• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Ciesze się że Wam się podoba. Alicja na początku była jednak innego zdania. Wdomku mamy drewniane i ono jest jasne więc jak ją położyłam 1 raz do tego które jest przecież ciemniejsze to była histeria;. Ale poradziliśmy z tym sobie- jak mamy nocować u mojej rodzinki to zabieramy ze sobą jej ochraniacze z pościeli na boczki łóżeczka i przymocowujemy do tego turystycznego i już jest ok

USTINJA FAJNE LOZECZKO ZASTANAWIALAM SIE NAD TAKIM SAMYM DOKLADNIE TAKIM SAMYM TYLKO ZE JA CHCIALAM SWIATELKO I MELODYJKI :-)
ASIU Rafalka lozeczko tez sliczne Fajne kolorki I Rafalek tez pewnie zadowolony :-)

Fajne łóżeczka. My też mamy turystyczne i iogólnie stoi on w salonie, wrzucam tam zabawki . kładę Bartusia i on tam się bawi.
Ale na weekend byliśmy u rodziny i się sprawdziło. Bartuiś zasypiał w nim bo znał (bo tak to raczej nie lubi spać gdzie indziej tylko w swoim łóżeczku. Nie lubi spać nawet w wózku:no:) A tak zanł więc ładnie zasnął.
No i plusem jest to że szybko się rozkłada:tak: i mało miejsca zajmuje w aucie.

Dzięki dziewczyny za pomoc w znalezieniu fotelików. Jeszcze nie zdecydowaliśmy jaki kupimy ale mamy kilka typów. Jak będziemy przekonani do jakiegoś to wstawię link z prośbą o ocenę:-p:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry