reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
A mu pojechaliśmy oglądać spacerówki i wróciliśmy ze spacerówką parasolką, a to dlatego ze na zakupy wzieliśmy tę co dostaliśmy w gratisie i M zobaczył ze cięzko z tym iść depcze się po kołach, małemu nie wygodnie i tak jakoś na dzień dziecka:-) espiro jet
maksiowa dzięki za kupon- buciki kupione :-)
No to super ze spacerowke kupiliscie Nie jestem w temacie Wiec zapodaj linka spacerowki ;-)
Swietne zakupy dla Izunia ZASZALALAS :tak:
Madziu zakupy super - ja się zastanawiałam nad taką piaskownicą muszelką, ale mąż stwierdził, że sam zrobi.
Nie będę jemu przyjemności odbierać.
DOKLADNIE
Planowalismy kupic cos Adasiowi na dzien dziecka, ale po wizycie w sklepie jakos nic nam nie przypadlo do gustu. W planach byl Szczeniaczek Uczniaczek od Fishera, ale w sumie to chyba szybko sie znudzi... malo rozrywkowy jest, wiec odpada.
Pozniej wymyslilismy chodzik (znam wasze opinie na ten temat, ja jednak uwazam, ze swystko mozna co nie mozna byle z wolna i ostrozna). Zrobilismy nawet przymiarke i mlodemu bardzo sie podobalo, ale.... one sa do 12 kg, a przy Adasiu, ktory ma juz 10,7 kg to sie mija z celem;
Teraz postawilismy na hustawke ogrodowa, ale ja mysle ze jak juz cos takiego kupowac, to lepiej zrobic inwestycje na lata i wziac duza ze zjezdzalnia i drugim siedziskiem w zapasie, zeby przyszla siostra (albo brat przy malo optymistycznych wiatrach) tez mogla rownoczenie korzystac. To juz w sumie grubszy wydatek/
Macie moze jakis pomysl na prezenty dla szkraba na tym etapie? Ale zeby go zajelo na dluzej niz 5 min?
Ja mama szczeniaczka uczniaczka i jest ok Chodzik te kupilam ale oliwka wazy niecale 8 kg wiec mamy jeszcze czas :tak:
Ja chce jeszcze niuni jutro kupic jakas zabawke do wozka Bo ten palak do wozka co jej kupilam to sie jakos nie sprawdzil w wozku i teraz ma go w lozeczku przyczepiony :tak:
Super :tak:

Ja mam takie lozeczko KOLOR NIEBIESKI nie bylo innego :rofl2:
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC APOLLO CONECO BONUSY (649070813) - Aukcje internetowe Allegro

USTINJA niestety Gratisow nie bylo bo kupilam to lozeczko sama w sklepie nie przez allegro Dalam za nie 255 zl :-)
PATI dzieki znalazlam tez WOZIO fajny PODOBA MI SIE :-)

A własnie się dziwiałam na fotkowym że masz inne łóżeczko Dorotko.

A jakie macie materace do tego turystycznego łożeczka bo te moje jest twarde bardzo.

Młoda też kombinuje w łożeczku i wkłada nogi między szczebelki. Denerwuje mnie to bardzo ale jakos nie wydaje mi sie zeby mogła sobie krzywde w nim zrobić bo by chyba je z produkcji wycofali co??:eek:

reklama
Do góry