Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Madziulka a ty blisko morza mieszkasz
on nad asmym morzem
wikoria sciagnelas film????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziulka a ty blisko morza mieszkasz
Unas burzy nie było ale leje już od tygodniaA u na była w nocy burza,ale się bałam,waliło piorunami,wiatr okropny i ulewa niesamowita,grad dosłownie
myslałąm ze Oliwka się obudzi ale na szczęście spała twardym snem,nic ją nie ruszało.
I przez to dzis jest zimno i nieprzyjemnie,wiatrzysko,zachmurzone niebo,pewnie będzie lało znów,dziś ma być tylko 13C.beznadziejna pogoda się zrobiła.już mam jej dość.Gdzie to lato sie podziało???????![]()
o i agnes dobiła do nasjak nocka?????????
mojemu antkowi druga jedynka dolna wychodzi dziąsło napuchnięte i znów pobudki co godzinę w nocy kiedy ja się wyśpię????????????![]()
ja przez 30 lat miałam do morza 30 metrówto sie rozumie:-)
w tymroku nie ale w przyszlym moze w koncu bedzie kasa
ja tylko raz bylam nad morzem jak miala 6 lat a wgorach wcale:--
-
-(
nidgdy kasy nie bylo na wycieczki:--
-
-
-(
Jeszcze nieon nad asmym morzem
wikoria sciagnelas film????????
gdyby nie taburza to bym się wyspała a tak bałam się strasznie i nie mogłam zasnąć.dobrze ze Oliwka jej nie słyszała.miała głęboki sen.o i agnes dobiła do nasjak nocka?????????
mojemu antkowi druga jedynka dolna wychodzi dziąsło napuchnięte i znów pobudki co godzinę w nocy kiedy ja się wyśpię????????????![]()
malinka zazdroszczę Ci e mas tak blisko do morzaja przez 30 lat miałam do morza 30 metrówa w tym roku może uda nam się wybrać do piotrka rodzinki w góry do tymbarka
![]()
tak.tylko musisz wsyztkie pliki sciagnacJeszcze nie:-(a powiedz mi jak sciagne wszystkie to wtedy bedzie dzałac tak
![]()
my swoim na 30rocznice slubu kupilismy zastawe na 12osob:-)dziewczyny doradźcie mi coś :-):-):-):-):-):-):-)
jak to mówią w kupie siła
8 czerwca to moi rodzice maja urodziny,chciałam im kupic jakiś wspólny prezent,ale nie mam pojęcia co to ma być
a czasu coraz mniej.
pomożecie??????![]()