reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Oj przykro mi...ale wiesz...skoro planowana dzidzia to lepiej kiedy obie strony czują się gotowe...
Choć z drugiej strony faceci nie zawsze czują chęć posiadania dziecka....dopiero kiedy się ono namacalnie pojawia włącza im się instynkt tatusiowy....
Ale nie martw się...dzidzia przyjdzie w swoim czasie...:)
Powodzenia!!!

A ja czekam na męża aż z pracy wróci.....;-) i będziemy dalej kombinować...
Miłego wieczorka

reklama
dzień dobry kochane :*:*:*

weekend mi się udał :) pofikałam z ukochanym :D hehe. Ale niestety wczoraj wieczorem przyszła @ i koniec przyjemności :(:(:( dzidzi nie ma.. :(:(:( eh, Mój się tym strasznie zasmucił.. myślał że tym razem się udało.. i się rozczarował.. jest mi przykro.. ale uda się następnym razem :) trzeba być dobrej myśli :) prawda kochane?

a co tam u was? mało pisałyście jak mnie nie było. biziaki :*

dzień dobry kochane :*:*:*

weekend mi się udał :) pofikałam z ukochanym :D hehe. Ale niestety wczoraj wieczorem przyszła @ i koniec przyjemności :(:(:( dzidzi nie ma.. :(:(:( eh, Mój się tym strasznie zasmucił.. myślał że tym razem się udało.. i się rozczarował.. jest mi przykro.. ale uda się następnym razem :) trzeba być dobrej myśli :) prawda kochane?

a co tam u was? mało pisałyście jak mnie nie było. biziaki :*

U mnie też @ na całego:-D WIdze Kochana, że z cyklami idziemy łeb w łeb:tak::-D Ja w tym miesiącu wypróbuje pierwszy raz testy owulacyjne, może pomogą;-):-)

Testy owu to naprawde fajna sprawa :) chociaz z drugiej strony jak jest bara-bara co dwa dni to i tak nie mozna przeoczyc jajeczka :)
W SuperPharm czesto sa promocje na testy owu, nawet 10zl na opakowaniu mozna zaoszczedzic wiec polecam ten sklepik :)

reklama
Do góry