reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

9 dni to tez tylko teoria

Wyobraz sobie....W praktyce masz 2 dni przed owu, dzien owu i w najlepszym przypadku dzien po owu. Wiec max 4 naprawde plodnych dni ktore w 90% przynosza ciaze.
Jasne ze mozna se liczyc ze w skrajnych przypadkach plemnik zyje 5 dni - no ale to jeden na 10,000 przypadkow wiec ja tego powaznie nie biore pod uwage

reklama
Ja zaznaczam że na dzisiaj:) Ostatnio tak miałam... 1 dc to dzień krwawienia... przynajmniej tak wyczytałam, zresztą dziewczyny tez tak mówiły.

Wyobraz sobie....W praktyce masz 2 dni przed owu, dzien owu i w najlepszym przypadku dzien po owu. Wiec max 4 naprawde plodnych dni ktore w 90% przynosza ciaze.
Jasne ze mozna se liczyc ze w skrajnych przypadkach plemnik zyje 5 dni - no ale to jeden na 10,000 przypadkow wiec ja tego powaznie nie biore pod uwage
No dokładnie... Wiadomo że po samych objawach nie da sie stwierdzić na 100% dnia Owu więc chyba dlatego te 9 dni wyszło...

Lolitko, ja będę miała HSG na razie i mam nadzieje że nie będzie potrzeba "udrażniać ich" :) A Tobie na HSG wyszła niedrożność??

Badaicka...co Ciekawego zaserwowałaś Małżowi??? moze na przyszłość będę mieć :D
Kotuńku nic wielkiego poprostu upiekłam mu wczoraj torta a on o tym nic nie wiedział.:tak:
Później zawiozłam tort do mojego taty.
Paweł wiedział,ze popołudniu mamy isc do taty kłasć panele wokół wanny w łazience :rofl2: no i poszlismy a oni zaczeli kłasc te panele a ja zrobiłam kawę.
Jak Paweł sobie usiadł to mój tato szybko w kuchni odpalił swieczki a ja złapałam za aparat jak weszliśmy do pokoju spiewajac sto lat to mój małz zdebiał a póxniej sie popłakał :laugh2::-D;-)

to fotka trotu.Paulina pomagała w wykańczaniu :tak:

reklama

No niby tak.... ona pomyliła chyba objawy dni EWENTUALNIE płodnych z dniem owulacji:baffled::baffled::baffled:
Dla tego napisałam że W PORYWACH :-D:-D:-D
bo w praktyce to sie ma zupełnie inaczej

Do góry