Nektarynka
Fanka BB :)
wiem ze po luteinie w trakcie jej brania @ moze nie przyjsc.. a po duphastonie nie wiem dlatego pytalam.. czy jesli sie bierze to moze byc tak ze nie przylezie..no pewnie tak, ja po pozytywnym mam brac 2x dzienni. Jak wyjdzie negatywny to po co brac progesteron...Moj gin jest we wtorek wiec we wtorek rano- jak jutro @ nie przyjdzie to testuje... dzis nie kupie testu bo markety zamkniete bo Zielone Swiatki sa (nikt nie wie co to za swieto ale sklepy i markety zamkniete) calodobowa dyzurna apteka daleko wiec nie kupie dzis testu i nie zatestuje z porannego sikanca...
Nektarynko wszystkiego naj naj naj i spełnienia tego jednego marzenia![]()
dziekuje dziewczynki.. ja wczoraj padłam o 19.. i spałam do 21:30 potem kąpać się, poogladalismy 2 odcinki serialu i dalej spac.. i wstalam dzis o 10.. w kazdym razie u mnie jeszcze skoku tempki nie ma i nie było.. wiec nie wiem jak to bedzie z ta owulacjaNetarynko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, wiem ze troche pozno ale jeszcze sa twoje urodzinki, mam nadzieje ze milas cudny dzionek :-)
ja takze czekam na testa Gosi ale z tego co wczytalam to wczoraj nie miala jak kupic testa wiec dzis z rana nie zrobi pewnie jutro..No własnie , GOSIA!!! Robiłaś testa??
U Agniesiak @ na całego..
A ja powoli ochodze do siebie:-) takich urodzin jeszcze nie miałam.. tyle ludzi.. impreza za darmo