reklama
Calla, wózek zamówiłam w Al. Solidarności 78 ich strona wózki, wózki dziecięce, foteliki samochodowe dla dzieci, wózki wielofunkcyjne, spacerówki, dla niemowląt, zabawki dla dzieci, meble dziecięce po 1 bo wolałam zamówić w sklepie a nie przez internet a tam wydaje mi się że jest najtaniej, a po 2 bo jak już pisałam od razu zamówiłam u nich mebelki.
Okres oczekiwania powiedzieli mi że jest do 3 tygodni, z naciskiem na "do";-)
Okres oczekiwania powiedzieli mi że jest do 3 tygodni, z naciskiem na "do";-)
willsonka - ja wprawdzie mam mix nomada z concordem (stelaż) ale w sumie to jedno i to samo i w wózku również jestem 'zakochana' i już nawet nie będę wspominać ile razy przepinałam gondolkę spacerówkę i fotelik żeby wszystkim się nacieszyć
Dobrze, że mój małż jest wyrozumiały albo tak samo szurnięty jak ja (bo też jeździł wózeczkiem po ogródku dumnie się uśmiechając). Naprawdę DUŻY i solidny wóz!!! i myślę, że w tej gondolce nasze dzidziolki długo pojeżdżą biorąc pod uwagę podnoszone oparcie.
Dobrze, że mój małż jest wyrozumiały albo tak samo szurnięty jak ja (bo też jeździł wózeczkiem po ogródku dumnie się uśmiechając). Naprawdę DUŻY i solidny wóz!!! i myślę, że w tej gondolce nasze dzidziolki długo pojeżdżą biorąc pod uwagę podnoszone oparcie.Jupiiii :-) My w sobotę dokonaliśmy zakupu pojazdu dla naszego synka :-). Padło na 4RIDERa :-). Póki co kupiliśmy tylko stelalaż i gondolkę. Zobaczymy, jak sie firma Mutsy sprawdzi w praktyce. Jak będzie OK to dokupimy później siedzisko spacerowe, jak nie to rozejrzymy się za czymś innym.
Witajcie. Cieszę się,że tak pozytywnie piszecie o Jane Nomad, bo go kupiłam i byłam ciekawa opinii. Sugerowałam się dużą gondolą i lekkością stelarzu, bo ma "jeździć" w boksie na dachu auta.
Co do kolorystyki, wybrałam ten: etna65
Co do kolorystyki, wybrałam ten: etna65
reklama