Makunga
Fanka BB :)
Prześliczny ten kubeczek:-) Sama radość z takiego pić :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
śliczny
a jak można znaleź nasz wątek kulinarny taki tylko nasz?

na górze strony masz pokazane gdzie jesteś dokładnie ,kliknij w mamy będące w domu i zaraz pod naszym wątkiem maszśliczny
a jak można znaleź nasz wątek kulinarny taki tylko nasz?

:-):-):-):-):-) no tez fajny zawodmoja Lena to chyba elektrykiem zostanie wszystkie gniazdka ją interesuja oczywiście już pozatykane sa żeby nic tam nie włozyła ..

Hej z tą pracą to masz rację hehhewitam nowe mamuśki na naszym sabacie czarownic
madzila no przecież nie moża wiecznie racować trzeba odpocząć poodpoczywaj z nami do wieczra![]()
Aha i przy okazji śliczne masz imiona dzieciaczków:-) Też mam Adasia:-)No to moze opowiedz nam cos o sobie bo jeszcze nic nie wiemy a my wscipskie jestesmy i musimy wszystko wiedziec;-);-);-);-):-):-)Hej z tą pracą to masz rację hehheAha i przy okazji śliczne masz imiona dzieciaczków:-) Też mam Adasia:-)
dziękuję znalazłamna górze strony masz pokazane gdzie jesteś dokładnie ,kliknij w mamy będące w domu i zaraz pod naszym wątkiem masz![]()

moja Lena to chyba elektrykiem zostanie wszystkie gniazdka ją interesuja oczywiście już pozatykane sa żeby nic tam nie włozyła ..

mój ada nawet gwździa kiedyś wsadził
dziękuję napisz nam coś o sobieHej z tą pracą to masz rację hehheAha i przy okazji śliczne masz imiona dzieciaczków:-) Też mam Adasia:-)

Mój tata jest elektrykiem, a mój synek chyba chciał sprawdzić jak to jest bo raz gdy był malutki, to włożył jakiś element metalowy do kontaktu i sparzył sobie paluszek:-(moja Lena to chyba elektrykiem zostanie wszystkie gniazdka ją interesuja oczywiście już pozatykane sa żeby nic tam nie włozyła ..