wiem wiem.. niestety to tak hop siup nie ma... ale jesli faktycznie niedziala byla dniem owu to lipa.. bo bylo w piatek i w niedziele ale wieczorem.. jesli znow w poniedzialek to moze coz bedzie bo bylo w poniedzialek i niedziele
nie nie tak tylko zartowalam.. w kazdym razie nikomu tego nie zycze.. no chyba ze ktos chce![]()
ej kochana nie panikuj to jeden dzien przerwy bo w pt bylo tez wieczorkiem, to dobrze...zolnerzyki odpoczely i dawaj w sb...badz juz zaatakowaly te piatkowe :-):-):-) a to ze w tamtym cyklu bylo podobnie i nie wyszlo nic nie znaczy bo to ze sie serduszkuje w dniu owu nie oznacza od razu ciazy...mysmy serduszkowali tylko jeden raz 17/18 dc w nocy, 18 dc juz nie a 19 skoczyla tempka
czytalam czytalam swiat b. maly :-)Na NK ci napisalam![]()
gin powiedział że bardzo ładnie się unormowało że zapisał ostatnie dwa opakowania dupka i mam go brac teraz 2 razy po 1 tabletce
widziałam serduszko pięknie biło iiii hehe tam na zdjęciu po prawej stronie(troche niewyraźne
)ruszało się maleństwo jak kijanka
idź do gina, ale tak na prawdę to potwierdzenie przez USG najlepiej w 6 tyg zrobić, Duphaston to chyba i tak masz więc wszystko musi być dobrze