reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Super !!!!!!!

EJJJJJJ ja też chcę Cię zobaczyć....

Ciebie też chcę zobaczyć :-)

Jestem załamana mam kilka dziewczyn na NK i nie pamiętam kto jest kto :-(

Pomocy !!!!

wyslalam Ci zaproszenie :-) nastepna piekna panna mloda :-)

Nektarynka - cudne informacje :-):-):-) teraz oby doszlo do zaplodnienia i do zagniezdzenia oraz etap 3 by ciaza sie utrzymala i pokonala @ ... trzymam kciuki...bo niestety te 3 etapy musza nastapic samo serduszkowanie to malo inaczej kazda by juz byla zafasolkowana :-)

wyslalam Ci zaproszenie :-) nastepna piekna panna mloda :-)

Nektarynka - cudne informacje :-):-):-) teraz oby doszlo do zaplodnienia i do zagniezdzenia oraz etap 3 by ciaza sie utrzymala i pokonala @ ... trzymam kciuki...bo niestety te 3 etapy musza nastapic samo serduszkowanie to malo inaczej kazda by juz byla zafasolkowana :-)

Patrzę na Twoich znajomych i już wypatrzylam 2 znajome osoby z Wrocka :-)

Ostatnia edycja:
Cześć - to ja dzisiaj też radośnie:tak::-D:tak:
Byłam na USG i wszyyyyyyystko dobrze:-D:rofl2::-D
Ostatnio to fasolka była malusieńka (za mała o kilka dni) a dzisiaj to urosła, że hoho!!! całe 16,4 mm!
wg USG 8 tydzień i 2 dni, serducho bije 160 na minutę, główkę widać, pupkę też:-D
matko, ale jestem szczęśliwa, nawet mdłości są słabsze...

Patrysia - gratuluję:)
Gosia - jeszcze raz gratuluję, spokojnie wstawiaj suwaczek:happy: idź do gina, ale tak na prawdę to potwierdzenie przez USG najlepiej w 6 tyg zrobić, Duphaston to chyba i tak masz więc wszystko musi być dobrze:tak:
gratuluje wam dziewczyny i ciuesze sie z calego serca:-):-) to cudnie jak wszystko jest ok
Laseczki! Wpadłam się pochwalić :) Właśnie wróciłam od promotora. Jest bardzo zadowolony z tego co zrobiłam.

HUUURAAA!!!
no to dopieszczaj ja i obron sie jak najszybciej bo szkoda nerwow i czasu...
Dziewczyny

Czy ktoras z Was miala robiona droznosc jajowodow ? Slyszalam ze to mocno bolesne ?

Mnie to czeka wkrotce
ja mialam HSG - przezylam, troche bolalo ale do zniesienia - to wszystko ponoc zalezy od jajowodow jakie masz...

A ja juz jestem po wizycie u gina no i na razie nic nie ma w macicy. Jest jakas cysta ale to nic groznego. Co do fasolki to cos tam niby gin widzial ale mowi ze to bardziej sila woli niz faktycznie. w sumie top jest dopiero jakies 17-18 dni po zaplodnieniu wiec jeszcze moze byc nic nie widac ale moze tez byc ciaza pozamaciczna - oby nie...
Jutro mam zrobic jeszcze raz test i pojsc na betaHCG... cholera jak sie boje:eek::eek:

Patrzę na Twoich znajomych i już wypatrzylam 1 znajomą osobę z Wrocka :-)
taaaaa a ktoz to :))
A ja juz jestem po wizycie u gina no i na razie nic nie ma w macicy. Jest jakas cysta ale to nic groznego. Co do fasolki to cos tam niby gin widzial ale mowi ze to bardziej sila woli niz faktycznie. w sumie top jest dopiero jakies 17-18 dni po zaplodnieniu wiec jeszcze moze byc nic nie widac ale moze tez byc ciaza pozamaciczna - oby nie...
Jutro mam zrobic jeszcze raz test i pojsc na betaHCG... cholera jak sie boje:eek::eek:

za wczesnie poszlas Slonce :-) ja i tak bylam wczesnie w 5 tyg i 4 dniu chyba jakos okres mi sie spoznial tydzien, wiem ze tez wczesnie i byla malenka kropeczka i zdjecie wkleilam do albumu wiec spokojnie zrob bete potem po 48h powtorz czy przyrasta i bedzie ok :-):-)

ej no dziewczny trzeba jakis sposob wymyslic na to zebysmy sie na NK rozpoznawaly...ubaw mam nie z tej ziemii jak probuje dojsc ktora to ktora

wiem wiem.. niestety to tak hop siup nie ma... ale jesli faktycznie niedziala byla dniem owu to lipa.. bo bylo w piatek i w niedziele ale wieczorem.. jesli znow w poniedzialek to moze coz bedzie bo bylo w poniedzialek i niedziele :)
Nektarynko 9 -cioraczkow to Ci raczej nie zycze ale jedno male rozowe malenstwo owszem :)))) Trzymam kciuki za temp.
nie nie tak tylko zartowalam.. w kazdym razie nikomu tego nie zycze.. no chyba ze ktos chce:)

reklama
Hej dziewczynki potrzebuje Waszej rady. Mam wyniki badan:

Tarczyca:
TSH 1,900 miU/ml - norma 0,27-4,2
FT3 3,85 pg/ml - norma 2-4,40
FT4 1,47 - norma 0,93-1,7

Prolaktyna:
Prolaktyna 19,44 - norma 4,79-23,3
Prolaktyna (1h po MTC) 245,4 ng/ml - norma 4,79-23,3

Czy to znaczy ze mam hiperprolaktynemie?????
:szok:

P.S. niedlugo idziemy po wyniki M....

Do góry