reklama
mama helenki no i tk masz właśnie sprzątać i gotować...siedzieć i palcem pokazywać

ale fajnie by tak było cały czas

chociaż nie 
dobram mamusia helenki kciukaski zaciśnięte doktorek zbada powie że anitka pięknie się obróciła weszła główką w kanał rodny i nic tylko czekać na rozwój sytuacji....a że 1 czerwca minął i 26 maja czyli 2 fajne terminy to teraz anitka musi poczekać do 4 lipca bo to najbliższa fajna data
a co tobie kochana też gratis powróże

agunia-ln
Fanka BB :)
cześć babeczki
ja dzisiaj łączę się z Wami z domu, małą chora, strasznie kaszle i rano miała temperaturę

znowu coś się przyplątało a jutro mamy iść na fiberoskopię

po 13 idziemy do lekarza i zobaczymy co powie

a czy płacą? raczej kiepsko

bazują na najniższej krajowej

ale zawsze to z ubezpieczeniem i liczy się do emerytury

powodzenia
zrobię jakieś śniadanko i doczytam resztę

potrzebuję pieniędzy więc chciłabym zostać, pasowałoby mi na razie pół etetu tak do wrześniaagunia a chciałabyś po skończonym stażu zostać tam w pracy????dobrze płacą????

patrysia nie objadaj Sewiegomaly sie przebudzil ale polozylam go i jeszcze spi...
a ja sie obzeram
zrobilam sobie i malemu ryz z warzywkami (az 9-cioma)
i juz dokladke zajadam
jak tak dalej bede jesc to malemu nic nie zostawie![]()

ja próbowałam zelixy ale fatalnie się po niej czułam i przestałam, zostało mi praktycznie całe opakowanie, może na Ciebie inaczej zadziała bo to sprawa bardzo indywidualnaja się melduję po weekendzie juz myslałam że się nie dostanę tutaj bo znów mi net nawalał
Dziewczyny dzisiaj zaczynam brać Zelixę oby zadziałała

zrobię jakieś śniadanko i doczytam resztę

wiktoria12
Mama i żona :)
Witam melduje że jestem zaraz poczytam o czym plotkujecie 
wiktoria12
Mama i żona :)
Niewiem ostatnio taka zmęczonaj jestem chyba przez tą pogode bo człowiek w domu ciągle siedzi a pasowało by jakis porządek robichej wiktoriaco ty kochana tak mało bywasz teraz u nas co?????????????????
ale masz śliczny avatarek![]()

reklama
Greti
Fanka BB :)
Noooo, jeszcze tylko dziśhej greti
jak wyrabiasz ze swoją 3 w domciu???????jeszcze tylko dziś tak????????
moja julina je śniadanko zaraz wskakue pod prysznic ubranka już sobie wybrała i maszerujemy do zerówki![]()

Jutro Benjamin już idzie do przedszkola, a ja z bliźniakami mam na jutro termin do okulisty.
Jakoś się doliczyć nie mogę, teraz juz pięcioletnie dzieci idą do zerówki ??

Podziel się: