reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
magdziunia a ty jeździsz nim na codzień, bo ja potrzebuje jak gdziesz jade samochodem, bo mam kłopoty zapakować moją X1 i niunka jak jestem sama
Pati tak na spacerki do parku, jak robię drobne zakupy w mieście to X-L a w samochodzie jeździ ten lekki Coneco.

Dziewczyny potrzebuję pomocy przy wyborze fotelika do samochodu bo w tym Bartuś już się nie mieści (nogi mu wiszą:-p)
Macie jakieś typy? A no co warto zwrócić uwagę przy zakupie?
Interesuje mnie taki 9-18 kg.
Pomożecie:happy:
Coneco Zenith jest super :tak: moja sis ma i jest zadowolona.

My kupiliśmy Meggy.

Madziu zakupy super - ja się zastanawiałam nad taką piaskownicą muszelką, ale mąż stwierdził, że sam zrobi.
Nie będę jemu przyjemności odbierać.

Dziewczyny potrzebuję pomocy przy wyborze fotelika do samochodu bo w tym Bartuś już się nie mieści (nogi mu wiszą:-p)
Macie jakieś typy? A no co warto zwrócić uwagę przy zakupie?
Interesuje mnie taki 9-18 kg.
Pomożecie:happy:

ja mam maxi cosi tobi, takie jak tu/

MAXI COSI TOBI MYSTIC BROWN KOLEKCJA 2009 (628372872) - Aukcje internetowe Allegro

na dniach planujemy przeprowadzke do niego, bo Adas juz niezle wazy i wielki sie zrobil. Jest solidne i bardo funkcjonalne :)

Planowalismy kupic cos Adasiowi na dzien dziecka, ale po wizycie w sklepie jakos nic nam nie przypadlo do gustu. W planach byl Szczeniaczek Uczniaczek od Fishera, ale w sumie to chyba szybko sie znudzi... malo rozrywkowy jest, wiec odpada.
Pozniej wymyslilismy chodzik (znam wasze opinie na ten temat, ja jednak uwazam, ze swystko mozna co nie mozna byle z wolna i ostrozna). Zrobilismy nawet przymiarke i mlodemu bardzo sie podobalo, ale.... one sa do 12 kg, a przy Adasiu, ktory ma juz 10,7 kg to sie mija z celem;
Teraz postawilismy na hustawke ogrodowa, ale ja mysle ze jak juz cos takiego kupowac, to lepiej zrobic inwestycje na lata i wziac duza ze zjezdzalnia i drugim siedziskiem w zapasie, zeby przyszla siostra (albo brat przy malo optymistycznych wiatrach) tez mogla rownoczenie korzystac. To juz w sumie grubszy wydatek/
Macie moze jakis pomysl na prezenty dla szkraba na tym etapie? Ale zeby go zajelo na dluzej niz 5 min?

Anai my robiliśmy sami huśtawke i drogo nie wyszła, tak za 1/3 kupnej ceny
Malena fajne zakupki

Madziu zakupy super - ja się zastanawiałam nad taką piaskownicą muszelką, ale mąż stwierdził, że sam zrobi.
Nie będę jemu przyjemności odbierać.

A ja mojemu nie chcę odbierać czasu:tak:
No i musi być zamykana, bo kotów multum się pałęta.

Anai my robiliśmy sami huśtawke i drogo nie wyszła, tak za 1/3 kupnej ceny
Malena fajne zakupki

Podoba mi się ten Wasz plac zabaw.
Też chcemy taki zrobić, ale to w przyszłym roku może.
Na razie tylko M. zespawa coś z rurek na huśtawkę.

reklama
Malenko racja :tak:
Mój m lubi majsterkować i sama rozumiesz ;-)
Też myślał o jakimś zamknięciu na tą piaskownicę, bo kotów sporo się kręci po ogrodzie :baffled:

Do góry