reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

więcej chętnych do wróżenia nie ma to szklaną kulę zwijam bo się baterie czerpią:-D:-Da te co się spać z kurami pokładły niech żałują bo tylko dziś było gratis a jutro będzie ....chcesz znać przyszłość ślij smsa na numer 79........ za jedyne 9 zł +vat:-D:-D
malinka jeszcze ja:-D:-D:-Dno nie bądź taka i zrób jeszcze wyjątek i mi powróż gratis:-D:-D:-Djakoś mi tu nie płacą to i na wróżkę mnie nie stać:baffled::baffled::baffled: a tak swoją drogą to ja kiedyś byłąm u takiej prawdziwej, miała czarnego kota i była niewidoma:baffled:
anabubka w większości nad morzem:-D:-Da tam dużo jodu a wiesz w nadmiarze wszystko szkodzi:rofl2::rofl2:a ja zgrywus od urodzenia wczoraj opowiadałam moim dzieciom bajkę o chomikach tak ich rozbawiłam że o 22 turlaliśmy sie po podłodze adam dostał czkawki a julka się posikała:-D:-Dwszedł piotrek patrzy na nas i mówi oj malinka malinka dłłłłłuuuuggggooooo dzisiaj wariacie mój na słonku byłaś a mówiłem weź kapelusz(gdybym go jeszcze miała)i ty poszłaś dzieci wyciszać bajeczką....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::rofl2::rofl2:
niezłą jesteś, jak będę miałą depresję to jadę do Ciebie do śzczecina na leczenie śmiechem:-D:-D:-D:-D, śmiechoterapia
eee no nikt nawet nie zauważył,że do Was dołączyłam.
Nie bawię się z Wami.
Zabieram zabawki i zmieniam piaskownicę.:-D:-D:-D:-D:-D
a gdzie Ty znajdziesz taką drugą piaskownicę?????:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
kurna jaki ruch na autostradzie na łysa góra dzisiaj o tej porze:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a mi miostła wczoraj nawaliła i nie doleciałam:szok::szok:dzisiaj zamontuję w niej turbodoładowanie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
No dokladnie jeszcze nigdy o tym nie slyszalam zeby na komunie orkiestre zamawiac dlatego jak mi to Ania powiedziala to wybuchlam smiechem:-D:-D:-D:-D
ciekawe jak będzie wyglądało u nich wesele?? ludzie to już trochę przesadzają z tymi komuniami:eek::eek::eek:
moja księżniczka jescze śpi zaraz ją budzę szykujemy się śniadanko i zaprowadzam ją do zerówki na dzień próbny zobaczymy jak jej się spodoba:sorry::-)
napewno jej się spodoba:tak::tak::tak:
agunia dużo zdrówka dla misi:tak::tak::tak:
ale ty przynajmniej popatrzysz dziś na swoją śliczną misie a nie na tego buraka:-D:-D
i to jest jakiś pozytyw w tej sytuacji:tak::tak::tak::tak:chociaż dzisiaj i tak buraka nie ma w pracy więc byłabym z Wami sam na sam:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
witam porannie:happy:
o medusska kochanie fajnie że wpadłaś się odmeldować:tak::tak:to już jesteś kochana na nowych śmieciach..jak to ffajnie pakoać teściową co by była z dala:-D:-D:-Djak się czujesz ?jak maluszek????????? ty nam się nie przemęczaj ty wiesz!!!!!!!!
czarodziejki dzisiaj trzymamy kciukasy za komisję anabubki i za piotrka anabubki bo zdaje prawko a jak nie zda to ona go za jajkapowiesi a ja im jeszcze synka wywróżyłam więc trzymajcie mocno:tak::tak:
moja księżniczka jescze śpi zaraz ją budzę szykujemy się śniadanko i zaprowadzam ją do zerówki na dzień próbny zobaczymy jak jej się spodoba:sorry::-)
J a się do wszystkiego co pisze malinka -dołańczam ,bo mi czasu to zaoeszczędzi:-D:-D:-DMedeuska ,fajowo ,się cieszę ,precz z teściową:-D
Anabuba ,tez trzymam podwójnie kciukasy:tak:
Malina gdzieś ty wyczarowała zerówkę ,czemu się nie chwaliłaś??
Mój Ksawek chory ,kaszle jak stary grużlik ,poza tym ma lekki katar ,byliśmy u lekarza ,zirtec i ambrosol i mamy czekac na rozw sutuacji ahhhh:szok:
Zapierdziel mamy okropny ,bo od soboty mamy pierwszych wczasowiczów -znajomych,dodam jeszcze ,ze kobieta której nie lubię ,bo mnie wkurza swoimi mądrościami i doskonałością -Marzenka wrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:
Ja na 10 idę do pracy dziś ,ale na miejscu ,nie wiem jak długo dziś tam zabawię mam nadzieję nie długo,max.5 godzin będę chciała:tak:
Mamo helenki nie rozsypujsie jeszcze ,ciesz wolnośćią
A&E mnie zaraziła bólami pęcherza coś mnie wczoraj w nocy pobolewać zaczął i ganiać ,ale zaatakowałam go wczoraj uroseptem i jest git dzisiaj
dobra lecę ,bo obiad muszę odszykować i śniadanko dla mnie i ksawka ,który biduek będzie sam w domu ,aż klaudia wróci ze szkoły ,chyba ,ze go tata na ośrodek weżmie
buziole dla was moje panie ,ja wadnę mam nadziję po południu ,bądz wieczorem:tak:

Noooo, jeszcze tylko dziś :rofl2:
Jutro Benjamin już idzie do przedszkola, a ja z bliźniakami mam na jutro termin do okulisty.
Jakoś się doliczyć nie mogę, teraz juz pięcioletnie dzieci idą do zerówki ?? :eek:
ja swoją zapisałam do przedszkola nie do zerówki:no::no::no:5 lat skończy we wrześniu, jest z tego samego roku co Twój Benjamin:tak:ja nie chcę jej skracać dzieciństwa i nie będę jej puszczać wcześniej do szkoły:no::no::no:

Wiki Martynka zadowolona z prezentu, widać:tak::tak::tak:

Anabuba ja też trzymam kciuki za Was wszystkich:tak::tak::tak:

A powiedzcie mi dziewczyny, mała w grudniu skonczy 2 latka a mi w maju konczy sie wychowawczy, to ona do żłobka, czy do przedszkola?

reklama
J a się do wszystkiego co pisze malinka -dołańczam ,bo mi czasu to zaoeszczędzi:-D:-D:-DMedeuska ,fajowo ,się cieszę ,precz z teściową:-D
Anabuba ,tez trzymam podwójnie kciukasy:tak:
Malina gdzieś ty wyczarowała zerówkę ,czemu się nie chwaliłaś??
Mój Ksawek chory ,kaszle jak stary grużlik ,poza tym ma lekki katar ,byliśmy u lekarza ,zirtec i ambrosol i mamy czekac na rozw sutuacji ahhhh:szok:
Zapierdziel mamy okropny ,bo od soboty mamy pierwszych wczasowiczów -znajomych,dodam jeszcze ,ze kobieta której nie lubię ,bo mnie wkurza swoimi mądrościami i doskonałością -Marzenka wrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:
Ja na 10 idę do pracy dziś ,ale na miejscu ,nie wiem jak długo dziś tam zabawię mam nadzieję nie długo,max.5 godzin będę chciała:tak:
Mamo helenki nie rozsypujsie jeszcze ,ciesz wolnośćią
A&E mnie zaraziła bólami pęcherza coś mnie wczoraj w nocy pobolewać zaczął i ganiać ,ale zaatakowałam go wczoraj uroseptem i jest git dzisiaj
dobra lecę ,bo obiad muszę odszykować i śniadanko dla mnie i ksawka ,który biduek będzie sam w domu ,aż klaudia wróci ze szkoły ,chyba ,ze go tata na ośrodek weżmie
buziole dla was moje panie ,ja wadnę mam nadziję po południu ,bądz wieczorem:tak:
madziula Ty leniuchu nawet Ci się pisać nie chce tylko się malinką wyręczasz:-D:-D:-D:-D:-D
zdrówka dla Ksawka

Do góry