reklama
Witam:-)wlasnie postanowilam do was dolaczyc i podzielic sie z wami swoimi watpliwosciam.my rowniez staramy sie o dzidzie....w grudniu po ok 5latach przestalam brac tabletki...ostatni okres mialam 6 marca potem okolo 10-dniowe plamienie i od tamtad nic w zeszly piatek bylam u ginekologa,pani doktor stwierdzila ze mam powiekszony jajowod i moge byc w ciazy no i zeby test zrobic,zrobilam ale niestety.....oprocz tego skierowanie na usg badanie moczu i krwii ale to troche potrwa:-(pobolewa a raczej kluje mnie od czasu do czasu podbrzusze z prawej strony nie wiem czy to cos znaczy czy nie????czy istnieje mozliwosc ze to jednak ciaza?????pozdrawiam
O matko, jakbym czytala o sobie! Tez w grudniu przestalam brac tablety, ostatnia @ 18 marca, potem 2 x 8dniowe plamienie. tez mnie bolalo podbrzusze, przewaznie z prawej i golym okiem widzialam niesymetryczne opuchniecie! Test wyszedl negatywny.. Po tygodniu 4 pozytywne
A ja za 2dni pierwsze usg..
aangelh
Początkująca w BB
Ja mam dwa testyWiec jeden jutro i jak wyjdzie negatywny no to po dniu spodziewanej miesiaczki nastepny
![]()
Czesc dziweczyny....
tak czytam i smiac mi sie chce bo tez mam 28 dzien cyklu i czekalam z tym testem zamowionym na allegro a tu dzisiaj rano ciotka no taka zla jestem ze szok........ i teraz ciagle sie jeszcze ludze..... zycze powodzenia
pozdrawwiam :-)
Agniesiak85
Fanka BB :)
Czesc dziweczyny....
tak czytam i smiac mi sie chce bo tez mam 28 dzien cyklu i czekalam z tym testem zamowionym na allegro a tu dzisiaj rano ciotka no taka zla jestem ze szok........ i teraz ciagle sie jeszcze ludze..... zycze powodzenia
nie martw się, w następnym cyklu się uda

Kajeczka20
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny wróciłam od lekarza dzisiejszego dnia bałam sie jak nie wiem co!!! ale nie było żle;p;p Wkońcu widziałam serduszko mojego skarbka!!!!!:-) Boże dziękuje Ci za takie szczęśliwe chwile jak ta to było niesamowite az łzy kreciły sie w oku ze szczęśćia!!!! Pierwsza ciaze straciłam i to jest cudowne moc zobaczyc jak malej fasolce puka serduszko za 2, 5 tyg ide znowu do lekarza wiec trzymajcie kciuki za mne Ja również bedę sie modlic za was o szybkie zafasolkowanie i zdrowe ciąże Czy któras z was brała luteine? wiem ze to na podtrzymanie ciazy i dobrze mam juz 8 pudełek do wykorzystania
tusia03
Zaangażowana w BB
no to moje gratulacje kochana:-)no wlasnie chyba pojde jutro do lekarza zeby mi dal skierowanie na te testy z krwii....zobaczymy.....na razie czekam:-(kurcze ja juz tak bardzo bym juz chciala.....a moj 6-letni synus jeszcze bardziej.....o matko, jakbym czytala o sobie! Tez w grudniu przestalam brac tablety, ostatnia @ 18 marca, potem 2 x 8dniowe plamienie. Tez mnie bolalo podbrzusze, przewaznie z prawej i golym okiem widzialam niesymetryczne opuchniecie! Test wyszedl negatywny.. Po tygodniu 4 pozytywnezrob badanie krwi, to najlepsze i najpewniejsze! Ja widze duza szanse na fasolke u ciebie
trzymam kciuki!
A ja za 2dni pierwsze usg..
tusia03
Zaangażowana w BB
A tak w ogole to dziekuje za odp podniosla mnie troche na duchu ;-)
tusia03
Zaangażowana w BB
trzymam kciuki....powodzenia!!!!!!na pewno wszystko bedzie ok:-):-):-)cześć dziewczyny wróciłam od lekarza dzisiejszego dnia bałam sie jak nie wiem co!!! Ale nie było żle;p;p wkońcu widziałam serduszko mojego skarbka!!!!!:-) boże dziękuje ci za takie szczęśliwe chwile jak ta to było niesamowite az łzy kreciły sie w oku ze szczęśćia!!!! Pierwsza ciaze straciłam i to jest cudowne moc zobaczyc jak malej fasolce puka serduszko za 2, 5 tyg ide znowu do lekarza wiec trzymajcie kciuki za mne ja również bedę sie modlic za was o szybkie zafasolkowanie i zdrowe ciąże czy któras z was brała luteine? Wiem ze to na podtrzymanie ciazy i dobrze mam juz 8 pudełek do wykorzystania
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Witam:-)wlasnie postanowilam do was dolaczyc i podzielic sie z wami swoimi watpliwosciam.my rowniez staramy sie o dzidzie....w grudniu po ok 5latach przestalam brac tabletki...ostatni okres mialam 6 marca potem okolo 10-dniowe plamienie i od tamtad nic w zeszly piatek bylam u ginekologa,pani doktor stwierdzila ze mam powiekszony jajowod i moge byc w ciazy no i zeby test zrobic,zrobilam ale niestety.....oprocz tego skierowanie na usg badanie moczu i krwii ale to troche potrwa:-(pobolewa a raczej kluje mnie od czasu do czasu podbrzusze z prawej strony nie wiem czy to cos znaczy czy nie????czy istnieje mozliwosc ze to jednak ciaza?????pozdrawiam
witam :*:*:*
jak na moje oko, to ciężko stwierdzić czy to ciąża.. zrobisz badania to się dowiesz
matko nie było mnie chwilkę a tu tyle postów - ulala- idę nadrobić zaległości![]()
no widzisz
Hej, mnie też kłuły jajniki, a oprócz tego mam biały śluz, ale myślę że jutro @ przyjdzie
i jak, przyszła @, czy może jednak test robiłaś?
Czesc dziweczyny....
uda się nastepnym razem
Cześć dziewczyny wróciłam od lekarza dzisiejszego dnia bałam sie jak nie wiem co!!! ale nie było żle;p;p Wkońcu widziałam serduszko mojego skarbka!!!!!:-) Boże dziękuje Ci za takie szczęśliwe chwile jak ta to było niesamowite az łzy kreciły sie w oku ze szczęśćia!!!! Pierwsza ciaze straciłam i to jest cudowne moc zobaczyc jak malej fasolce puka serduszko za 2, 5 tyg ide znowu do lekarza wiec trzymajcie kciuki za mne Ja również bedę sie modlic za was o szybkie zafasolkowanie i zdrowe ciąże Czy któras z was brała luteine? wiem ze to na podtrzymanie ciazy i dobrze mam juz 8 pudełek do wykorzystania
jejku, jak Ci fajnie że widziałaś serduszko swojego dzidzi