Mlenka dzięki za przepisy, mam juz obiad na dzis, tylko jeszcze liste m przesle co ma kupic, bo ja w ta pgode z domu nosa nie wysciubię.
Mój tez kocha czosnek, ja juz sie nawet przyzwyczailam, bo swojego czasu jak zesmy ciagle pizze zamawiali, to on tylko z sosem czosnkowym.
ja tez kiedys podawalam nie tak dawno bo Wiktoria robiła

ale tyle piszemy ze ciezko znalezc

musimy sobie watek jedzeniowy otworzyc i tam podawac przepisy bedzie potem łatwiej znalezc kto jest za?
Świetny pomysł!!!!!!!!!!!!!!
No to nawet wiem gdzie ta sol dostane w EDEKA :-):-):-)
dziekuje za fotke
Nie za ma co, jeszcze tylko jak ja juz znadziesz, to powiedz le kosztuje, bo ja to ja za darmo dostaje a dokupic bym musiala, bo jest rewelacyjna, ja to juz zadnego proszku do bialego nie uzywam, Jak jest cos bardzo zaplamione, brudne, czy cusm, to jesli mozna namaczam w tej soli we wrzatku, a jak nie, to w letniej, pozniej razem z ta woda do pralki pranie i dosypuje jescze soli do prania, wszystko schodzi!!!
Piotruś poszedł spać. Umęczony jest bidulek choróbskiem :-( Na szczęście kolejnych kupek nie było, ale i tak o 14.00 idziemy do naszej pediatry - zobaczymy co powie.

Idę się trochę ogarnąć, bo nawet umyć się jeszcze nie zdążyłam

Jak zrobię kawkę to wpadnę zobaczyć co u was. :-)
Oj Myszka, przykro mi strasznie, jakby co to wolaj u dokturki masc robiona w aptece na recepte na odparzenia, no jest swietna, 5zł u nas kosztuje!!! Wyleczy najgorsze odparzenie w jedna noc!!!