reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
No właśnie tyle tych fotelików - ale przede wszystkim to ja kierowałabym się: możliwością pochylania oparcia i wyciąganym zagłówkiem.

Ja mam z 4baby ten 0-12kg i się strasznie w nim plecki pocą.
Poza tym jest troszkę badziewny.
Więc pewnie i ten większy ma podobnie :-(

Dziewczyny prosze o nietypowa rade :-)
26 czerwca idziemy na wesele Przymiezalam sie do kupienia sukienki dla Oli ale mam troche tych sukienek i zastanawiam sie czy wydawac kase na 1 dzien Czy moze z tego co mam by sie cos udalo wybrac Chce wziasc jej kilka ciuszkow Oli ma tendencje do ulewania (choc ostatnio coraz mnie ) ale logiczne ze trzeba byc ubezpieczonym i zabrac dla niej wiecej ciuszkow Oto to co mam :
1 i 2 sa dosc z grubego materialu
3 ma dlugi rekaw ale nie jest taka gruba
4 sie chyba nie nadaje :no:
5 o tej myslalam na zmiane pozniej na weselu
6 sie moim zdaniem nie nadaje na wesele
7 ta jest ok
8 to sa takie ala spodenki ale fajne sa

Ja myslalam ze jak bedzie chlodniej to ta nr 2 lub nr 3 :tak:
Jak cieplej to nr 7
Na zmiane nr 5 i 8

co o tym myslicie ????????? 090605_091744.jpg

090605_092107.jpg