reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mam 25 lat synek Adaś, córcia Małgosia, jestem teraz ok.9 tc. nie wiem jeszcze co będzie, chociaż czuję, że chyba synek, no ale zobaczymy:-) Poza tym to teraz już mi bez różnicy aby zdrowe :-) Adaś w tym roku idzie do zerówki, a Gośka ma 3 1/2 roku:tak: Hmmm co jeszcze...
Co do teściów to też się cieszę, że będziemy już oddzielnie bo od początku mieszkamy w jednym domu i nieraz było naprawdę baaaaaaaaardzo ciężko:-(
O.k. JA za chwilkę uciekam bo obiecałam córci kolorowankę na laptopie, a ja idę sprzątać i obiad gotować, hmmm ale co tu ugotować....
P.s. Cieszę się, że dołączyłam do Waszego tak zacnego grona;-) i że tak mnie ciepło przyjęłyście...:-):-):-):-) Kurcze ale lizus ze mnie hhheheheheheheheheh:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

o matko i córko ale u mnie leje deszcz :szok::szok:i ajk tu do sklepu wyjść:szok::szok:adam wróci ze szkoły a tu na obiad???????????? kurczak jest ale co do niego choroba nawet ryżu nie mam:sorry:

Mam 25 lat synek Adaś, córcia Małgosia, jestem teraz ok.9 tc. nie wiem jeszcze co będzie, chociaż czuję, że chyba synek, no ale zobaczymy:-) Poza tym to teraz już mi bez różnicy aby zdrowe :-) Adaś w tym roku idzie do zerówki, a Gośka ma 3 1/2 roku:tak: Hmmm co jeszcze...
Co do teściów to też się cieszę, że będziemy już oddzielnie bo od początku mieszkamy w jednym domu i nieraz było naprawdę baaaaaaaaardzo ciężko:-(
O.k. JA za chwilkę uciekam bo obiecałam córci kolorowankę na laptopie, a ja idę sprzątać i obiad gotować, hmmm ale co tu ugotować....
P.s. Cieszę się, że dołączyłam do Waszego tak zacnego grona;-) i że tak mnie ciepło przyjęłyście...:-):-):-):-) Kurcze ale lizus ze mnie hhheheheheheheheheh:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

No to super masz rodzinke Adas i Malgosia jak w bajce:tak::tak:
a co do plci dziecka to Malinka jest nasza forumowa wrozka moze ci powie co bedziesz miala;-);-);-):-D:-D:-D
No wyobrazam sobie z tesciami pod jednym dachem jest zawsze ciezko :tak::tak: szczerze nawet bym nie chciala z moimi rodzicami mieszkac bo jest zawsze wszystko ladnie i pieknie ale tylko do chwili sama wiem jak rodzice przyjada do mnie na 2 tygodnie albo jak ja na miesiac jade do Pl to juz potem sie ciesze ze w koncu do domu jedziemy:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
No to super masz rodzinke:tak::tak:
a co do plci dziecka to Malinka jest nasza forumowa wrozka moze ci powie co bedziesz miala;-);-);-):-D:-D:-D
No wyobrazam sobie z tesciami pod jednym dachem jest zawsze ciezko :tak::tak: szczerze nawet bym nie chciala z moimi rodzicami mieszkac bo jest zawsze wszystko ladnie i pieknie ale tylko do chwili sama wiem jak rodzice przyjada do mnie na 2 tygodnie albo jak ja na miesiac jade do Pl to juz potem sie ciesze ze w koncu do domu jedziemy:-D:-D:-D:-D
popieram ja jak teraz wreszcie mieszkam bez rodziców teściów i innej rodziny żyje jak chcę:tak::tak::tak::tak:

Dobra kobietki przyszla godzina na spanie mojego dziecka tak wiec ide ja polozyc i biore sie za robote bo jak m wstanie to jeszcze zawalu dostanie jak zobaczy jak tutaj wyglada:szok::szok::szok: Bede dopiero wieczorem bo po poludniu mam gosci:tak: tak wiec do potem kochane:tak::tak:

Hehehe a ja jeszcze się męczę z jednym na razie suwaczkiem:-) Ale zobaczymy czy się coś udało....:tak:

Agnieszka&Emily dobrej zabawy życzę :-)

Udał się suwaczek,ale zobaczę jutro, czy się cyferki zmieniają...

Ostatnia edycja:
No to super masz rodzinke Adas i Malgosia jak w bajce:tak::tak:

No co do imion to prawie jak w bajce bo był Jaś i Małgosia, no ale nic straconego, mój m mówi, ze mu się podoba imię Jan i jak będzie synuś to może mieć tak na imię, ale ja sama nie wiem, myślę nad tym :-)
Co do płci to zazwyczaj mi wychodzi, że ma być chłopiec, ale ja to traktuję jako zabawę:-)
O.k. Zmykam bo córcia się doprosić nie może. Pozdrówka dla Was:-):-):-)

reklama
mlenko a kiedy twój leszek ma imieniny bo dziś jest leszka a w naszym kalendarzu nic nie wyczytałam i zgłupiałam:eek:

bo tam jest źle wpisane Leszka jest tylko raz w roku 3 czerwca

Dzis jest LESZKA??? no to moj tato tez ma imieniny a nawet nie wiedzialam:szok::szok::szok::szok:

Moj m ma tez za pare dni urodzinki a ja jak zawsze nie mam plana co mu kupic:-:)-:)-:)-(

hehe ładnie ładnie tak zapomniec o tatusiu :rofl2:

nam ze spaceru kicha wyszła zerwała się taka wichura jak na burze a Lena zjadła i zasnęłaa mi się tak nie chce sprzątać :no:

Ostatnia edycja:
Do góry