Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ale sie zasiedzialam w rowie, ktos pozbiera to co tam rozsypalam?
zaraz sprawdze:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale sie zasiedzialam w rowie, ktos pozbiera to co tam rozsypalam?
No to super chlopczyka tez bym chciala miecA&E kochana ty też będziesz miała drugie dzieciątko i to za 3 lata będzie to chłopiec ciąża zaplanowana przemyślana mimo wielu waszych obaw bardzo spokojna nie szpitalna tak więc nic tylko planowć chłopiec o imieni thomas czy tomek jak kto woli urodzi się w maju no wię poczęty będzie w upojne sierpniowe noce
no która następna ??????bo jak to napisała mama helenki telewizja kłamie prasa kłamie politycy kłamią...malinka prawde wam powie![]()
A&E kochana ty też będziesz miała drugie dzieciątko i to za 3 lata będzie to chłopiec ciąża zaplanowana przemyślana mimo wielu waszych obaw bardzo spokojna nie szpitalna tak więc nic tylko planowć chłopiec o imieni thomas czy tomek jak kto woli urodzi się w maju no wię poczęty będzie w upojne sierpniowe noce
no która następna ??????bo jak to napisała mama helenki telewizja kłamie prasa kłamie politycy kłamią...malinka prawde wam powie![]()
wy mi tu o wróżkach a moje kochanie podnisło swoją zaspaną głowę z poduszki i mówi o czarodziejko(spróbował by powiedzieć czrownico)a ty dalej na sabacie(chciał chyba powiedzieć na czacie ale zaspany wybaczcie)
no dobra wróżba dla luny...no kochana za 2 latka klasyczna wpadka ale jakie szczęście w was wywoła a jeszcze większe po pierwszym usg kiedy się okarze że to 2....będą dwie kobietki jedna ola a druga dominika obie śliczne tak wię lunka współczuje piotrowi będzie miał babiniec![]()
Zaspanemu chlopowi zawsze trzeba wybaczycwy mi tu o wróżkach a moje kochanie podnisło swoją zaspaną głowę z poduszki i mówi o czarodziejko(spróbował by powiedzieć czrownico)a ty dalej na sabacie(chciał chyba powiedzieć na czacie ale zaspany wybaczcie)
no dobra wróżba dla luny...no kochana za 2 latka klasyczna wpadka ale jakie szczęście w was wywoła a jeszcze większe po pierwszym usg kiedy się okarze że to 2....będą dwie kobietki jedna ola a druga dominika obie śliczne tak wię lunka współczuje piotrowi będzie miał babiniec![]()