reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Pati tak na spacerki do parku, jak robię drobne zakupy w mieście to X-L a w samochodzie jeździ ten lekki Coneco.magdziunia a ty jeździsz nim na codzień, bo ja potrzebuje jak gdziesz jade samochodem, bo mam kłopoty zapakować moją X1 i niunka jak jestem sama
Coneco Zenith jest superDziewczyny potrzebuję pomocy przy wyborze fotelika do samochodu bo w tym Bartuś już się nie mieści (nogi mu wiszą)
Macie jakieś typy? A no co warto zwrócić uwagę przy zakupie?
Interesuje mnie taki 9-18 kg.
Pomożecie![]()

My kupiliśmy Meggy.
malena81
mamusia październikowa 08
A ja w końcu się zdecydowałam:
KRZESEŁKO DO KARMIENIA BABY DESIGN COCO NOWOŚĆ (638882328) - Aukcje internetowe Allegro
KUBEŁKOWA HUŚTAWKA OGRODOWA Z POLSKIM ATESTEM (637965078) - Aukcje internetowe Allegro
Stelaż zrobimy sami
oraz:
ZAMYKANA PIASKOWNICA BASENIK KONICZYNKA+GRATIS (635684532) - Aukcje internetowe Allegro
Jeszcze tylko dmuchany basenik i sezon wakacyjny można zaczynać!
KRZESEŁKO DO KARMIENIA BABY DESIGN COCO NOWOŚĆ (638882328) - Aukcje internetowe Allegro
KUBEŁKOWA HUŚTAWKA OGRODOWA Z POLSKIM ATESTEM (637965078) - Aukcje internetowe Allegro
Stelaż zrobimy sami
oraz:
ZAMYKANA PIASKOWNICA BASENIK KONICZYNKA+GRATIS (635684532) - Aukcje internetowe Allegro
Jeszcze tylko dmuchany basenik i sezon wakacyjny można zaczynać!
magdziunia
Październikowa Mama'08
Madziu zakupy super - ja się zastanawiałam nad taką piaskownicą muszelką, ale mąż stwierdził, że sam zrobi.
Nie będę jemu przyjemności odbierać.
Dziewczyny potrzebuję pomocy przy wyborze fotelika do samochodu bo w tym Bartuś już się nie mieści (nogi mu wiszą)
Macie jakieś typy? A no co warto zwrócić uwagę przy zakupie?
Interesuje mnie taki 9-18 kg.
Pomożecie![]()
ja mam maxi cosi tobi, takie jak tu/
MAXI COSI TOBI MYSTIC BROWN KOLEKCJA 2009 (628372872) - Aukcje internetowe Allegro
na dniach planujemy przeprowadzke do niego, bo Adas juz niezle wazy i wielki sie zrobil. Jest solidne i bardo funkcjonalne
magdziunia
Październikowa Mama'08
Anai bardzo fajny fotelik dla Adasia.
Planowalismy kupic cos Adasiowi na dzien dziecka, ale po wizycie w sklepie jakos nic nam nie przypadlo do gustu. W planach byl Szczeniaczek Uczniaczek od Fishera, ale w sumie to chyba szybko sie znudzi... malo rozrywkowy jest, wiec odpada.
Pozniej wymyslilismy chodzik (znam wasze opinie na ten temat, ja jednak uwazam, ze swystko mozna co nie mozna byle z wolna i ostrozna). Zrobilismy nawet przymiarke i mlodemu bardzo sie podobalo, ale.... one sa do 12 kg, a przy Adasiu, ktory ma juz 10,7 kg to sie mija z celem;
Teraz postawilismy na hustawke ogrodowa, ale ja mysle ze jak juz cos takiego kupowac, to lepiej zrobic inwestycje na lata i wziac duza ze zjezdzalnia i drugim siedziskiem w zapasie, zeby przyszla siostra (albo brat przy malo optymistycznych wiatrach) tez mogla rownoczenie korzystac. To juz w sumie grubszy wydatek/
Macie moze jakis pomysl na prezenty dla szkraba na tym etapie? Ale zeby go zajelo na dluzej niz 5 min?
Pozniej wymyslilismy chodzik (znam wasze opinie na ten temat, ja jednak uwazam, ze swystko mozna co nie mozna byle z wolna i ostrozna). Zrobilismy nawet przymiarke i mlodemu bardzo sie podobalo, ale.... one sa do 12 kg, a przy Adasiu, ktory ma juz 10,7 kg to sie mija z celem;
Teraz postawilismy na hustawke ogrodowa, ale ja mysle ze jak juz cos takiego kupowac, to lepiej zrobic inwestycje na lata i wziac duza ze zjezdzalnia i drugim siedziskiem w zapasie, zeby przyszla siostra (albo brat przy malo optymistycznych wiatrach) tez mogla rownoczenie korzystac. To juz w sumie grubszy wydatek/
Macie moze jakis pomysl na prezenty dla szkraba na tym etapie? Ale zeby go zajelo na dluzej niz 5 min?
malena81
mamusia październikowa 08
Madziu zakupy super - ja się zastanawiałam nad taką piaskownicą muszelką, ale mąż stwierdził, że sam zrobi.
A ja mojemu nie chcę odbierać czasu

No i musi być zamykana, bo kotów multum się pałęta.
Anai my robiliśmy sami huśtawke i drogo nie wyszła, tak za 1/3 kupnej ceny
Malena fajne zakupki
Podoba mi się ten Wasz plac zabaw.
Też chcemy taki zrobić, ale to w przyszłym roku może.
Na razie tylko M. zespawa coś z rurek na huśtawkę.
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Malenko racja 
Mój m lubi majsterkować i sama rozumiesz ;-)
Też myślał o jakimś zamknięciu na tą piaskownicę, bo kotów sporo się kręci po ogrodzie

Mój m lubi majsterkować i sama rozumiesz ;-)
Też myślał o jakimś zamknięciu na tą piaskownicę, bo kotów sporo się kręci po ogrodzie

Podziel się: