reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witam:-)wlasnie postanowilam do was dolaczyc i podzielic sie z wami swoimi watpliwosciam.my rowniez staramy sie o dzidzie....w grudniu po ok 5latach przestalam brac tabletki...ostatni okres mialam 6 marca potem okolo 10-dniowe plamienie i od tamtad nic w zeszly piatek bylam u ginekologa,pani doktor stwierdzila ze mam powiekszony jajowod i moge byc w ciazy no i zeby test zrobic,zrobilam ale niestety.....oprocz tego skierowanie na usg badanie moczu i krwii ale to troche potrwa:-(pobolewa a raczej kluje mnie od czasu do czasu podbrzusze z prawej strony nie wiem czy to cos znaczy czy nie????czy istnieje mozliwosc ze to jednak ciaza?????pozdrawiam

O matko, jakbym czytala o sobie! Tez w grudniu przestalam brac tablety, ostatnia @ 18 marca, potem 2 x 8dniowe plamienie. tez mnie bolalo podbrzusze, przewaznie z prawej i golym okiem widzialam niesymetryczne opuchniecie! Test wyszedl negatywny.. Po tygodniu 4 pozytywne :) zrob badanie krwi, to najlepsze i najpewniejsze! Ja widze duza szanse na fasolke u Ciebie :) trzymam kciuki!

A ja za 2dni pierwsze usg..

Ja mam dwa testy:) Wiec jeden jutro i jak wyjdzie negatywny no to po dniu spodziewanej miesiaczki nastepny:)

Czesc dziweczyny....
tak czytam i smiac mi sie chce bo tez mam 28 dzien cyklu i czekalam z tym testem zamowionym na allegro a tu dzisiaj rano ciotka no taka zla jestem ze szok........ i teraz ciagle sie jeszcze ludze..... zycze powodzenia
pozdrawwiam :-)

Cześć dziewczyny wróciłam od lekarza dzisiejszego dnia bałam sie jak nie wiem co!!! ale nie było żle;p;p Wkońcu widziałam serduszko mojego skarbka!!!!!:-) Boże dziękuje Ci za takie szczęśliwe chwile jak ta to było niesamowite az łzy kreciły sie w oku ze szczęśćia!!!! Pierwsza ciaze straciłam i to jest cudowne moc zobaczyc jak malej fasolce puka serduszko za 2, 5 tyg ide znowu do lekarza wiec trzymajcie kciuki za mne Ja również bedę sie modlic za was o szybkie zafasolkowanie i zdrowe ciąże Czy któras z was brała luteine? wiem ze to na podtrzymanie ciazy i dobrze mam juz 8 pudełek do wykorzystania

o matko, jakbym czytala o sobie! Tez w grudniu przestalam brac tablety, ostatnia @ 18 marca, potem 2 x 8dniowe plamienie. Tez mnie bolalo podbrzusze, przewaznie z prawej i golym okiem widzialam niesymetryczne opuchniecie! Test wyszedl negatywny.. Po tygodniu 4 pozytywne :) zrob badanie krwi, to najlepsze i najpewniejsze! Ja widze duza szanse na fasolke u ciebie :) trzymam kciuki!

A ja za 2dni pierwsze usg..
no to moje gratulacje kochana:-)no wlasnie chyba pojde jutro do lekarza zeby mi dal skierowanie na te testy z krwii....zobaczymy.....na razie czekam:-(kurcze ja juz tak bardzo bym juz chciala.....a moj 6-letni synus jeszcze bardziej.....

cześć dziewczyny wróciłam od lekarza dzisiejszego dnia bałam sie jak nie wiem co!!! Ale nie było żle;p;p wkońcu widziałam serduszko mojego skarbka!!!!!:-) boże dziękuje ci za takie szczęśliwe chwile jak ta to było niesamowite az łzy kreciły sie w oku ze szczęśćia!!!! Pierwsza ciaze straciłam i to jest cudowne moc zobaczyc jak malej fasolce puka serduszko za 2, 5 tyg ide znowu do lekarza wiec trzymajcie kciuki za mne ja również bedę sie modlic za was o szybkie zafasolkowanie i zdrowe ciąże czy któras z was brała luteine? Wiem ze to na podtrzymanie ciazy i dobrze mam juz 8 pudełek do wykorzystania
trzymam kciuki....powodzenia!!!!!!na pewno wszystko bedzie ok:-):-):-)

reklama
Witam:-)wlasnie postanowilam do was dolaczyc i podzielic sie z wami swoimi watpliwosciam.my rowniez staramy sie o dzidzie....w grudniu po ok 5latach przestalam brac tabletki...ostatni okres mialam 6 marca potem okolo 10-dniowe plamienie i od tamtad nic w zeszly piatek bylam u ginekologa,pani doktor stwierdzila ze mam powiekszony jajowod i moge byc w ciazy no i zeby test zrobic,zrobilam ale niestety.....oprocz tego skierowanie na usg badanie moczu i krwii ale to troche potrwa:-(pobolewa a raczej kluje mnie od czasu do czasu podbrzusze z prawej strony nie wiem czy to cos znaczy czy nie????czy istnieje mozliwosc ze to jednak ciaza?????pozdrawiam

witam :*:*:*
jak na moje oko, to ciężko stwierdzić czy to ciąża.. zrobisz badania to się dowiesz :):):) trzymam kciuki by to jednak fasolka była :*

matko nie było mnie chwilkę a tu tyle postów - ulala- idę nadrobić zaległości :)

no widzisz :) ja też się opuściłam w pisaniu w tym temacie i też nadrabiam ;p

Hej, mnie też kłuły jajniki, a oprócz tego mam biały śluz, ale myślę że jutro @ przyjdzie

i jak, przyszła @, czy może jednak test robiłaś? :)

Czesc dziweczyny....
tak czytam i smiac mi sie chce bo tez mam 28 dzien cyklu i czekalam z tym testem zamowionym na allegro a tu dzisiaj rano ciotka no taka zla jestem ze szok........ i teraz ciagle sie jeszcze ludze..... zycze powodzenia
pozdrawwiam :-)

uda się nastepnym razem :) głowa do góry :) buziaki :*:*:*

Cześć dziewczyny wróciłam od lekarza dzisiejszego dnia bałam sie jak nie wiem co!!! ale nie było żle;p;p Wkońcu widziałam serduszko mojego skarbka!!!!!:-) Boże dziękuje Ci za takie szczęśliwe chwile jak ta to było niesamowite az łzy kreciły sie w oku ze szczęśćia!!!! Pierwsza ciaze straciłam i to jest cudowne moc zobaczyc jak malej fasolce puka serduszko za 2, 5 tyg ide znowu do lekarza wiec trzymajcie kciuki za mne Ja również bedę sie modlic za was o szybkie zafasolkowanie i zdrowe ciąże Czy któras z was brała luteine? wiem ze to na podtrzymanie ciazy i dobrze mam juz 8 pudełek do wykorzystania

jejku, jak Ci fajnie że widziałaś serduszko swojego dzidzi :):) gratuluję :) uważaj na siebie :*:* i maleństwo :*:* buziam cieplutko :)

Do góry