reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
moja Lena to chyba elektrykiem zostanie wszystkie gniazdka ją interesuja oczywiście już pozatykane sa żeby nic tam nie włozyła ..

na górze strony masz pokazane gdzie jesteś dokładnie ,kliknij w mamy będące w domu i zaraz pod naszym wątkiem masz:tak:
dziękuję znalazłam:tak:
moja Lena to chyba elektrykiem zostanie wszystkie gniazdka ją interesuja oczywiście już pozatykane sa żeby nic tam nie włozyła ..
:-D:-D:-Dmój ada nawet gwździa kiedyś wsadził:rofl2:
Hej z tą pracą to masz rację hehhe:-D Aha i przy okazji śliczne masz imiona dzieciaczków:-) Też mam Adasia:-)
dziękuję napisz nam coś o sobie:tak::tak::tak:

reklama
Mój tata jest elektrykiem, a mój synek chyba chciał sprawdzić jak to jest bo raz gdy był malutki, to włożył jakiś element metalowy do kontaktu i sparzył sobie paluszek:-(
Dzięki Bogu nic poważniejszego się nie stało... Ale starach co nie miara :-(

Do góry