reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wy mi tu o wróżkach a moje kochanie podnisło swoją zaspaną głowę z poduszki i mówi o czarodziejko(spróbował by powiedzieć czrownico)a ty dalej na sabacie(chciał chyba powiedzieć na czacie ale zaspany wybaczcie):-D:-D:-D:-D
no dobra wróżba dla luny...no kochana za 2 latka klasyczna wpadka ale jakie szczęście w was wywoła a jeszcze większe po pierwszym usg kiedy się okarze że to 2....będą dwie kobietki jedna ola a druga dominika obie śliczne tak wię lunka współczuje piotrowi będzie miał babiniec:-D:-D
No to ja zacznę sie pilnować, marze o chlopcu!!! A piotr tez. Łysa góra, no strzal w dziesiatke:-D:-D
Az mi sie troszke poprawilo

reklama
anabubka też chciała wróżbę a proszę bardzo malinka prawdę ci powie...i to z okazji dnia dziecka gratis:-D:-D
kochana kiedy będziesz myślała że piotrek może warsztat na strych wynosić kiedy wyrośniesz z pieluch nocników soczków i papek a wejdziesz w wiek miłostek twych córek i uświadamiania ich o tym że z chłopakami to ostrożnie że sex to tylko z zabezpieczeniem itp tak się rozpamiętasz w tej teorii że zapomnisz że w praktyce i ciebie ta teoria dotyczy i z tego zaomnienia pojawi się na świecie piękny chłopiec imieniem pawełek który od startu rozkocha w sobie wszystkich napotkanych a twoje córki swymi nieprzespanym nockami ochroni przed wpadkami:-D:-D:rofl2::rofl2:

anabubka też chciała wróżbę a proszę bardzo malinka prawdę ci powie...i to z okazji dnia dziecka gratis:-D:-D
kochana kiedy będziesz myślała że piotrek może warsztat na strych wynosić kiedy wyrośniesz z pieluch nocników soczków i papek a wejdziesz w wiek miłostek twych córek i uświadamiania ich o tym że z chłopakami to ostrożnie że sex to tylko z zabezpieczeniem itp tak się rozpamiętasz w tej teorii że zapomnisz że w praktyce i ciebie ta teoria dotyczy i z tego zaomnienia pojawi się na świecie piękny chłopiec imieniem pawełek który od startu rozkocha w sobie wszystkich napotkanych a twoje córki swymi nieprzespanym nockami ochroni przed wpadkami:-D:-D:rofl2::rofl2:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
o patrz a planujemy 3 wlasnie chlopaka;)
no moze nie za 7 lat czy cos,tylko blizej:-)
ale malina z imieniem nie traials
piotrka brat ma pawel na imie:rofl2:
ja tak swojego dziecka nie skrzywdze:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Malina skda Ty bierzesz te teksty co????????????
gdzies Ty sie uchowala?????????????????????????????
wiadomo po kim julka takie teksty rzuca:-):-):-):-):-):-)
ja Ci mowie-zapisuj i potem opublikuj

więcej chętnych do wróżenia nie ma to szklaną kulę zwijam bo się baterie czerpią:-D:-Da te co się spać z kurami pokładły niech żałują bo tylko dziś było gratis a jutro będzie ....chcesz znać przyszłość ślij smsa na numer 79........ za jedyne 9 zł +vat:-D:-D

więcej chętnych do wróżenia nie ma to szklaną kulę zwijam bo się baterie czerpią:-D:-Da te co się spać z kurami pokładły niech żałują bo tylko dziś było gratis a jutro będzie ....chcesz znać przyszłość ślij smsa na numer 79........ za jedyne 9 zł +vat:-D:-D
:-D:-D:-D:-D dobre normalnie malinka rozsmieszasz mnie do lez z tymi tekstami:-):-):-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

no nie moge:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
dobrze ze ja nocny marek
a o 6 wstaje bo z mala do wracia lece do stolicy sie odchamic:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Malina skda Ty bierzesz te teksty co????????????
gdzies Ty sie uchowala?????????????????????????????
wiadomo po kim julka takie teksty rzuca:-):-):-):-):-):-)
ja Ci mowie-zapisuj i potem opublikuj
anabubka w większości nad morzem:-D:-Da tam dużo jodu a wiesz w nadmiarze wszystko szkodzi:rofl2::rofl2:a ja zgrywus od urodzenia wczoraj opowiadałam moim dzieciom bajkę o chomikach tak ich rozbawiłam że o 22 turlaliśmy sie po podłodze adam dostał czkawki a julka się posikała:-D:-Dwszedł piotrek patrzy na nas i mówi oj malinka malinka dłłłłłuuuuggggooooo dzisiaj wariacie mój na słonku byłaś a mówiłem weź kapelusz(gdybym go jeszcze miała)i ty poszłaś dzieci wyciszać bajeczką....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::rofl2::rofl2:

Do góry