reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja wlasnie dostalam zaproszenie na sesje foto
na lateks sesje diewczyny
jeszcze musze tylko mu pokazac co ma mi kupic
lunka kochana a co to za sesja szczeguliki proszę???????
No wkoncu usnely te malpy:tak:
MALINKUS
Ja sobie Twoj sposob przetestuje napewno jak mowisz ze taki dobry:tak::tak::tak:
Bo rury to ja zawsze robie kretem w granulkach i tez jest dobry
Ale warto sprobowac czegos nowego:tak::tak::tak:

Ide zobaczyc do mojego mieska
Dowikluś ja zawsze robiłam kretem ale gdzieś w jakiejś gazetce to przeczytałam i działa tak samo a nawet leiej plus jest taki że nie ma takiej zadymy jak po krecie ja jeszcze na koniec jak wybuzuje to zalewam czajnikiem wrzątku i jest git ni i kret niestety lubi wyżreć uszczelki na kolankach i potem przecieka a to nie:happy:

reklama
do czego? dla mne. Wlasciwie, to mamy robic kalendarz, zrobie fotki tego co juz bylo, to zobaczycie o co chodzi, ale to gdzie indziej, bo to autoryzowane zdjęcia a ja mam jeden z 5 takich kalendarzy

ha, no pewnie, że sie pochwale, tylko jeszcze opieke nad mala musze skombinowac, wymówkę dla P, bo to niespodzianka i umowic sie z Armim na sesje, daleko od domu niestey

reklama
Do góry