missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
gaba i jak przyszła @ ????? bo u mnie 2 dzien po terminie jej nie ma.... test nietety tez powiedzial ze dzidzia ni ma... 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
gaba i jak przyszła @ ????? bo u mnie 2 dzien po terminie jej nie ma.... test nietety tez powiedzial ze dzidzia ni ma...![]()

gaba i jak przyszła @ ????? bo u mnie 2 dzien po terminie jej nie ma.... test nietety tez powiedzial ze dzidzia ni ma...![]()
czesc dziewczyny jestem nowa na forum i strasznie zagubiona .
W moje dni plodne mialam wpadke z moim chlopakiem..
dzis jest 8 dzien od spodziewanej @ bola mnie piersi (zwlaszcza sutki czasem nawet pieka)
czuje bol w podbrzuszu tak jakbym miala dostac @ tyle ze o wiele lzejszy,kłuja mnie jajniki,mam wahania nastroju czasem zakreci mi sie w glowie.Oczywiscie robilam test i wyszedl dosc dziwnie moim zdaniem poniewaz ukazaly sie dwie kreski jedna jest ok ale druga jest do polowy mocno zabarwiona a jej druga polowa jest raczej wyblakla.Mierzylam tez temperature i jest w normie nie wiem czego moge sie spodziewac czy moje objawy sa objawami ciazowymi czy to tylko chwilowe zatrzymanie miesiaczki a ja poprostu panikuje prosze pomozcie![]()
co prawda mi dwa miesiace test wyszedl z kreska druga ale blada tzn to nie bylo zarysowanie tylko wyrazne zdaleka ale blade no i co uradowana ze jestem w ciazy poszlam na bete na drugi dzien i wyszlo ze nie jestem....