reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam i Ja :-)
znów mnie troche nie było i ponownie mam zaległości
wiem ze Kasia dostała prace-suuuuuuuuper
ale nie wiem co z rozterkami Hrudzi??
Agula Tobie bagaż zginął tak?? mam nadzieje że się znajdzie
Monia i co spotykamy się w Kołobrzegu??

u mnie już nowiutkie okna wstawione teraz musze je tylko spłacić:-)
jako pracownik Castoramy mam możliwość wzięcia towaru na 10 bez odsetkowych rat więc okna kupiłam u siebie w firmie, już myślę co kolejne kupie jak je spłace :-D
:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
super masz że możesz brac w pracy na raty bez odsetek:tak:my teraz kupując lapka to mielśmy duże problemy z wzięciem czegoś na raty a w Media Markt za lapka kosztującego 2000zl musieli byśmy zaplacic prawie 3000zl:szok::wściekła/y:rata oprocentowana 1,3%miesięcznie :crazy:no ale wkońcu teście się zlitowali i wzieliśmy raty na nich i to wlaśnie 0% w jakiś Mixie Agd:-)

Ale my dziś mieliśmy poranek spaliśmy aż do 8.30:-)i trochę zdziwieni że dzieci się tak grzecznie bawią postanowiliśmy do nich zajrzec i wiecie jaki widok zastaliśmy...dzieci cale wysmarowane PENATENEM:szok:buzie, glowy nawet w uszach mieli ten krem oczywiście nogi i ręce też byly biale lóżeczko ,ściany i pościel również:szok:niewiedzialalam czy kzyczec na nich czy się śmiac z tego z tych ich dziwnych pomyslów:sorry::eek:

reklama
Monia nie zazdroszcze widoku:no: też bym nie wiedziała czy się śmiać czy krzyczeć a swoją drogą pomysły naszych są czasem zaskakujace:szok::-D
:szok:Szok położyłam młodą i przyszłam tu zajrzeć patrze a ona już śpi:szok: chyba ta pogoda na nią też dział nasennie:eek::-D

Ostatnia edycja:
Witam.
U nas ładnie tylko wiekszy, ale ciepły wiart wieje.:tak:
My juz po spacerku ( przy okazji zakupow) i Adaś juz lula. Teściowa ze szwagrem mają dzis na noc przyjechać ( poraz pierwszy:szok::szok::szok::szok: ) ...... on tylko po to by pozyczyc nawigację a ona na jutrzejszy występ wnuczki.:tak: Ciotki mają też jutro dojechać.:tak::tak::tak:

Asiek tak to mi zaginął bagaż, do końca tyg niby ma do nas dotrzec. Gratuluję nowych okien i rat bez odsetek.

Monia doskonalę wiem jakie dziwne i nie do pojęcia pomysły mają te nasze szkraby.

No pochwalę się, ze Stasiu chyba przebił pomysłowością. jak byłam w szpitalu, to nauczył się rozbierać w łózeczku przed uśnięciem - do golaska, łącznie z pieluszką. Raz mąż wchodzi go przykryć, a ten oczywiście rozebrany, zerżnął się, wysmarował kupą siebie, łóżeczko, sciany, parapet, okno... Mam wciąż żal do męża, że nie pomyślał zeby porobić zdjęcia :-D

No pochwalę się, ze Stasiu chyba przebił pomysłowością. jak byłam w szpitalu, to nauczył się rozbierać w łózeczku przed uśnięciem - do golaska, łącznie z pieluszką. Raz mąż wchodzi go przykryć, a ten oczywiście rozebrany, zerżnął się, wysmarował kupą siebie, łóżeczko, sciany, parapet, okno... Mam wciąż żal do męża, że nie pomyślał zeby porobić zdjęcia :-D
:-D:-D:-D:-D dobre kochana, jak na razie to ja daję Stasiowi I miejsce jeśli chodzi o pomysły:tak::tak::tak::tak: a tak na marginesie byłabym wk*****:tak::wściekła/y:

Ciarocia taką sytuacje z kupą to my tez już mieliśmy:-Dmati nie mial wtedy jeszcze roku mial chyba 10 miesięcy i też zrobil kupe nad ranem do pampka zdjol go i caly się wysmarowal oczywiście ściany i luzeczko też wtedy bylo z kupy:-Da ja sobie smacznie spalam no a zdjęc niestety z tamtego incydentu nie mam bo wtedy jakos nie pomyślalam żeby zrobic zdjęcie:zawstydzona/y::-(

no i zamiast krokietów zrobiłam naleśniki z pieczarkami polane keczupem a wszystko dzięki mojej córeczce która jak wstała o 7 rano to jeszcze nie poszła spać i już raczej nie pójdzie bo z rególy zasypia koło 11-12
jest marudna lazi za mną krok w krok i juz po woli mam dość:wściekła/y:

A moje dziecko właśnie się obudziło:-) i teraz pompuje koła w swoim wózku:szok::-D chałupka ogarnięta, poprasowane, rosołek na jutro dochodzi i mięsko zamarynowane:tak: musiałam już dziś wszystko przygotować bo jutro muszę jechać na 11 do pracy:crazy: nasza pokojowa pojechała na wesele do rodzinki a my z kierowniczką musimy za nią posprzątać pokoje :crazy: dobrze chociaż że szef wziął to pod uwagę i wpadła dodatkowa 100 premii;-):-)

za 100 to ja tez moge posprzątać :tak::tak:

mala właśnie padła i właściwie teraz powinnam porobić coś w chacie ale nie mam sil:-(
dziewczyny co wasze dzieci robia jak wy prasujecie, gotujecie, itp (monia ty nie musisz odp widzialam na zdjeciach )
bo ja jak Julce nie wlacze bajki to lazi caly czas za mna:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
za 100 to ja tez moge posprzątać :tak::tak:

mala właśnie padła i właściwie teraz powinnam porobić coś w chacie ale nie mam sil:-(
dziewczyny co wasze dzieci robia jak wy prasujecie, gotujecie, itp (monia ty nie musisz odp widzialam na zdjeciach )
bo ja jak Julce nie wlacze bajki to lazi caly czas za mna:wściekła/y::wściekła/y:
:-D:-D:-D:-D:-Doni tak rozrabiają jak my jeszcze smacznie śpimy:-D:-D:-Da ja prasuje sprzątam jak oni spią, lub oglądają bajki albo są zajęci zabawą:tak:tylko przy nich jest takie glupie sprzątanie że ja posprzątam a za jakiś czas wygląda tak samo jak przed sprzątaniem:wściekła/y:

Do góry