też się załapać chciałbym:-)

Tylko łyk piwa wypiłam bo jakoś nie mogłam więcej. A wróciliśmy po 1 do domku także imprezka króciutka bo zaczęła się po 23:tak:Bardziej takie pogaduchy były:-D M zawsze robi duże sniadania:tak::-)Także się załapiesz:tak::-D wskakuj w samochód albo w autobus i przyjeżdżaj:-p:-D

Cześć Gosiaczku:-):-) Tempka ładna...ale fakt że późno...Podobno powinno się do 8...
maleńka cały czas trzymamy kciuki:-)
Ja też jakby egoistycznie trochę bo też się szykuję o HSG...jeśli więc Tobie sie uda....:-D:-D:-D A się uda to w owóle będę wariować:D
szkoda tylko że jednak mi sie przesunęło to hsg.. BO M. SOBIE WYKMINIŁ ŻE MOGŁAM DO NIEGO PRZYJECHAC NA TYDZIEŃ PO HSG...
Tobie tez sie na pewno uda tylko musisz tak wykombinowac zeby Twoj M byl w zasiegu :-):-):-)
Hej;-)
Niedawno wstałam. Wczoraj wyszliśmy koło 23 a wróciliśmy po 1 także mini króciutka imprezka, bardziej pogaduchy:tak: Wypiłam łyczek piwa i odstawiłam bo jakoś nie mogłam. @ dalej brak.
mnie tez jakos tak piwo wczoraj nie wchodzilo... moze nam sie hednak udalo?? kiedy testujemy?? moze w poniedzialek??

hej!
jestem juz w kraju!
Zajaczku-mega buziaki dla Ciebie bo chyba na kazdej stronce o mnie pamietalas....bardzo to miłe!

Bernadko-serdecznie gratuluje sloneczko obrony!!!!!!!!!

Mari27-dzieki za rade....ja wogole mam teraz scisniety zoladek z nerwow i iewiele jem, a 3 dni temu bylam w szpitalu pod kroplowka, wymioty itd...wiec raczej bede "pusta"...

Marzenixx-dziekuje kochanie...jak twoja pracka? odezwali sie z tego sklepu?

Kingus-sliczna malutka-piekne zdjecie!!! gratuluje!

Asiq83-pocichutku gratuluje malego szczescia, a pewnie i dwoch!!!! nie martw sie na zapas-bedzie dobrze, fasolki dadza radwe!!!

Olesia33-dzieki-kochanie super wiesci z kliniki!!! faszeruk meza witaminkami i napewno bedzie dobrze...bardzo sie ciesze!

Eve-przytulam mocno skarbie....a jakie mogloby to miec wplywy na fasolke? czy maz jest juz na jakis lekach???? ie wiem co to za choroba, ale mam nadzije,e ze nie jest to az tak grozne jak brzmi....sciskam mocno!!!

Martynko222-kciuki trzymam zacisniete najmocniej jak potrafie!!!! czekamy na wyniki betki za niecale 2 tygodnie!!!! glowa dp gory!!!

Andzas-jak zwykle o nikim nie zapomina...kochan ajestes!

Oleca-sliczny brzusiu!!!! wogole pieknie wygladasz, ciaza ci baaardzo sluzy, mysle tak, jak kaprysia, ze bedzie synek!

Kaprycha-ale masz tempo...18 tygodni do IVF.....super!!! gratuluje!!!! to naprawde szybko termin! zaraz cie namierze na nk...bo slyszalam, ze sie ujawnilas:-)

Haniu-przykro mi z powodu klopotow wrodzinie, tj rodzicow...ale nie mart sie tym za bardzo-ich zycie i niech ukladaja je po swojemu....i tak jestem wyjatkowo dzielna babka! buziaki!!!

Domelko-robilas betke???? jak z @?

PM-a u ciebie co nowego???

Agniesiak85-testujesz dzisiaj/jutro??? 3mam kciuki!

Gosia-....no wrocilas po maturach...wreszcie! Kiedy sikanca robisz???

Szafirek-dzieki za newsy sojowe...ja soji nie jem, ale lubie fasole, groszek itd....chyba zaczne ograniczac:-)

Kroptusia-no to sie namieszalo z urodzinami...ale buziaki zawsze przeslac mozna, prawda???? na poczet lutego:-)

Patrysia, Nektarynka, Lilu, Niunia27, Pysia, Katarzynka79.......wszystkie forumowiczki-pozdrawiam mooocno!

no u nas zazwyczaj slub miedzy 15-17.00 potem na sale i wesele.. w kazdym razie my nasz mielismy o 16.. a bylismy na slasku to było na 12.00 ale wtedy wesele trwa do 2-3 w ocy.. a nasze sie zaczelo okolo 17.30 bo zamin z kosciola i zyczenia pod kosciolem to na sali jakos tak bylismy.. w kazdym razie trwało jakos do 5-6.. a potem na 13 poprawiny.. z racji ze duzo osob bylo przyjezdnych
zawsze mierze o 6 rano i wczoraj bylo 36,9 a dzis polozylam sie po 3 rano i mierzylam o 10. Czasowo sen wychodzi tyle samo co normalnie:-):-)
mozna powiedziec ze ciut zakłócona tempka bylaby moze ciut nizsza powiedzmy 36,8.. a jak sie poodejmuje do 6 rano to wychodzi 36,6.. ale ja obstawiam ze prawidłowa by byla 36,8.. zobaczymy jutro

Tobie tez sie na pewno uda tylko musisz tak wykombinowac zeby Twoj M byl w zasiegu :-):-):-)

mnie tez jakos tak piwo wczoraj nie wchodzilo... moze nam sie hednak udalo?? kiedy testujemy?? moze w poniedzialek??
Tak myślałam o jutrze bo dziewczyny tak mnie namawiają, że już wytrzymac czasem nie mogę:-D Ale testu nawet w domku nie mam a pogoda taka, że nawet psa się z domu nie wygoni.
A Ty kiedy mialas dostac @?? Bo ja według suwaczka to dziś.

reklama
Agniesiak mylisz sie.. wedlug suwaczka Gosia ma jutro dostac.. Ty znow dzis tak jak suwaczek pokazuje.. jesli cykl jest 31 dniowy to 31 dni a kolejny 32dc to juz pierwszy nastepnego cyklu..

Do góry