reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A wiec tak, pranie juz rozwieszone, szkody oblczone-to co miało sie pofarbowac ( nie byloby szkoda ) nie pofarbowalo, to co liczylam, że wyjdzie bez szwanku jest w łaty, wszytskie moje majteczki i piotra biale bokserki równiótko na delikatnym różu. 4 sztuki do poprawki, moze jeszcze jakis cud, 4 do wyrzucenia-żal tylko 2. Tak więc nie jest tak źle, Najgorzej, e ten komplecik dla Julki wyszedł różowy, a ja chciała jej biały specjalnie kupić bo różu ma od cholery. Dobrze chociaz ze ładnie wyszło...

Mała przysnęła potrudach i znojach, wiec lece na bardzo szybki zakup, tylko maslo mi potrzebne, pogoda do bani, wiec nawet wlosów nieukladam. Musze wejsc do Kumpeli z salony spod bloku umówić siebei i mała na ścięcie. TYlko najpierw iotr musiałby mi włosy farbnąć, a przy małej to nie zabawa.
Jeszcze tu wlece

reklama
moja księżniczka już w zerówce weszła z uśmiechem w podskokach powiedziała grzecznie dzień dobry siemka dzieci i zamkneły się za nią drzwi a ja ze spoconymi oczkami poszłam:-:)-(ale duma mnie rozpiera że mam taką mądrą córcie:tak::tak:zostaje tam do 14....
kurcze czytałam tylko sobie cytatów nie zaznaczyłam....dopra to pisze co pamiętam
wiki martynka ma śliczną lalunie a jeszcze śliczniejsza jest ona a sukienka boska:tak::tak:
greti jak jest z 2005 roku czyli zgodnie z nową reformą oświaty w 2010 ma obowiązek zerówkowy chyba......:baffled:
madziula julia dostała się do zerówki na mierzynie tam gdzie tak mi zależało zaczarowałam dyrektorkę i się zgodziła:rofl2:pisałam ci na gg małpo nie czytasz???!!!!:-D
dowikla zdrówk gdzie wy się tak pochorowaliście???? teraz kochana w szczecinie zniknoł przepis o pierszeństwie przyjmowania dzieci samotnych rodziców teraz pierszeństwo mają 5 latki pracujących rodziców i zameldowanych w szczecinie a no i wiadomo znajomości.....
agunia wróżba się robi w drodze wyjątku i z powodu ogromnej sympati gratisowo:rofl2:kochana znajdziesz suer pracę a po krótkim okresie pracowania znajdziesz 2 kreseczki na teściku i w ten oto sposób szybciutko zrobicie górę dla misi i jej braciszka maksymiliana:tak::tak:radości waszej nie będzie końca a praca nie zającc nie ucieknie:rofl2:

mlenka i jak na zelixie?????????
madziula zdrówka dla ksawka
meduska:szok::szok::szok::szok:co ona w tym piekarniku robiła???????????????????
jestem z doskoku bo muszę obiadek upolować i syf poranny ogarnąć znaczy się nieład artystyczny poprawić:-D

A wiec tak, pranie juz rozwieszone, szkody oblczone-to co miało sie pofarbowac ( nie byloby szkoda ) nie pofarbowalo, to co liczylam, że wyjdzie bez szwanku jest w łaty, wszytskie moje majteczki i piotra biale bokserki równiótko na delikatnym różu. 4 sztuki do poprawki, moze jeszcze jakis cud, 4 do wyrzucenia-żal tylko 2. Tak więc nie jest tak źle, Najgorzej, e ten komplecik dla Julki wyszedł różowy, a ja chciała jej biały specjalnie kupić bo różu ma od cholery. Dobrze chociaz ze ładnie wyszło...

Mała przysnęła potrudach i znojach, wiec lece na bardzo szybki zakup, tylko maslo mi potrzebne, pogoda do bani, wiec nawet wlosów nieukladam. Musze wejsc do Kumpeli z salony spod bloku umówić siebei i mała na ścięcie. TYlko najpierw iotr musiałby mi włosy farbnąć, a przy małej to nie zabawa.
Jeszcze tu wlece
to jak ty robisz pranie:-D:-D

sory ze pytam pewni pisałas wczesniej ale ja oczywiscie nie doczytałam:-p:-p:-p

teraz umyłam- w sumie toprzetarłam podłogi domestosem zeby wyżarł ten smród- poki co dalej jest syf- nawet nei zamiastałam i kłaki zostały na podłodze w niektorych miejscach- poki co i tak sie chodzi w butach i wsedzie meble wiec nigdzie nie da sie dotrzec potem juz sobie normalnie posprzatamjak to wszystko zabiorą- poki co dziennie bede wylewac tone domestosu na podloge zeby wywabic ten smród i bakterie od psów:tak::tak:

mlenka i jak na zelixie?????????
madziula zdrówka dla ksawka
meduska:szok::szok::szok::szok:co ona w tym piekarniku robiła???????????????????
jestem z doskoku bo muszę obiadek upolować i syf poranny ogarnąć znaczy się nieład artystyczny poprawić:-D
mnie nie pytaj:-D:-D:-D sama bylam zdziwiona myslalam ze bedzie tylko zakurzony lub troche zabrudzony bo ona mieso robi w prodiżu a nie w piekarniku więc .. z samego ciasta? tez niemozliwe zeby był taki brudny i tłusty:confused2: pewnei z 5 lat temu mięso piekła kilka razy w nim:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
teraz umyłam- w sumie toprzetarłam podłogi domestosem zeby wyżarł ten smród- poki co dalej jest syf- nawet nei zamiastałam i kłaki zostały na podłodze w niektorych miejscach- poki co i tak sie chodzi w butach i wsedzie meble wiec nigdzie nie da sie dotrzec potem juz sobie normalnie posprzatamjak to wszystko zabiorą- poki co dziennie bede wylewac tone domestosu na podloge zeby wywabic ten smród i bakterie od psów:tak::tak:
No mam nadzieje ze ten smrod i bakterie uda ci sie wywabic:tak::tak:
:tak:

Do góry