reklama
Super !!!!!!!
EJJJJJJ ja też chcę Cię zobaczyć....
Ciebie też chcę zobaczyć :-)
Jestem załamana mam kilka dziewczyn na NK i nie pamiętam kto jest kto :-(
Pomocy !!!!
wyslalam Ci zaproszenie :-) nastepna piekna panna mloda :-)
Nektarynka - cudne informacje :-):-):-) teraz oby doszlo do zaplodnienia i do zagniezdzenia oraz etap 3 by ciaza sie utrzymala i pokonala @ ... trzymam kciuki...bo niestety te 3 etapy musza nastapic samo serduszkowanie to malo inaczej kazda by juz byla zafasolkowana :-)
wyslalam Ci zaproszenie :-) nastepna piekna panna mloda :-)
Nektarynka - cudne informacje :-):-):-) teraz oby doszlo do zaplodnienia i do zagniezdzenia oraz etap 3 by ciaza sie utrzymala i pokonala @ ... trzymam kciuki...bo niestety te 3 etapy musza nastapic samo serduszkowanie to malo inaczej kazda by juz byla zafasolkowana :-)
Patrzę na Twoich znajomych i już wypatrzylam 2 znajome osoby z Wrocka :-)
Ostatnia edycja:
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
gratuluje wam dziewczyny i ciuesze sie z calego serca:-):-) to cudnie jak wszystko jest okCześć - to ja dzisiaj też radośnie
Byłam na USG i wszyyyyyyystko dobrze
Ostatnio to fasolka była malusieńka (za mała o kilka dni) a dzisiaj to urosła, że hoho!!! całe 16,4 mm!
wg USG 8 tydzień i 2 dni, serducho bije 160 na minutę, główkę widać, pupkę też
matko, ale jestem szczęśliwa, nawet mdłości są słabsze...
Patrysia - gratuluję
Gosia - jeszcze raz gratuluję, spokojnie wstawiaj suwaczekidź do gina, ale tak na prawdę to potwierdzenie przez USG najlepiej w 6 tyg zrobić, Duphaston to chyba i tak masz więc wszystko musi być dobrze
![]()
no to dopieszczaj ja i obron sie jak najszybciej bo szkoda nerwow i czasu...Laseczki! Wpadłam się pochwalićWłaśnie wróciłam od promotora. Jest bardzo zadowolony z tego co zrobiłam.
HUUURAAA!!!
ja mialam HSG - przezylam, troche bolalo ale do zniesienia - to wszystko ponoc zalezy od jajowodow jakie masz...Dziewczyny
Czy ktoras z Was miala robiona droznosc jajowodow ? Slyszalam ze to mocno bolesne ?
Mnie to czeka wkrotce
A ja juz jestem po wizycie u gina no i na razie nic nie ma w macicy. Jest jakas cysta ale to nic groznego. Co do fasolki to cos tam niby gin widzial ale mowi ze to bardziej sila woli niz faktycznie. w sumie top jest dopiero jakies 17-18 dni po zaplodnieniu wiec jeszcze moze byc nic nie widac ale moze tez byc ciaza pozamaciczna - oby nie...
Jutro mam zrobic jeszcze raz test i pojsc na betaHCG... cholera jak sie boje

taaaaa a ktoz toPatrzę na Twoich znajomych i już wypatrzylam 1 znajomą osobę z Wrocka :-)
A ja juz jestem po wizycie u gina no i na razie nic nie ma w macicy. Jest jakas cysta ale to nic groznego. Co do fasolki to cos tam niby gin widzial ale mowi ze to bardziej sila woli niz faktycznie. w sumie top jest dopiero jakies 17-18 dni po zaplodnieniu wiec jeszcze moze byc nic nie widac ale moze tez byc ciaza pozamaciczna - oby nie...
Jutro mam zrobic jeszcze raz test i pojsc na betaHCG... cholera jak sie boje![]()
za wczesnie poszlas Slonce :-) ja i tak bylam wczesnie w 5 tyg i 4 dniu chyba jakos okres mi sie spoznial tydzien, wiem ze tez wczesnie i byla malenka kropeczka i zdjecie wkleilam do albumu wiec spokojnie zrob bete potem po 48h powtorz czy przyrasta i bedzie ok :-):-)
Nektarynka
Fanka BB :)
wiem wiem.. niestety to tak hop siup nie ma... ale jesli faktycznie niedziala byla dniem owu to lipa.. bo bylo w piatek i w niedziele ale wieczorem.. jesli znow w poniedzialek to moze coz bedzie bo bylo w poniedzialek i niedzieleNektarynka - cudne informacje :-):-):-) teraz oby doszlo do zaplodnienia i do zagniezdzenia oraz etap 3 by ciaza sie utrzymala i pokonala @ ... trzymam kciuki...bo niestety te 3 etapy musza nastapic samo serduszkowanie to malo inaczej kazda by juz byla zafasolkowana :-)
nie nie tak tylko zartowalam.. w kazdym razie nikomu tego nie zycze.. no chyba ze ktos chceNektarynko 9 -cioraczkow to Ci raczej nie zycze ale jedno male rozowe malenstwo owszem))) Trzymam kciuki za temp.
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
9-raczki ? Wolaboga....Tego nikomu nie zycze chyba....mozna sie zachlastac
reklama
Hej dziewczynki potrzebuje Waszej rady. Mam wyniki badan:
Tarczyca:
TSH 1,900 miU/ml - norma 0,27-4,2
FT3 3,85 pg/ml - norma 2-4,40
FT4 1,47 - norma 0,93-1,7
Prolaktyna:
Prolaktyna 19,44 - norma 4,79-23,3
Prolaktyna (1h po MTC) 245,4 ng/ml - norma 4,79-23,3
Czy to znaczy ze mam hiperprolaktynemie?????
P.S. niedlugo idziemy po wyniki M....
Tarczyca:
TSH 1,900 miU/ml - norma 0,27-4,2
FT3 3,85 pg/ml - norma 2-4,40
FT4 1,47 - norma 0,93-1,7
Prolaktyna:
Prolaktyna 19,44 - norma 4,79-23,3
Prolaktyna (1h po MTC) 245,4 ng/ml - norma 4,79-23,3
Czy to znaczy ze mam hiperprolaktynemie?????

P.S. niedlugo idziemy po wyniki M....
Podziel się: