reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
No właśnie też zastanawialiśmy się z mężulkiem nad takim bez kółeczek i ... sama już nie wiem.
To fajne jest Asiu i kolorek taki żywy.

Ciesze się że Wam się podoba. Alicja na początku była jednak innego zdania. Wdomku mamy drewniane i ono jest jasne więc jak ją położyłam 1 raz do tego które jest przecież ciemniejsze to była histeria;. Ale poradziliśmy z tym sobie- jak mamy nocować u mojej rodzinki to zabieramy ze sobą jej ochraniacze z pościeli na boczki łóżeczka i przymocowujemy do tego turystycznego i już jest ok

USTINJA FAJNE LOZECZKO ZASTANAWIALAM SIE NAD TAKIM SAMYM DOKLADNIE TAKIM SAMYM TYLKO ZE JA CHCIALAM SWIATELKO I MELODYJKI :-)
ASIU Rafalka lozeczko tez sliczne Fajne kolorki I Rafalek tez pewnie zadowolony :-)

Fajne łóżeczka. My też mamy turystyczne i iogólnie stoi on w salonie, wrzucam tam zabawki . kładę Bartusia i on tam się bawi.
Ale na weekend byliśmy u rodziny i się sprawdziło. Bartuiś zasypiał w nim bo znał (bo tak to raczej nie lubi spać gdzie indziej tylko w swoim łóżeczku. Nie lubi spać nawet w wózku:no:) A tak zanł więc ładnie zasnął.
No i plusem jest to że szybko się rozkłada:tak: i mało miejsca zajmuje w aucie.

Dzięki dziewczyny za pomoc w znalezieniu fotelików. Jeszcze nie zdecydowaliśmy jaki kupimy ale mamy kilka typów. Jak będziemy przekonani do jakiegoś to wstawię link z prośbą o ocenę:-p:-)

Natalia powiedz mi jak to jest z usztywnieniem podłogowym w takim łóżeczku.
Czy materacyk jest taki składany/
Ja zielona w te klocki i nie wiem.

reklama
Do góry