reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
n nie wiem jak sie pofarbowalo bo sie ciagle moczy, calkiem o tym zapomnailam, jutro wrzuce na plukanie, pozniej w tej soli wymocze i mam nadzieje ze uratuje

A&E kochana ty też będziesz miała drugie dzieciątko i to za 3 lata będzie to chłopiec ciąża zaplanowana przemyślana mimo wielu waszych obaw bardzo spokojna nie szpitalna tak więc nic tylko planowć chłopiec o imieni thomas czy tomek jak kto woli urodzi się w maju no wię poczęty będzie w upojne sierpniowe noce:-D:-D:rofl2::rofl2:
no która następna ??????bo jak to napisała mama helenki telewizja kłamie prasa kłamie politycy kłamią...malinka prawde wam powie:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

A&E kochana ty też będziesz miała drugie dzieciątko i to za 3 lata będzie to chłopiec ciąża zaplanowana przemyślana mimo wielu waszych obaw bardzo spokojna nie szpitalna tak więc nic tylko planowć chłopiec o imieni thomas czy tomek jak kto woli urodzi się w maju no wię poczęty będzie w upojne sierpniowe noce:-D:-D:rofl2::rofl2:
no która następna ??????bo jak to napisała mama helenki telewizja kłamie prasa kłamie politycy kłamią...malinka prawde wam powie:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
No to super chlopczyka tez bym chciala miec:tak::tak: ale mial sie nazywac Maximilian no chyba ze nam sie zmieni na Thomasa:-D:-D:-D:-D super ze ciaza bedzie spokojna i nie szpitalna tego obawiam sie najbardziej:tak::tak:
Kiedys kumpela wrozyla mi z poswieconej obronczyki i wlasnie wyszlo mi ze bede miala 2 dziewczynki i chlopaka :-):-):-) 2 dziewczynki juz byly wiec pora na chlopczyka:-):-):-) Innym kolezanka wrozba sie sprawdzila wiec mam nadzieje ze i mi sie sprawdzi:-D:-D Tak wiec trafilas malinka w 100%

a myslam ze to ja tu jestem czarownica:-D:-D:-D:-D
to i mi powroz:-):-):-)

wy mi tu o wróżkach a moje kochanie podnisło swoją zaspaną głowę z poduszki i mówi o czarodziejko(spróbował by powiedzieć czrownico)a ty dalej na sabacie(chciał chyba powiedzieć na czacie ale zaspany wybaczcie):-D:-D:-D:-D
no dobra wróżba dla luny...no kochana za 2 latka klasyczna wpadka ale jakie szczęście w was wywoła a jeszcze większe po pierwszym usg kiedy się okarze że to 2....będą dwie kobietki jedna ola a druga dominika obie śliczne tak wię lunka współczuje piotrowi będzie miał babiniec:-D:-D

wy mi tu o wróżkach a moje kochanie podnisło swoją zaspaną głowę z poduszki i mówi o czarodziejko(spróbował by powiedzieć czrownico)a ty dalej na sabacie(chciał chyba powiedzieć na czacie ale zaspany wybaczcie):-D:-D:-D:-D
no dobra wróżba dla luny...no kochana za 2 latka klasyczna wpadka ale jakie szczęście w was wywoła a jeszcze większe po pierwszym usg kiedy się okarze że to 2....będą dwie kobietki jedna ola a druga dominika obie śliczne tak wię lunka współczuje piotrowi będzie miał babiniec:-D:-D

hehhehehehe
na sabacie!!!!!!!!!!!
trafne okreslenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:-D:-D:-D:-D:-D
sikam:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
od dzis nasz forum to Łysa Góra :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Zaspanemu chlopowi zawsze trzeba wybaczyc:-D:-D:-D moj m jak zacznie niekiedy majaczyc jak jest zaspany to ja sie potem zastanawiam co on w ogole odemnie chcial:-):-):-)

Do góry