reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

patrysiu bo ty teraz jesz za siebie i za małą no ale zostaw coś małemu coooo:-D:-D:-D:-Dpowiem ci patryia że dla mnie twoja ciąża to coś żeńska jest ani razu nie pomyślałam że ty masz pod serduchem chłopaczka:sorry::sorry::sorry::szok:za to u meduski mi cały czas chłopak po głowie chodzi:szok::sorry::sorry:

reklama
patrysiu bo ty teraz jesz za siebie i za małą no ale zostaw coś małemu coooo:-D:-D:-D:-Dpowiem ci patryia że dla mnie twoja ciąża to coś żeńska jest ani razu nie pomyślałam że ty masz pod serduchem chłopaczka:sorry::sorry::sorry::szok:za to u meduski mi cały czas chłopak po głowie chodzi:szok::sorry::sorry:
no ja mysle
zreszta mam nadzieje ze w strankach meski pleminik sie nie zatentegowal kajs tam :sorry:
hehehehe zreszta jak bedzie to oby zdrowe... :tak:
ale mnie tez na dziewczynke zachodzi...
bo cosik juz taka piekna nie jestem :-p:-p:-p:-p

malinka moze Ty prorokiem zostaniesz co????? :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

heh ciekawe bo ja tak samo myślę :-D:-D:-D

zadziała kochana zadziała :tak:zawsze działa żebyś tylko ty się po niej dobrze czuła:tak:

Malina kochana a powiedz mi jak długo trzeba brac to cholerstwo? na ulotce załączonej jest napisane ze 3 m-ce przynajmniej
musze koniecznie kupić baterię do wagi bo mi wysiadła już dawno sie nie wazyłam

mlenka po kilku dniach zauważysz mniejszy apetyt ja brałam zelixe 1.5 m-ca działała apetyt miałam dużo mniejszy tylko ja się po niej kiepsko czułam możesz brać 2 m-ce możesz 5 zależy jak zadziała na ciebie ile chcesz zgubić i jak twój organizm będzie gubił kilosy....napewno zaopatrz się w dużą ilość wody bo będzie cię bardzo suszyło n bank:tak:

reklama
Do góry